Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Топ 9 мъжки сребърни бижута дизайни

Pin
Send
Share
Send

Исторически по целия свят мъжете и жените са носили колиета, обеци, гривни, вериги, амулети, висулки, пръстени и много други. Въпреки това, смята се, че жените на мъжете носят бижута през 19-ти и 20-ти век. Те се ограничиха до копчета за ръкавели, часовници и тиени. 21-ви век обаче донесе революционна промяна и мъжете експериментират с накити, които се смятаха изключително за женски.

Мъжки сребърни бижута:

Мъжете предпочитат да носят златни и мъжки сребърни бижута. Ето някои сребърни мъжки дизайни на бижута.

1. Дизайн на мъжката сребърна огърлица:

Тази сребърна верижна верижка е идеална за мъже, които обичат да го поддържат прости. Може да се носи и на официална униформа и да има ясен вид. Тя е леко претеглена и може да се носи редовно. Това е най-често срещаната сребърна бижутерия за мъжете.

2. Сребърен пръстен на Феникс за мъже:

Фениксът е гръцка митологична птица, за която се смята, че се издига от пепелта на своя предшественик и след това се разлага до смърт. Този пръстен от феникс е изработен от сребро и има остъклен вид. Той има сложен дизайн на птицата и изглежда елегантен. Мъжете ще го обичат, ако са запознати с мита.

3. Обикновена сребърна гривна за мъже:

Тази кована сребърна гривна е тежка и има прост вид. Може да се носи от мъже, които търсят прости сребърни бижута за мъже с минимален дизайн. Тя изглежда добре на ръка и ви дава елегантен външен вид.

4. Сребърни мъжки обици с бижута:

Много мъже обичат да носят обеци в наши дни. Ако човек може да го носи добре, изглежда наистина умен и елегантен. Тази проста сребърна обица обица е метална и дава хладно докосване на ушите. Може да се носи от тийнейджърите.

Виж повече: Бижута Стерлинги Сребро

5. Обикновен мъжки носен пръстен в сребро:

Носовите пръстени имат много фънки вид, ако се носят добре. Обикновено те се носят от млади мъже или тийнейджъри. Този прост пръстен за нос не се носи от едната страна, а в центъра. Тя е проста сребърна мъжка бижутерия и може да се носи по поводи.

6. Сребърни мъжки бижута

Копчетата за ръкавели се носят от мъже на ризи и имат официален вид. Те са най-често срещаните мъжки сребърни бижута. Това сребърно копче за ръкавели има лъскав вид и е с квадратна форма. Има груб усет и изглежда елегантно на ризи. Цветът на копчето за ръкавели се съчетава с риза от всякакъв цвят.

Виж повече: Сребърна бижутерия Индия

7. Сребърна бижутерия за мъже:

Сребърното колие е с диамантено украсено символично изображение на свастиката като висулка. Символът на свастиката се счита за свят за индусите. Тази огърлица има религиозен вид и може да се носи редовно. Тя е проста и очарователна и ще бъде обичана от тези, които вярват в нея.

8. Мъжки сребърен пръстен на черепа:

Черепните пръстени имат модерен вид и са обичани от младото поколение. Този античен черепов пръстен има бурен вид, с пилотен череп. Изглежда много фънки на пръстите и ще бъде обичан от всички.

Виж повече: Сребърни антични предмети

9. Антични мъжки сребърни гривни:

Тези гривни се различават от общите за мъжете, тъй като има странен вид. Тънките антични гривни са последвани от тежка широка гривна с тюркоазено покритие. Той има цялостен външен вид и ще върви добре с неформално износване.

Сребърните бижута за мъже станаха много популярни с променящите се времена. Множеството дизайни са достъпни за мъжете. Мъжките сребърни бижута имат много елегантен и богат вид, което ги прави лесни за гледане.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: 1000+ Common Arabic Words with Pronunciation (Юли 2020).

Загрузка...