Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

9 Най-новите модели на вериги за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send

Анекдотът е модерен и интелигентен орнамент, носен от мъже и жени от десетилетия. Анклетът е парче украшение, което се носи на глезените и е изработено от метали като сребро, злато, конци и много други благородни метали. Верижните глезени изглеждат превъзходно и правят краката ви по-ценни. Човек може да се облича с всякакъв вид обувки с тези вериги и да направи глезена ви по-привлекателен от всякога.

Красиви и стилни дизайни на вериги за дамски обувки в тенденция:

Нека да погледнем бързо най-добрите 9 модела на веригите.

1. Цъфтяща златна верижка с камбанки:

Този тип красиви появяващи се верижни глезени изглеждат много сладки и красиви за младите момичета. Изкривеният бондилник има малки звучни камбани, които висят, което прави определен шум, докато вървите, като по този начин позволяват вниманието на другите много лесно.

2. Уникална фина верига:

Невероятно изглеждаща фина верига от глезени е тази и е идеална за нежни и секси глезени. Фината верига във вълновата форма изглежда прекрасна на всяка жена и върви добре при всеки случай. Когато се обединява с поли или с маншет, добавя по-очарователен поглед към ползвателя.

3. Анчел за момичета с тенденция на връзка t

Така тип модерна и готина, изглеждаща, свързана верига от глезени изглежда динамична и ви придава стереотипна визия. Анклето е оформено в злато, а между малките бели камъни са направени шипове, което придава на глезените ви по-изразителен и ефектен външен вид и чудесен дизайн за момичетата.

4. Готини двойни верижки пеперуди

Този вид страхотно изглеждащи двойни вериги глезени изглежда много сладко и хладно. Малката пеперуда, висяща заедно с някои флорални мотиви, изглежда невероятно и прави анекдотите леки и сладки на женските.

Виж повече: Мъжка брошка

5. Сребърна верига с форма на сърцевина:

Сребърната верига е най-харесвана и ценена от жената. Малкото сърце, осеяно в слоевете, го прави блестящ, а сребърният метал е добър проводник на енергия и канализира положителната енергия и изпраща отрицателната енергия на земята. Този тип маратонки са идеални за плажни партита.

6. Анклет с чиста ролка:

Почти всяка възрастова група на мъжете обича този тип чисти сребърни валцовки. Лентата е маркирана и е проектирана в сребърен 925 карата и е 26 см дълъг, достатъчно широк, за да се побере в глезена на мъжа и да го направи готин и пич.

Вижте още: Черни клинове

7. Анкерна верижка за колан за мъже:

Този вид позлатени, анкерни вериги, които са проектирани за анкетите, стават много популярни, тъй като изглеждат много артистично и предават много за носителя без никакви препратки. Котвата обозначава вътрешната сила на човека и кристалите, осеяни с нея, я правят по-революционен.

8. Зимни верижки за мъже:

Този тип звезда осеяна верига на глезените прави човек изглежда много готин и умен. Удивителната гледам глезена дава нов външен вид на мъжете и придава нов стил и ги прави да изглеждат модерни и могат да бъдат грациозни във всеки фънки повод без никакви проблеми.

Виж повече: Черен косъм с черна нишка

9. Модни слинг верижни верижки:

Анклетът е вдъхновен от еврейската епоха, а верижката на глезените изглежда много стилно и се отличава от друг тип бръсначи. Тя е достатъчно широка и се вписва добре в глезена на мъжа и дава ясен вид, когато се носи. Този тип бръсначи изглеждат готино, когато се носят на неприсъщи места или на хладни партита.

Дръжките са украшение, което добавя и подобрява личността на човек с много гънки и мили. В anklets се намират в много дизайн и за всеки повод, така че трябва да получите един според тях и да получите тези хип-хоп и секси изглежда в секунди.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: 20 Най-Ефективни Упражнения за Отслабване +Тренировка (Юли 2020).

Загрузка...