Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

9 Нови дизайни на полите на Salwar Kameez за жени

Pin
Send
Share
Send

Salwar kameez е традиционно индийско облекло за жени на север. От средата до южната част на Индия, носете сари. Младото поколение прави смес от тези два вида. Този нов модерен стил е сватбена пола. В този стил дъното е пола. Този стил е известен със свободния си поглед. Това е случаен стил и може да се носи за летните излети.

Последни и стилни дизайни на полите на Salwar Kameez за дами в тенденция:

Нека трябва да погледнем 9-те най-добри дизайна на панталоните.

1. Пола на Bhagalpuri Salwar Kameez:

Бхагалпури е копринена коса. Това е един от нейните видове коприна. Bhagalpuri Salwar Kameez Поли е изработена от тази коприна. Той е мек като памук. Но сияе като коприна. Това е хипнотизиращ стил в пола Salwar Kameez. Може да се носи за семейна функция.

2. Пола на Anarkali тип Salwar Kameez:

Anarkali е името на старата танцьорка. Носеше рокли от А-линия. Тя е дълга и плавна. Пола на Anarkali Salwar Kameez има по-ниска пола, отколкото чудидар. Те са по-екстравагантни. Той е идеален за сватби.

3. Чиста пола тип Salwar Kameez Пола:

Полата е предназначена да бъде течна като рокля. Мрежата е най-добрият материал за изработване на пола. По име, пола с мрежа Salwar Kameez Skirt има пола, изработена от мрежа. Той е прост стил, но много елегантен. Този стил нормално е с тежък връх, който дава баланс на блясъка.

4. Стил от палто Салвар Камеес Пола:

Най-горната част на полата Salwar Kameez обикновено е като kameez. Има нов стил на носене на палто отгоре над пола. Този стил на палто Salwar Kameez Skirt има дъно отпред. Тя може или не може да има яка. Този стил е много класен и изглежда добре за партита.

Виж повече: Салвар Камез гетри

5. Банараси Стил на коприната Салвар Камеес Пола:

Говори се, че Банараси е известен със своите красиви хора, Гати и коприна. Коприната Banarasi е изискан лъскав вид коприна. Коприната Banarasi Salwar Kameez Пола има копринена горна и долна част. Обикновено това е върхът, който е направен от тази коприна. Те са много класни и има кралски вид. Този е идеален за Дивали.

6. Пола с три изрязани пола:

С името си, три отрязаните пола на Salwar Kameez имат топ с три разфасовки. Това е прост, но елегантен стил. Тя изглежда добре на крушовидно тяло. Той придава цялото внимание на върха за неговото рязане. Обикновено се прави от коприна, за да изглежда тежка.

Виж повече: Дизайнът на Salwar Neck

7. Кадифена пола:

Кадифето е носено от кралски семейства от векове. Той е известен със своята мека и красива текстура. Скромният й блясък дава достатъчно блясък на класа. Кадифената каишка Salwar Kameez има връх от кадифе. На върха има малко работа. Той е идеален за носене във вечерни функции, тъй като горната част ще ви накара да се потите.

8. Пакистанската пола на Салуар Камеез:

Пакистанското Salwar Kameez с пола има дълъг връх. Горната част има нормални две странични разрези. Основно е изработен от памук от морава. Предвидено е да се носят ежедневно. Дъното също е по-дълго от обикновено. На върха има малко бродерия. Той е идеален за прости функции или семейни излети.

Виж повече: Най-добрите дизайни на Salwar

9. Къса пола на Salwar Kameez:

Късата пола тип салвара има най-късия връх. Този стил е истинското сливане на сари и салуар камеез. Това е много небрежен стил. Полата също се носи до глезена. Тя е предимно от памук. Той също е обичан от всички, защото е много удобен.

Полата на Салвара Камеез е нова тенденция след палацо. Той е мек и супер-пупер. Изглежда добре за ежедневна употреба и за функции. Той е върнал умиращото изкуство на различни коприни. Тя подхожда на жени от всякакъв размер. Салвара Камеес Полата е проста, но стилна тенденция в salwar kameez. Той е идеален за тези, които не искат да носят сари. Заради сияйния си вид изглежда добре на всеки.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Къща в Delta Hill (Юли 2020).

Загрузка...