Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

8 Начало средства за рани от рани

Pin
Send
Share
Send

Мога да си почивам, като ви уверя колко пъти съм страдал от рани от рак, събуждам се сутрин и не мога да говоря, защото устните изтърква раната срещу зъбите, или има проблем с дъвченето, защото на кръглата пшеница бяла болка няма да остави храната да се дъвче. Ние всички търсим лесни домашни средства, за да лекуваме проблемите, с които се сблъскваме, ако не и алтернативата да отидете при лекар.

Сигурен съм, че много от нас са преминали през тези болезнени дни, когато една глупава рана разруши целия ви ден, защото не можете да говорите правилно, да ядете правилно и дори да се смеете правилно. Известни също като язви в устата, раните са язви, които често се образуват в устната област или върху венците, вътрешната страна на устните и дори върху вътрешния връх на устата. Обикновено те просто идват и си отиват сами, но дори и тогава има моменти, в които те приемат своето сладко време в избледняване и тези дни са доста хармонични. Всеки път, когато се случват, трябва да се чудите защо продължават да се повтарят? Причината се дължи главно на липсата на специфично хранене в тялото, особено на витамин В, недостиг на желязо или цинк. Понякога стресът или увреждането на тъканните клетки също може да бъде причина. Също така слаба имунна система може да е причина за появата на такава рана.

Но когато тези рани продължават да се случват отново и отново, определено се изисква строго стабилно средство за защита. Макар че винаги има някакво лекарство за нещо и всичко, раните на рак са нещо, което лесно може да бъде лекувано просто като седи у дома.

Виж повече: Melasma Начало средства за защита

Лекарството „Седнете у дома“:

Бъдете внимателни какво ядете:

Първото нещо, което трябва да бъде внимателно хранене. Особено избягването на цитрусови плодове като портокали или грозде и дори плодове като ябълка или ананас, тъй като те влошават язвата. Също така вътрешната ви уста може да е алергична към някои храни като ядки или шоколади или зеленчуци. Така че, преди да пробиете още една язва, направете правилните си решения.

Поддържайте здравословно прясно уста:

Следващият трябва да работи за здравословна уста. Просто посетете медицински център и си купите перорален крем или вода за уста, за да поддържате здравето на устната си чиста и чиста. Но всичко това предхожда предпазните мерки.

Мокрите чаени чанти:

Когато вече страдате от болките, опитайте някои удобни елементи, за да излекувате възпаленията си. Например, мокра чаена чанта. Ако използвате обикновен чай на прах в контейнери, сложете малко в мека муселинова кърпа или просто си купите торбички за чай от бакалството и след като сте го направили за чай, мокрият чай може да бъде притиснат срещу язвата. Чаят съдържа танинова киселина, която заедно с намаляването на болката също лекува язвата.

Виж повече: Начало средства за пелена обрив

Алое вера:

Виждате растението алое вера, декорирано на вашата тераса. Време е да отрежете листа и да го използвате за някаква полза. Гелът от алое вера има специални качества при излекуването на язвата веднага. Просто продължете да прилагате и отново да прилагате гела от вътрешната плът на листата на растението към вътрешната си устна.

Сода за хляб:

Също така, сода за пиене, сол и водороден прекис е добър пакет за лечение на язвата. Просто го смесете в пакет, малко като една лъжица от всичко и след това го нанесете върху засегнатата област. Ако разтворът е твърде силен, разредете го с вода.

Лукът:

Един прост лук също е хубаво лекарство за него. Суровото парче лук, когато се държи срещу рак, може да го излекува. Билковият градински чай, който използваме в превръзки и за готвене, също е изявен лек.

Alum:

Освен, че обикновеният лед или стипца, който може да се ползва от близкия ви магазин, може да ви помогне да излекувате болката си. Алумът веднага намалява зачервяването заедно с болката.

Виж повече: Лечение на дерматит в домашни условия

Мляко от Магнезия и Бенадрил:

Докато Benadryl има лек анестетичен ефект, и двата компонента имат успокояващи способности за покритие, които покриват раната, образувайки слой отгоре, който също намалява болката по време на триене и по този начин помага.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Жена с 1,8 промила алкохол в кръвта предизвика катастрофа и рани човек в Добрич (Януари 2021).

Загрузка...