Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

P90X Диета план тайни

Pin
Send
Share
Send

На пазара има много фитнес програми, които обещават да ви дадат желания поглед върху използването на техните продукти. По същия начин на пазара има нова фитнес програма, която точно казва - P9OX. Той казва, че ще се разкъсат след 90 дни и ако стриктно спазвате програмата, то определено ще го направите.

P9OX е изграден на базата на объркване на мускулите. Не е необходимо да сте годни за тази фитнес програма, но със сигурност ще бъдете задължени да бъдете подготвени. Фитнес програмата се състои от 12 DVD диска, съдържащи различни упражнения. Когато тренирате редовно, тялото ви бавно се свиква с него и изгражда съпротива срещу това упражнение. Но работният график на P9OX запазва тялото да познае, така че никога не знае какво предстои. P9OX включва кикбокс, сърдечно-съдови тренировки, метрики, съпротивителни тренировки, стречинг и др. P9OX съдържа и календар за проследяване на резултатите, фитнес ръководство, план за хранене и 12 DVD диска.

Виж повече: План за хранене на Kelloggs

От стартирането на този продукт, прегледите и рейтингите, получени от клиентите, са само положителни. Преди да започнете с този фитнес режим, добре е да разберете всичко възможно за тази фитнес програма, тъй като тази фитнес програма изисква ангажираност, така че ще трябва да инвестирате много енергия и време за постигане на целта си. За по-добро разбиране можете да проверите видеоклиповете и историите на P9OX онлайн, за да получите по-широка перспектива за тази нова фитнес програма.

Виж повече: Кошерни диетични храни

Тези, които предпочитат да използват P9OX като средство за отслабване и тонизиране на тялото, са за предизвикателство. В началото потребителят може да се почувства изтощен и да почувства болка в раменете, гърба, ръцете, основните мускули, задръстванията и гърдите. В тази тренировка мускулите, които са посочени, се използват като стабилизатори за следващия мускул, така че мускулите да изпитат пълно изтощение в края на тренировката.

Също така е важно да се отбележи, че P9OX изисква голямо пространство за провеждане на тренировката. Системата P9OX се нуждае от килим за йога, лента за повдигане, ръчни ленти или тежести. Въпреки това, луксозната система P9OX идва с 30-дневна доставка или P9OX ленти за възстановяване на мускулите, напитки за възстановяване на мускулите и бар за издърпване. Няма значение коя версия на системата P9OX поръчвате, защото това е чудесна възможност за упражнения в дома. Също така е много полезно за заетите пчели, тъй като дължината на повечето DVD дискове е под един час.

Има три фази в системата P9OX и те са:

Виж повече: Кетогенна диета

1. Фаза на раздробяване на мазнини.

Тази фаза е предназначена за намаляване на телесните мазнини. Тъй като телесните мазнини намаляват, така е и вашата енергия. Ето защо, фаза 1 трябва да бъде удължена само ако трябва да загубите много мазнини, в противен случай продължителността на тази фаза може да бъде намалена.

2. Енергийната бустер фаза.

Това е по-добре закръглено, разумно хранене и дългосрочен план и проблемите, пред които е изправена тази фаза, са сравнително по-малко. Тази фаза може да продължи толкова дълго, колкото искате, ако се чувствате чудесно и имате много енергия.

3. Фаза на издръжливост.

Тази фаза трябва да бъде спечелена. Само ако желаете атлетично тяло, трябва да продължите с тази стъпка. Това е така, защото тази фаза тласка тялото ви до границата, така че ако не искате атлетично тяло, можете да пропуснете тази фаза.

Системата P9OX е невероятен и предизвикателен начин за оформяне и тонизиране на тялото. Така че, ако сте за предизвикателството, тогава продължете с този план.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: МОЯТА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА (Юли 2020).

Загрузка...