Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2019

9 Най-добри центрове за трансплантация на коса в Лукнау

Усещането за Лакнау е синоним на старата му култура. Въпреки това в града се наблюдава бързо нарастване на модерните и ултратехнологични медицински ресурси. Lucknow предоставя на своите жители най-доброто от медицинските съоръжения и процедури. Ако търсите за безопасни и ефективни клиники за трансплантация на коса за лечение на плешивост, градът има множество възможности да ви предложи. За ваше удобство, тук е списък с някои от най-добрите центрове за трансплантация на коса в Лакнау.

Трансплантация на коса в Лакнау:

Ето списък на 9-те най-добри услуги за трансплантация на коса в късмет с адреси, които можете да изберете.

1. Клиника по усъвършенстване на косата Reviva:

Клиниката за присаждане на коса Reviva предлага всички видове хирургични процедури за красота и коса, за да подобри красотата ви. Клиниката работи под ръководството на д-р M M Gupta, известен пластичен, козметичен и трансплантационен хирург. Той е изключително квалифициран и завършил обучението си от най-добрия и най-стар институт по пластична хирургия. Посетете уебсайта, за да резервирате срещата си сега.

Уеб сайт: www.gangahairgrafting.com

2. Спарш Клиник Лакнау:

Ръководен от експерт Дерматохирург, д-р Анкит Капур, Спарш Клиник в Лакнау има инфраструктура от световна класа и иновативни техники, които гарантират 100% успешни резултати. Резервирайте среща и се върнете към буйния растеж на косата чрез използването на техниките FUE и FUT.

Адрес: 4/491, Вивек Кханд, Близо до Патракар, Пурам Кросадинг, Гомти Нагар, Лакнау - 226010

Виж повече: Центрове за трансплантация на коса в Ахмедабад

3. Клиника Дива:

Diva Clinic е супер специализиран център за трансплантация на коса и козметична хирургия. Клиниката работи под ръководството на д-р Вивек Кумар Саксена и неговия екип от квалифицирани хирурзи с опит в над 500 случая. В Diva Clinic ще получите обратно естествено изглеждащата гъста коса само в едно заседание. Д-р Вивек Кумар Саксена е също така известен член на Азиатската асоциация на хирурзите за възстановяване на косата.

Уеб сайт: www.divahairlko.com

4. Клиника по дерма:

Derma Clinic става все по-популярен в Лакнау за предоставяне на качествени услуги за трансплантация и възстановяване на косата на лесно достъпни цени. Всички техни техники са в съответствие с международните стандарти. В Derma Klinic, хирурзите за трансплантация на коса се специализират в директния имплантат на косата или метода DHI, за да ви дадат видими резултати само за една сесия.

Уеб сайт: www.dermaklinic.com

5. Перфектна трансплантация на косата:

Perfect Hair Transplant е пионерски център за трансплантация на коса в Лакнау. Тук те използват най-иновативните и превъзходни техники за възстановяване на косата, които са по-малко белези и болка. Техните групи хирурзи са международно обучени и са специалисти в областта на козметичната и пластичната хирургия.

Уеб сайт: www.perfecthairtransplant.com

Виж повече: Най-добра трансплантация на коса в Джайпур

6. Д-р Сумит Малхотра:

Д-р Сумит Малхотра е един от най-добрите хирурзи за коса и козметика в цяла Северна Индия. Той е и списък със златни медали в M Ch. и предоставя качествени услуги за трансплантация на коса повече от 10 години. Д-р Сумит е специализирана в двата метода за възстановяване на косата FUT и FUE. Минете през уебсайта, за да получите бърза среща с този експерт хирург за трансплантация на коса.

Уеб сайт: www.indiancosmeticsurgeon.com

7. Д-р Раджат Кумар Сривастава:

Д-р Раджат Кумар Сривастава е ветеран в областта на косата и козметичната хирургия. Той има опит в извършването на безбройни трансплантационни операции за повече от 10 години. Д-р Раджат също заема длъжността консултант-хирург в Apollo Gleneagles в Лакнау. Той предлага най-добрите FUT и FUE процедури за възстановяване на косата в своята специализирана клиника. В клиниката ви се полагат пълни грижи и успеваемостта им е много висока.

Уеб сайт: www.timespiders.co.in/rks

Виж повече: Трансплантация на коса в Индор

8. Evolve Clinic:

Evolve Clinic е специализиран, естетичен център за коса и козметични трансплантации, който е добре разположен в Лакнау. Те разполагат с екип от експерти и квалифицирани хирурзи, които постоянно постигат добри резултати. Клиниката Evolve се стреми да доставя на своите клиенти лечения от световна класа на най-разумната цена.

уебсайт: www.evolveclinic.in

9. Д-р Батра:

Д-р Батра е добре позната козметична и козметична трансплантационна клиника не само в Лакнау, но е установила центрове в различни градове в цяла Индия. Всички техни експертни хирурзи са международно обучени по конвенционални и иновативни методи за възстановяване на косата. Посетете уебсайта, за да научите повече за техните услуги.

Тези най-добри клиники за трансплантация на коса в Лакнау наистина ще ви помогнат да изглеждате 10 години по-млади. Вземете Вашата среща по някой от тях сега!

Гледай видеото: Ayurveda Art of Being BG SUB Аюрведа - Изкуството на живота (Декември 2019).

Загрузка...