Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Топ 9 стилни чокери за мъже в Trend

Pin
Send
Share
Send

Разнообразие от мъжки чокери се предлагат на пазара, той се предлага в различен, но уникален стил. Около врата се носи джокер и тя е тип огърлица. Всъщност, мъжете използват за мода и им помага да привлекат вниманието на техния приятелски кръг. Тя може да бъде подобрена в асортимент от начини, включително висулки или шипове. Според търсенето, изборът се предлага в пластмасови, кожени или метални чокери за мъже.

Последни и модни чокери за мъже с изображения:

Нека трябва да разгледаме най-добрите проекти на чокери за мъже.

1. Неръждаема стомана сребърен златен чокер:

Подходящ е за всички мъже и момчета; Той е направен от италианска неръждаема стомана. Ще намерите по-високо средно качество. Ширината е 2,5 милиметра, а дължината е 21,50 инча. Той е безопасен и сигурен за вашата кожа.

2. Висулка с кожена титанова стомана:

Това е кръгла форма и въже верига типичен choker за мъже. Материалът, използван от всички видове кожа и вид метал, е от неръждаема стомана. Типът на тази огърлица е най-подходящ за мъже. Размерът на висящия е подходящ за този чокър. Ако искате да привлечете вниманието на вашия скъп или приятели, опитайте с този модерен стил на чокера.

3. Мъжки джокер за ежедневно носене:

Този чокър е полезен за редовно носене за мъже, уверете се, че е подходящ за този чокърър. Не повече от върха, ще получите удобно прилягане. Вие ще намерите твърда лента за шията си лесно на пазара за ежедневно облекло.

4. Сърце висулка Choker за мъже:

Ако планирате за дълго choker тогава този choker ще бъде подходящ за вас, след като използвате 6 месеца все още ще получите добър външен вид. Сърцевият висулка в този чокър е дал хладно докосване, сплав тип метал е използван за този choker. Този чокър е малък, мъжът с дълъг врат ще получи добър блясък от този чокърър.

Виж повече: Колие за момичета

5. Чорек за мъже:

Ако сте планирали дизайнерски чокър, тогава опитайте каквото и да е облекло с този чокърър. Това е подходящ моден чокер за мъже. В средата на този чокър ще получите висящо висящо сърце, то очарова този чокър. Опитайте тази регулируема облегалка и модерен choker outlook за вашето облекло.

6. Ръчно изработени мъжки джокери:

Изцяло ръчно изработен джокер за мъже. Той е направил внимателно ръчно изработени от чист кожен черен кабел. Многоцветни скъпоценни камъни, използвани за този чокърър. Персонализирането на дължината на чокера е 18 инча. Жените също могат да използват този чокър.

Виж повече: Колие с чокър

7. Къси чокери за мъже:

Този тип чокери е специално предназначен за мъже и жени. Това е африкански стил. Пластмасовият материал е използван за този чокър. Това е екологично чист и добър за подаръци. Опитайте всеки цвят по ваш избор с редовни тоалети.

8. Тежък плосък сребърен чокер:

За този чокър се използва мед и сребърно покритие. Можеш да носиш този западния стил чокер на всеки случайно облекло. Връзката тип верига изглежда по-взискателна. Най-често жените обичат да се присъединяват към партиите, така че мъжете могат да им дадат този вид подарък на чокера за своите изходящи. Този чокър е добър за всякакви годишнини, партита или сватби.

Виж повече: Бижута с чокър

9. Чорапче за чорапи:

В богата колекция от ръчно изработени chokers, ще намерите spike choker е известен в мъжки. В шипова дрънкалка, кабелът е черен памук и регулируем. Има дълъг шип 2см. Той е перфектен, така че изглежда здрав при мъжете.

Чокерите са специално използвани за модата. Той помага да се блести средно в тълпата. Можете да си купите добър избор на chokers в бюджета си. Редовно за високобюджетни чокери ще намерите лесно на пазара. Според височината и размера на шията ще получите добра колекция от чокери в различни цветове и материали. Ако искате да впечатлите приятелите си, отидете с добър избор на chokers.

Pin
Send
Share
Send