Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Топ 9 шампоани за чайно дърво

Pin
Send
Share
Send

Етерично масло, което се използва широко в лекарствената промишленост, козметичните продукти и измиванията на кожата са известни като масло от чаено дърво. Използва се в много ниски концентрации и се взема от листата на Melaleuca alternifolia. Той е известен със своите антисептични и антибактериални свойства. Това масло помага при изчистването на акне и петна. Използва се за справяне с проблеми с косата като сърбеж на скалпа, пърхот, въшки и херпес и др.

Някои от шампоаните от чаено дърво са както следва:

1. Шампоан за органично чайно дърво Avalon:

Както знаем, шампоанът за чаено дърво действа като антитерапевтичен за всички проблеми с косата. Тъй като решава проблема със сърбежа на скалпа, намалява люспите на кожата и се избавя от тежкия пърхот. Тъй като съдържа достатъчно количество екстракти от масло от чаено дърво, което го прави ефективен шампоан.

2. Шампоан за пърхот от чаено дърво и мента на Avon Naturals:

Avon пуска нов шампоан, който не е нищо друго, освен Avon Naturals Tea Tree и шампоан против пърхот от мента. С помощта на масло от чаено дърво той премахва пърхота, докато съдържанието на мента освежава скалпа и облекчава сърбежния скалп.

3. Джовани Шампоан Чаено дърво Тройна обработка:

Имахме много продукти на Джовани като шампоани със сулфат, които дори включват продуктите от масло от чаено дърво. Неговият нов продукт е шампоан Giovanni чаено дърво тройно лечение, което облекчава пърхота. Той дори предотвратява изсушаването на скалпа и люспестата кожа. Може да се каже, че е най-добрият продукт, който подхожда на всички типове коса. Също така е без шампоан за сулфати. Ние сме облагодетелствани по два начина.

4. Шампоан за контрол на пърхот от чаено дърво на Fabindia:

Fabindia шампоан за пърхот от чаено дърво е ефективен шампоан, който почиства пърхота и дори намалява лющещата се кожа. Това е лек шампоан, който може да се използва редовно, без никакъв проблем, като да се мисли дали поврежда косата или не. Падането на косата може да бъде намалено с този шампоан.

5. Специален шампоан за чаено дърво Paul Mitchell:

Пол Мичъл е спечелил много дами със своите продукти. Дамски шампоан от Пол Мичъл се спускат, защото решава проблемите с пърхот. Той не само решава проблемите с пърхот, но също така добре обработва повредената коса и влива влагата.

Виж повече: Тони и шампоан за гай Индия

6. Шампоан за чаено дърво със здравна помощ:

Шампоанът за чаено дърво за здравна помощ е добре познат като ефективен препарат за почистване, тъй като основната му съставка е масло от чаено дърво. Придава мека и блестяща коса и също така се отървава от пърхота. Така че хората, които страдат от суха коса, проблемът с пърхота могат да се преместят в шампоан за чаено дърво за здравна помощ, защото два проблема могат да бъдат решени с един проблем.

7. Шампоан за ароматни съкровища:

Шампоанът за чаено дърво Aroma treasure има балансирана формула, която пречиства скалпа и елиминира съществуващите частици от пърхот. Това почистващо действие е много деликатно, което осигурява мека обемна и блестяща коса.

Виж повече: Шампоанът Vatika е подходящ за коса

8. Шампоан за нормализиращ шампоан:

Нормализиращ шампоан, който се използва достатъчно леко и може да се използва всеки ден. Минимизира сухата, люспеста кожа, която се натрупва върху скалпа. Той съдържа екстракт от грейпфрут, който пречиства и укрепва космените фоликули. Той преодолява дискомфорта от сърбеж. В този шампоан всички съставки са естествени и не са изкуствени.

9. Шампоан за чаено дърво Hobe Naturals:

Шампоанът за чаено дърво Hobe Naturals съдържа масло от чаено дърво, био-фермов билкови комплекс, витамин В5 и протеин от пшеница. Изчиства въпроси като раздразнено скалп, люспеста кожа и успокоява сухата маса. Той е без парабен. Това е напълно натурален продукт и не са включени изкуствени оцветители. Може да се използва от всички.

Виж повече: Шампоани Kerastase

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Изразходени продукти - юли 2014 , козметично кошче (Юли 2020).

Загрузка...