Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Топ 9 Индийски Сребърен Храм Бижута Дизайн

Pin
Send
Share
Send

Хората стават луди по традиционните, но все пак модернизирани бижута, проектирани от храма в наши дни. Храмовата бижутерия е проектирана от храмовото изкуство и е изработена с различни форми, модели и структури. Сребърните бижута в храма обикновено са предпочитани по време на сватбите и празничните сезони.

Той перфектно допълва традиционните поводи и по този начин изглежда абсолютно възхитителен с етническите индийски тоалети.

Индийски сребърни бижута:

Ето някои изключително зашеметяващи и възхитителни храмови сребърни бижута в Индия, които биха откраднали сърцето ви.

1. Зашеметяващ храм Сребърни бижута Колие и обеци:

Комплектът от сребърни бижута с цветен релефен дизайн е доста атрактивен за традиционен изглед. Подходящите обеци са снабдени с паунов дизайн с малки джингли, висящи отдолу. Силният дизайн на врата дава перфектен външен вид на врата за прекрасен външен вид, специално на етнически сари и чания холис.

2. Висулка за сребърни бижута в храма:

Храмовата бижутерия има образ на всеки Бог или Богиня с него. Бижутата дават дизайн на пауна с позата на Натрадж, известна още като Шива. Дизайнът включва и перлен дизайн, който също е релефна част от сребро. Той придава обилен вид за традиционно облекло и най-вече за танци като Bharatnatyam.

3. Колие за сребърни бижута:

Дългият дизайн на врата, който символизира любовта и вечността, е този с дизайна на Радха Кришна. Бижуто с дължина на врата има дебела нишка, придаваща дизайн на листа, прикрепен един към друг. Прекрасната висулка показва безкрайната любов. Това е най-добрият подарък за любимия човек, който да пренася традиционните тоалети като sarees.

4. Сребърна бижутерия с талията:

Търсите нещо различно и невероятно за специален повод или фестивал! Опитайте този сребърен колан на талията със символите на богинята да изглеждат различни и красиви. Дизайнът може да се носи с гордост за фестивали като Дивали, Лакшми пужан и др.

5. Сребърна храма огърлица и гривна комплект: t

Не само за редовно или фестивално облекло, сребърната бижутерия се използва и от булките за очарователен вид на специалния им ден. Комплектът се състои от среден дизайн на врата с няколко кръгови чар, съвпадащи накити, гривни и джингъл на кръста. Всички те дават перфектно износване на булките. Можете също така да прикрепите maang tikka с него, за да завършите комплекта.

6. Сребърен храм Бижута с перли:

Ако обичате дългите и класически колиета, традиционно известни като хаар, можете да опитате този удивителен дизайн. Този прост и елегантно изпъстрен хаар от три слоя ще ви накара да изглеждате абсолютно красива. Можете също така да носите този хаар на традиционните и случайни поводи и да изглеждате напълно стилно и модерно. Тези дни на харарите се дава популярност без обеци.

7. Красиво сребърно бижу с дълъг и къс комплект от огърлици с дизайн на пауна:

Традиционно хората обичат да носят набор от дълги и къси огърлици. Ако и вие обичате да носите красива комбинация от къси и дълги огърлици, можете да опитате този зашеметяващ набор от украсени с бижута бижута. Това може да се носи с традиционни сари и други етнически облекла.

8. Сребърни бижута за дизайн на халки за коса:

Заколките за коса не са предпочитани от всички, но тези специални щифтове за дизайн на храма са любов от повечето жени. Те са идеални за сватбени тържества и се носят най-вече от класически танцьори и булки. Храмовите бижута също могат да бъдат ръчно изработени, за да му придадат различен и колоритен вид.

9. Сребърна бижутерия в кръгъл храм:

Обичам да нося дълги проекти за фестивали и специални поводи! Тук сте с уникален сребърен дизайн на бижута, който се отличава с няколко кръгови чар в сребро. Висулката най-сетне има дълги джинглови направления, които я правят по-фантастична. Той най-добре подхожда със сребърни монети, оформени като монети. Тя е широко носи с памук sarees.

Така този невероятен сребърен бижутерски храм е най-новият създател на тенденциите и вие също трябва да получите невероятно и привлекателно храмово бижу в гардероба си. Тази бижута изглежда напълно стилна и етническа.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Business Course Going Skiing Overseas Job (Юли 2020).

Загрузка...