Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

9 Най-хубавите татуирани дизайни на божур

Pin
Send
Share
Send

Божурът е традиционното цвете на порцелан. Това е вид флорален дизайн и също е установено, че е цвете на дванадесетата годишнина. Това е и държавното цвете на Индиана. Цветето е символизирано като цвете на богатство и чест. Също така се счита за щастие за щастлив брак. Тази татуировка е много красива и покрива цялата част на тялото на гърба или ръкава на човек.

Хората обичат да въплъщават татуировката на божур върху тялото си с цел разпространение на любов и щастие.

Най-добри и стилни татуировки с божур:

Нека намерим тук споменатите топ 9 татуировки на божур, които ще ви дадат необичаен вид.

1. Татуировка с цветя на божур на рамото:

Божур татуировка на предната страна на рамото врата ще изглежда милостивен, когато жените с красиви функции на тялото го имат. Гламурната част от татуировките на божурите е, че изглежда перфектно за женското тяло, а не за мъжете. Ако обичате тъмен нюанс или прост дизайн, тази татуировка ще бъде най-подходяща за рамото ви; жените обичат да опитат този вид дизайн винаги.

2. Цветна татуировка с кости на японски божур:

Японската татуировка на божур е по-различна от обикновената татуировка на божур. Цветовете и формата са направени до известна степен перфектно за кръгло цвете и цветето е напълно отворено. Момичетата, които обичат да демонстрират отношението си, трябва да направят този дизайн за ключицата си, но получават съвети от опитни хора за мастилото.

3. Черно-бяла татуировка на бедрата:

Татуировката на Peony черно и бяло, нанесена върху бедрата, вероятно е добра идея да имате татуировка върху вас. Цъфтежът и допълнителните венчелистчета от цветя на божур с листа правят красив дизайн. Ако искате черно-бяла сянка, тази татуировка изглежда страхотно, когато използвате къси панталони.

4. Татуировка от сив и черен божур:

Божур татуировка в черно и сиво мастило са великолепни в поглед, но са по-малко избрани по избор, но постепенно лудост се увеличава. Това ще изглежда добре на предмишниците, този дизайн можете да предпочитате за модерния си вид.

5. Малка татуировка с локум:

Луната оформена малка татуировка на божур може да бъде направена или на краката, или на китката, а също и на високите бедра. Сладката малка проста татуировка на божур също разкрива много. Вие ще получите този дизайн на полумесечна форма за всяка част от тялото, опитайте това на бедрото.

6. Татуировка с розова роза на божур:

Розовата татуировка на роза на божур е любовта на жените. Жените поставят татуировката, за да подобрят красотата си, докато мъжете се грабят, за да привлекат красивите дами. Този дизайн е известен днес в момичетата.

7. Татуировка с цветя на гърба на гърба:

Едно голямо синьо цвете божур на задната врата в центъра е една красива идея за татуировки с цветя на божур за мъже и жени.

8. Татуировка с червен божур върху тялото:

Жените могат да направят две такива големи червени цветя на божур и допълнителни пълнежи с малки и големи листа и пъпки на цветето на кръста, за да изглежда тялото й секси.

9. Татуировка от божур с пълен ръкав:

Осъществяване на татуировка божур в голям дизайн буйни на цветето е толкова цъфтящи и напълно кръгли, че самият вид носи атмосфера на любов, романтика и просперитет.

Татуирането на божур символизира със силно усещане за разкрасяване и цъфтяща атмосфера с аромат, крехкост и преходност на природата. Също така се казва, че символът разкрива дълбока мисъл за постигане на голям успех, когато се поемат само големи рискове.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Как се прави татуировка. (Юли 2020).

Загрузка...