Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

9 Удивителни идеи за занаятите на дракона за деца и деца в предучилищна възраст

Pin
Send
Share
Send

Дракон занаяти просто са някои идеи за занаят тип за деца, които ще им помогнат да запазят ангажирани и щастливи в продължение на часове. Това е занаят за дракон. Ако някой няма идея как да пазят децата си заети през цялото време, това е много добра идея. Децата обичат да играят със занаятите на дракона.

Най-добрият дракон занаяти и идеи за деца:

Ето някои от деветте най-добри занаятчийски дизайна на дракона:

1. Китайски Дракон Крафт:

Тук е нещо чудесно за децата да участват в китайската година и дракон занаят. Това е занаят за дракони за деца. За това са нужни тези неща като хартиена чиния, боя, лепило, хартия за хартия и декоративна хартия и карта. Оцветете гърба на плочата, пробийте дупка от двете страни и я завържете с еластична дължина. Внимателно изрежете два отвора за очите, изрежете ленти от тъканна хартия и ги залепете. Изрежете рога, нос и шипове от декоративна карта и ги поставете в маската си и тук са готови занаяти от китайски дракон за малки деца.

2. Придържайте дракон занаятите:

Стик дракон е много прилича на детски играчки за деца и те също са добри, за да мине време за тях. За това би трябвало картон, червена хартия за хартия, лепило, цветни моливи, пръчка Popsicle. Нарежете картона във формата на главата и опашката на дракона. Оцветете го с цветни моливи и пастели и залепете пръчките в близост до главата и опашката, а след това вашият дракон със стик е готов за игра.

3. Дракон на хартия с формата на ръка:

Това е непреодолим дракон за хартия и всичко, от което се нуждаете, са цветни хартиени ръце, но просто добавете главата и опашката и готовата форма на хартия дракон. Човек може да го направи по-измислен, като добави крака към него.

4. Печат на Dragon Bubble Wrap:

Това е занаятчийски дизайн за децата в предучилищна възраст и показва на децата, че могат да рециклират балонната обвивка и да я използват като средство за печат в занаятите. За тази цел ще ви е необходим шаблон за дракон, опаковка за балон, хартия за строителство, четка и зелена боя.

5. Dragon Bookmark Craft:

Това дракон маркер занаят прави грандиозно подарък в китайската година или за лице, родено в китайската Нова година. За това ще се нуждаете от пяна за занаят, панделка, тъканно лепило и декоративни късчета.

6. Куклен китайски дракон:

Тази красива китайска дракон занаятчийска детска градина се състои от златна панделка, за да му придаде люспещ ефект заедно с розово, жълто и червено платно. Изглежда грандиозно.

Виж повече: Занаятчийски идеи за деца

7. Маска на дракона:

Празнувайте китайската Нова година, използвайки тази драконова маска. Отпечатайте дракона на бяла карта, оцветете дракона и изрежете маската. Отворете дупката от всяка страна на маската и я завържете на гърба с помощта на конец. Вашият китайски Нова година дракон занаят маска е готова.

8. Колаж на дракона:

Това е занаятчийска идея за деца. Това са забавните занаяти на дракона за деца и всичко, от което се нуждаете е хартия, карта, лепило и някои декоративни парченца. Начертайте фигурата на дракона и я изрежете и залепете дракона от хартията върху картата и залепете върху мърдащото око. Украсете дракона така или иначе ви харесва.

Виж повече: Дейности и идеи за животните

9. Купа и топка китайски дракон:

А просто хартия чаша и плавателни съдове топката може да направи една невероятна чаша и топка китайски дракон Всичко, което трябва са хартия, чаша, топка, боя, лепило, плавателни съдове пяна и панделка.

Драконът е символ на китайската традиция и прави плавателни съдове, използващи тази картина на създанието с вашата идея, тогава това ще бъде добро забавление и за децата ви. Това бяха някои дейности, които училищните учители помагат на своите ученици да правят такъв тип драконови маски или занаяти.

Виж повече: Teddy Bear Craft За малки деца

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Динозаврите и Библията - Наука и Еволюция Субтитри (Юли 2020).

Загрузка...