Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

25 сладки и лесни кръгли дизайни с изображения

Pin
Send
Share
Send

Дизайнът на Mehandi включва няколко геометрични форми и абстрактни модели. Много такива дизайни имат всички тези форми, подредени по кръгъл начин. Докато някои дизайни използват отделни кръгови очертания, други просто мода цветя в кръгла форма или организира други модели в кръгъл начин. В крайна сметка се откроява кръгло изображение, което може или не може да бъде допълнено с граница около него. Има различни типове модели, които могат да бъдат създадени с помощта на тези типове геометрични стилове. Също така можете да създадете няколко вида блестящи произведения на изкуството с тях. Можете да правите и други видове мрежови модели. Това може да се направи и с някои шаблони.

Това са лесни за спорт и начинаещи, които лесно могат да бъдат създадени. Можете да ги съюзите с тежки кундан или други видове традиционни гривни. Това може да се направи и с други типове модели. Можете да носите тези с тежки зари работни сари. Те могат да се правят и от професионални салони със сесия, резервирана от тях за тези видове проекти. Това може да се направи от салонните хора и ако искате тежък модел до лактите или покриване на краката, тогава ще трябва да похарчите допълнителни пари за това. Те са доста тромави и те се правят предимно за традиционни семейни събирания. Това може да се направи и за други функции като котето или всяка друга семейна функция.

Кръглият дизайн може да спортува цветя, листа, фигури или безсмислени, но поразителни форми и модели. Много такива дизайни приличат на сложни колела или древни символи. Те дават велик и кралски поглед на ръката ви. Различни видове флорални мотиви обикновено се срещат в тези типове модели. Някои модни сортове могат да бъдат изпробвани за колежански функции. С тях можете да правите манго или други стилове на гривна.

Кръгли мехнди дизайни за ръце:

Тук са топ 25-те най-добри кръгли дизайни, които можете да изпробвате за всякакви партита.

1. Кръгло цвете Mehandi Designs:

Цветя, започващи с малък затъмнен кръг и продължаващи да бъдат пълни с няколко венчелистчета, правят отлична татуировка на механди. Ръбовете са украсени със спирали, които допълват външния вид на венчелистчетата. Можете просто да направите едно такова цвете и да запазите дизайна просто или можете да направите три или повече в една линия, правейки дизайна по-голям и по-декоративни.

2. Традиционни кръгли Mehendi дизайни:

Традиционните дизайни на мехенди имат цвете в кръг и повече цветя, граничещи с този кръг. Въпреки че дизайнът не е перфектен кръг, в крайна сметка изглежда доста кръгъл. Дизайнът е достатъчно голям, за да покрие по-голямата част от ръката ви, така че да не се изисква допълнителна граница.

3. Стилен кръгов шаблон:

Тези видове декоративни геометрични мотиви са много модерни в наши дни. Можете да ги носите в почти всяка форма на партита. Те също се изчертават с блясък или цветни конуси. Те могат да бъдат обединени с костюми и легенди. Те са много популярни и можете да резервирате салони за получаване на тези модели за всякакъв тип парти. Можете също да използвате камъни по Рейн, за да ги поставите централно върху моделите. Това е един от най-добрите кръгли мехнди дизайни за момичета.

4. Случайни цветни механди:

Тези типове мотиви работят с флорални щампи също са лесно нещо, което може да бъде изпробвано с геометрични фигури. Тези дни също са доста популярни. Те могат да бъдат направени с стикер на Рейн камъни и също могат да бъдат направени с други блести и лепила. Има магазини в тези дни, които продават тези видове лепила за тяло, които човек може да закупи и използва, за да приложи блясък с тях. Човек може също да поддържа различни видове конуси за създаване на различни видове цветове.

5. Оцветен кръгъл дизайн:

Подобно на други кръгли механди дизайни, кръглите също могат да бъдат оцветени. Червените цветове изглеждат най-добре. Те правят дизайна по-привлекателен и привлекателен за очите. Цветните венчелистчета, които са оцветени в червено с красиви черни шарки около него, изглежда отлично.

6. Красиви кръгли мехнди дизайни:

Красив кръгъл дизайн ще бъде с няколко концентрични кръга, които се отличават с различни модели. Дебели точки и спирала действат като допълнителни елементи, които допълват дизайна. Границата по пръстите и китката допълва красотата на образа.

