Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

9 лесни и най-добри баба и дядо Ден занаяти и идеи за деца и предучилищна възраст

Pin
Send
Share
Send

Да бъдеш баба или дядо е най-доброто нещо, което някога е получавал и получаваш подарък от децата си още по-добре. Този списък на занаятите може да направи щастливи всички баби и дядовци.

Лесно и най-добрите баба и дядо Ден занаяти и идеи за деца и предучилищна възраст: t

Погледнете няколко подходящи и лесни занаята на девет дена,

1. Карта за ръчен печат:

Подарете тази прекрасна карта на вашите баби и дядовци като част от занаятите за деца и баби. Тази карта е направена с ръчен печат в цветна боя. Можете да добавите в някои прекрасни линии или стихотворение за вашите баби и дядовци, както добре.

2. Изрязване на сърцето:

Направете баба и дядо щастлив с тази карта. Занаят за баби и дядовци включва вземане на карта с върха на ръката си отпечатък. Самият ръчен отпечатък след това се изрязва в центъра, за да покаже малко сърце. Пожелайте им в деня си да подари тази сладка карта.

3. Ръчно изрязани помощници:

Покажете на бабите и дядовците си кои са техните ангели и приятели, като изрязвате ръчния си печат върху цветна хартия. Залепете това върху цветни свитъци и запишете имената си. Това е прекрасна идея за ден на занаят за баба и дядо.

4. Отвори ми карта:

Тази страхотна карта, направена от децата, ще бъде обичана от всички. Картата е сгъната и картина на момче или момиче, което можете да видите. Когато картата е отворена, бабите и дядовците могат да видят какво са написали децата вътре. Това е идеално за занаятчийски занаяти.

5. Значки за хартиени плочи:

Покажете баба си и дядо си, който е номер едно за баба и дядо с тези сладки значки от хартия. Можете да оцветите хартиената чиния със златна боя и след това да добавите няколко сини панделки на дъното. Направете тези подаръци за баба или дядо.

6. Фигурки на хартиена чаша:

Ето една забавна дейност, която можете да правите с децата си. Тези фигури на баби и дядовци са направени хартиени чаши. Оцветете хартиените чаши и след това използвайте изрезки за лице и коса. Струната може да се използва за ръцете и краката. Те правят добрите прародители ден занаяти за малки деца.

Виж повече: Ден на занаятите

7. Сол тесто за плавателни съдове:

Направете купчина солено тесто за децата си и ги помолете да подпечатат ръцете си в нея. Печете ги и след това ги използвайте за украса. Бабите и дядовците ще обичат да получават тези подаръци и са идеални подаръци за баба и дядо.

8. Пчелите за бебета като занаятчийска идея:

Покажете на баби и дядовци своите малки деца под формата на пчели. Идеята за рисуване с пръст е добра за децата. Украсете пчелите и напишете имената на големите деца под всеки печат. Денят на малките майки на бащините деца са хубав начин да им покажете любовта си. Използването на прост начин за изразяване и желание дава добър поглед на занаята.

Виж повече: Занаяти за деца в предучилищна възраст

9. Чанта с лакомства:

Направете тези цветни подаръчни чанти за бабите и дядовците си и ги напълнете с екстри или малки бележки. Чанти могат да бъдат декорирани като леки занаяти на баба и дядо. Добавете някои шоколадови бонбони или бисквитки за сладко докосване. Този тип творчество помага да се направи връзка между баби и дядовци и деца.

Ако децата ви искат да дадат някои специални подаръци на баби и дядовци, тогава ръчно изработени занаяти, които ще бъдат специални за техните баби и дядовци, то помага да изразят любовта си към техните баби и дядовци. Тези детски занаяти за баби и дядовци ще направят бабите и дядовците наистина щастливи. Те показват истинската любов, която големите деца имат за тях. Използвайки много методи, докато правите занаяти като стъкло или хартия и т.н., децата наистина ще се радват да правят занаят за своя дядо и баба.

Виж повече: Как да направим занаяти у дома

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: УНИКАЛНА ДРАМА В ПАРИЖ!! FIFA 19 LIVERPOOL FC CAREER MODE SHOW #9 (Юли 2020).

Загрузка...