Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Топ 9 дизайни за сватбени блузи за копринени сара

Pin
Send
Share
Send

Копринените сари са това, което всеки предпочита да носи по време на сватбите. Те са твърде много по време на тропическите сезони, но описват модата и класа. Има много красиви тежки копринени сари, достъпни през цялото време, които биха могли да се носят в булчинските сезони и повечето от тях нямат идеалните части на блузата. Тази статия ще ви даде някои от най-добрите дизайни на блуза, които ще бъдат подходящи за булчински копринени сари на почти всички цветове, тъй като повечето от блузите, обсъдени тук, ще бъдат подходящи за тези сари цветове, които са най-вече носени от жени.

1. Южноиндийската копринена блуза Saree Designs:

Ако сте за коприна този сватбен сезон, то това е един от най-добрите прикачени файлове, които ще дойдат със сари. Тя спортове страхотен дизайн блуза заедно с тежки цвят. Той ще открадне външния вид и ще привлече цялото ви внимание. Ако искате да изглеждате уникални сред тълпата от сватбени хора, то това е страхотно и затова е най-добрият дизайн на сватбена блуза за копринени сари. Тя ще бъде подходяща за жълто-сари, които обикновено се носят от повечето жени на сватба.

2. Кунданската блуза за копринените сари:

Тези блузи наистина не влизат в уравнението, когато носите копринено сари. Но погледни от светлата страна. Той идва с страхотна текстура и вероятно е един от най-добрите дизайни на блузата, които някога ще намерите. Той се отличава с пурпурен цвят заедно с искрящи приставки. Гърбът е оставен отворен и тази блуза ще бъде подходяща за жените, които имат тънко тяло, тъй като тя ще разкрива горната част на гърба и една пълничка няма да бъде твърде съблазнителна.

3. Дизайнът на марати сватбена блуза:

Търсите проекти за булчински сари блуза? Това е доста готино. Той идва с сладък дизайн в блузата. Ако носите нещо светло, тогава това ще бъде най-добрият спътник, за да облекчите още повече сарите. Ръкавите на блузата показват различен дизайн и изглежда наистина страхотно.

4. Булчинският дизайн на зелената блуза за копринени сари:

Този дизайн на блузата за сватбени копринени сари е с цвета на природата. Наред с удобната зелена основа, в тази блуза има много малки и сложни мотиви, което я прави уникална. Блузата може да се носи с нещо малко по-леко от това. На тази снимка жената изглежда толкова красива с тази конкретна блуза. Ако отивате за коприна в специалния ден, тогава това ще бъде най-добрият стилен спътник.

Виж повече: Булчински блуза обратно дизайн на шията

5. Дизайнът на блузата на автентичната копринена сарие:

Този сватбен сезон, доверете се на коприна. Тази блуза е може би една от най-добрите неща, които булката може да спортува по тялото си. Идва с примамливи малки материали, направени върху блузата. Изглежда толкова възхитително и се надяваме, че хората ще се чувстват по същия начин и ще продължат да го гледат.

6. Дизайнът на блузата на тежката южноиндийска сватбена коприна Сари:

Последно, но не на последно място, това е нещо, което държи очите зает. Той се доставя със синя основа с малки сложни мотиви върху нея. Блузата ще бъде добър избор за впечатление на хората. Въпреки че това е за булката, жените, които посещават плевелите, ще могат да я спортуват. Комбинацията от блуза и сари е идеална за булката. Долните части на ръкавите са с различен цвят като сарито, а дизайнът е уникален.

Виж повече: Дизайн на сватбена блуза

7. Дизайнът на цветната блуза за сватбата на копринените сари:

Ако ще носите копринено сари, тогава защо не спортувате с дизайнерска блуза. Този конкретен артикул е вероятно един от най-добрите за копринените сари.

8. Черната дизайнерска блуза за коприна:

Копринените сари могат да бъдат направени по-съблазнителни, ако ги спортувате с такава красива черна блуза.

9. Най-добрата дизайнерска блуза за зелена коприна Sarees:

Тъмно зеленият цвят може да се направи по-привлекателен, като се смеси с малко черно. Тази конкретна снимка показва колко страхотна изглежда тази жена със зелената сари с черната дизайнерска блуза.

Виж повече: Сватбена блуза с бродерия

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: The Internet of Things by James Whittaker of Microsoft (Юли 2020).

Загрузка...