7. Мотиви на декоративни крака:

Те са доста традиционни. Те могат да бъдат направени по модел, който е доста декоративен. Те могат да се носят за различни видове случаи. Те могат да се носят и за партита. Ако имате парти с коте, тогава те могат да се носят и за тези времена. Те се правят и с камъни по Рейн за по-бляскав ефект. Тези камъни могат да бъдат поставени централизирано. Можете също да използвате блясък с лепила за тяло, които могат да бъдат закупени от магазини, които продават тези видове неща. Те могат да се смесват с листата и след това да се нанасят. Лек слой от блясък остава, когато шаблонът изсъхне и дизайнът изглежда по-артистичен.

8. Елегантен кръгъл дизайн:

Кръгъл цвете с триъгълни венчелистчета по ръба му изглежда елегантно и изтънчено. Можете да добавите усукана верига, която да изглежда като изискано бижу, което седи на ръката ви. Триъгълниците по външните ръбове правят дизайна не пълен кръг, а все пак кръгъл по външен вид.

9. Прости цветни кръгли мехнди дизайни за ръце:

Обикновено мехенди дизайнът с дебел кръг в центъра и околните венчелистчета изглежда страхотно. Не е прекалено досадно да се прави и придава на кожата по-тъмен цвят, тъй като използва по-дебели линии. Можете да добавите малки фигури и линии към пръстите си, за да изглежда дизайнът по-пълен. Тези дизайни се използват от жени по време на малки религиозни събития, където е необходимо да се носи мехнди, но не е необходимо, за да бъде екстравагантният дизайн.

10. Дизайн с кръгли крака на крака:

Кръгли мехнди дизайни за крака са доста подобни на тези за ръката. Голяма кръгла форма, която е украсена със сложни детайли и шарки, прави крака ви прекрасно украсена. Можете да добавите няколко други форми преди и след основния кръгов дизайн.

11. Традиционно произведение на мехнди с кръгове:

Това е друг модерен модел, който може да бъде изпробван доста лесно. Човек може също да вижда проекти и след това да ги прави. Съществуват и стикери, които са на разположение в наши дни и които могат да се прилагат с вода. Можете също така да използвате няколко други манго мотиви на други модели, които могат да бъдат обединени с тези Rajasthani Mehandi модели. Това също е много тромав тип геометричен модел. Можете да направите това с различни видове конуси и да режете връхчетата според дебелината или тънкостта на линиите в тях.

12. Стилен дизайнерски случай на кръгова кръг:

Флоралните творби със стилни мотиви са доста модерни. Можете да носите тези типове модели за няколко вида поводи и партита. Те могат да се носят дори от колежанки. Те могат да бъдат направени с блясък или с рейнски камъни.

13. Цветен механдов модел на кривината:

Кръгли цветя са често срещани в наши дни. Можете да правите допълнителни мангови мотиви с тях и можете също да използвате шаблони, за да направите това. Можете също така да ги правите с конуси от листата, които могат да бъдат закупени от пазари и местните жители в наши дни ги продават дори в уличните магазини. Лесно можете да получите тези практики и да практикувате такива модели. Можете да удължите тези модели до лакътя. Те могат да бъдат обединени с други гривни или кундански гривни.

14. Кръгла хена с мотиви на китката:

Те са много традиционни и с тях можете да създадете и други видове флорални мотиви. Те могат да имат мрежови модели и те могат да се носят и за всякакви традиционни поводи. Те се правят и с други централизирани модели и могат да се правят на върха на дланта. Можете също така да фиксирате централизирани Rhinestones и други блясъци и лепило за тяло.

15. Традиционно циркулярно изкуство Mehendi:

Кръглите мотиви са доста популярни в наши дни. Те могат да бъдат обединени с всякакви форми на костюми или други ghagra cholis. Ако искате, тогава тези типове стилове могат да бъдат нарисувани с други раджастански или гуджаратски модели. Те също са доста тромави и можете също да създадете мрежови модели в областта на китката.

