Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Как да избера най-подходящите оцветители за очите си?

Pin
Send
Share
Send

Цветните очни линии са бум през този сезон. Те дойдоха с бум и вече са доста в модата. Много от козметичните марки имат своя собствена гама от цветни лайнери. Те идват в форма на молив, течност и гел. Можете да се чувствате удобно с каквото си искате и да го използвате. Тази статия ви води как да носите цветна очна линия с прецизност, като използвате някои прости съвети. Като ги следвате и практикувате редовно, можете да създадете професионално изглеждаща подложка за очи в един лесен удар. Пригответе се да опитате някои цветни ефекти за очна линия:

Тук давам 10 съвета за това как да носят цветни лайнери. Това са всички основни съвети и можете да ги използвате според нивото на комфорт. Спортен цвят на очна линия вече няма да бъде ракетна наука, след като прочетете съветите по-долу.

Виж повече: Как да се прилага течна очна линия

Кои очни линии отговарят на цвета на очите?

Това просто ръководство може да демистифицира въпросите ви върху оцветен очен шлем. Цветът на вашия лайнер трябва да допълва цвета на очите ви.

  • Сини очи: Най-добрият цвят на очната линия за сини очи е да се подберат контрастиращи нюанси на очната линия, като златото и медта може да повиши цвета на очите и да ги направи още по-красиви. Можете да опитате земни цветове като оранжево, теракота и т.н.
  • Зелени очи: Червеникавият нюанс е най-добрият в извеждането на зеленикавия тон на вашите очи. Тънки като Rust, Garnet и дори патладжан могат да изглеждат зашеметяващи по зелените очи. А намек за черно може да разкраси по-нататък.
  • Кафяви очи: Тъмните и полунощните оттенъци са най-добрият цвят на очната линия за кафяви очи. Нюанси като кобалт, сиво, лилаво създават мек черен ефект върху очите ви, но не прекалено остър, за да доминират красотата на очите ви.
  • Лешникови очи: Ако се чудите какъв цвят на очната линия за очите на леска е перфектен, проверете тоновете на зелено. Маслините, бронзът, сливата, смарагдът и златото са едни от най-добрите цветове за очна линия за кафяви очи.
  • Сиви очи: Ако искате да направите сивите си очи с цвят, нанесете нюанси като портокал, мед, праскова, сьомга и пъпеш. Тези нюанси могат да направят очите ви открояващи се и да изглеждат светли и красиви

1. Не избирайте любимия си цвят. Ако харесваш синьото, това не означава, че тя непременно ще изглежда добре на очите ти. Винаги използвайте цветове, които допълват цвета на очите ви. По този начин няма да изглеждате като папагал.

2. Мисля, че ако имате зелени очи отидете за тъмно лилаво. Ако имате лешникови очи отидете за маслинен цвят. Ако имате сини очи отидете за меден цвят и така нататък. Можете да ги изпробвате, преди да закупите.

Виж повече: Как да нанесете очна линия

3. Винаги започвайте с калъф за молив, ако сте нов за обличане на очите. Не искате да обърквате цялото око в опит да използвате цветен лайнер

4. Съхранявайте останалата част от грима много лесно и естествено. Вече имате изявление на очите си, така че ако направите нещо изпъкнало по лицето, целият вид ще бъде лепкав.

5. Ако сте облечен в много светъл искрящ лайнер, уверете се, че го носите тъмно и го носите за нощ. Това ще даде голям ефект и изобщо няма да изглежда неуместно.

6. Дръжте сенките на очите заглушени и само малко измиване, когато сте облечени с цветен лайнер. Не искате да изглеждате като паун с различни цветове на очите си. Винаги оцветявайте кожата с малко по-кафяв цвят. Това ще дефинира очите и ще извади и очната линия.

7. Първо насочете окото си с черен молив и след това го преместете върху нея. Това ще внесе в тъмнината и интензивността от цветния лайнер и ще изглежда по-дефинирани и красиви.

8. След като се почувствате удобно с цветните лайнери, можете да използвате двойни тонове. Можете да вземете всеки два допълващи се тона и след това да сложите един слой на другия. Това ще даде по-драматичен ефект на очите

9. Можете да използвате и цветна спирала заедно с цветна облицовка. Ако се прилага в допълващи се цветове, то изглежда много приятно и чувствено

10. Ако искате да експериментирате повече с оцветения лайнер, но нямате достатъчно цветове, тогава винаги отивайте за кремообразни сенки за очи. Попийте влажна ъглова четка върху кремообразната сенки за очи и направете прецизна линия върху очите близо до миглите. Тази техника работи много добре. За да остане по-дълго, винаги можете да използвате грунд върху очите си.

Очна линия може напълно да промени облика на очите ви. Дори ако имате малки очи, добавянето на инсулт за очна линия може да ги накара да изглеждат смели и красиви. Въпреки това, повечето хора не са наясно, че тези очни линии се предлагат в много различни тонове, освен в черно. Тези оцветители могат да ви дадат драматичен ефект, без да се налага да използвате допълнителен грим за очите. Те могат просто да добавят фини попчета на очите ви, без да приличате на сенки за очи. С многобройни нюанси на пазара, можете да изберете очна линия, която отговаря на цвета на очите ви и разбира се, съвпада с вашия костюм!

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Юли 2020).

Загрузка...