16. Модно кръгово изкуство от хена:

Това е друг модерен дизайн. Те могат да бъдат обединени с всякаква форма на екипировка. Можете също така да носите кундан комплекти с тях и те могат да се носят и с kundan гривни. Те също са доста лесни за създаване. Ако имате страна да присъстват и искате тези направени професионално след това можете да резервирате сесии от салон, който дава тези видове сесии за поводи. Те могат да бъдат направени и с блясък и каменни стикери от Рейн. Ако искате да изпробвате тези, можете да си купите шишарки от тези листови паста и да ги изпробвате сами. Можете също така да видите дизайни от стикери и след това да ги екипирате с други пенджаби или други форми на модели.

17. Художествен кръг Механди:

Това е друго произведение на изкуството, което е направено с тъмни конуси. Можете също така да правите подобни стилове от книги с модели. Те също могат да бъдат направени с шаблони и можете да получите тези видове шаблони от всеки магазин, който е особено магазини за продажба на конуси и блести.

18. Красиви черни кръгли механди дизайни:

Кръгъл мехенди дизайн с много кръгове, всеки изпълнен с различен вид рисунка, дава цялостен красив вид. В центъра на дизайна има цвете с кръгове около него. външният ръб има спирали, които придават вид на границата на дизайна.

19. Работа с геометрични мотиви:

Ако искате кръгъл геометричен модел, тогава те могат лесно да се опитат. Тези дни също са доста популярни и могат да се носят дори от колежанки.

20. Флорални мотиви с кръгове:

Това е вид модел, който може да бъде спорт според вашата комфортна способност. Те също могат да бъдат спорт за различни видове семейни поводи. Можете също така да използвате различни блести на тези и тези могат да бъдат направени с други цветове, които са на разположение от продавачите тези дни. Те могат да се носят със salwars kameezes и други sarees с zari.

21. Традиционна кръгла работа:

Ако флоралните мотиви са това, което човек иска, тогава тези видове мотиви могат лесно да се направят. Те също са много креативни и лесни за спорт за всякакъв вид семейни поводи. Те могат да се носят и в колежа. Можете да ги разширите, както и да спортувате толкова, колкото ви е удобно. Те също са доста удължени до лактите или дори до горните ръце. Можете да направите тези видове абстрактни и модни дизайни за всякакъв вид партита. Те могат лесно да бъдат обединени с костюми от анаркали и всякакъв вид сари.

22. Модни мотиви с геометричен модел:

Това са модерен начин за правене на геометрични полукръгли модели. Ако искате, тогава те могат да се носят в колежа или за всякакъв вид партита. Това също са вид творба на начинаещи, която е лесна за създаване и следователно може да се носи с всякакъв вид случайно износване. Те могат да се носят и с kurtis и други традиционни или тежки костюми. Можете също така да носите зари граница sarees или chiffon salwars с тях. Обеци от полилей и други гривни също могат да бъдат обединени с тях.

23. Разработени дизайни на кръг Механди:

Кръгъл мехенди дизайн може да се направи сложен и сложен, като се добавят много сложни модели в рамките на големия кръг. Тънката кръгова линия с няколко къдрици и спирали прави изображението да изглежда важно като някакъв древен символ. Изглежда силно декоративна и наистина много красива.

24. Дизайн с декоративна кръгла коса:

Тези видове проекти са доста популярни в наши дни. Човек може лесно да ги носи на традиционните партита или семейни събирания. За тях може да се използва и тъмно оцветена листа. Ако искате, това може да се направи на ръцете до лактите. Те могат да се правят и с други раджастански или марварски произведения. Те могат да бъдат обединени с всякакъв вид традиционно облекло като salwar или lehengas за всякакъв вид семейни функции.

25. Творчески мотив за работа с кръгове:

Това е много красив вид работа с къна. Това е направено по такъв начин, че това изглежда доста традиционно и може да се носи и за други поводи. Това се прави и с други типове мотиви. Те могат да бъдат обединени с всякакъв вид традиционни салари или легенди. Можете също така да носите различни видове гривни с тях. Те също могат да бъдат направени по модерен начин и могат да бъдат носени в колежа за случайни цели. Човек също може да използва блясъци или тъмно оцветени блясъци с тях. Те също са под формата на геометрични форми и могат да се правят до горните ръце.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Процъфтяване Thrive 2011 - Бг субтитри (Юли 2020).

Загрузка...