Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Бананова диета за отслабване

Pin
Send
Share
Send

Банановата диета е диета за отслабване, която придоби много популярност в Япония, след като кумико Мори (популярен певец) заяви, че е загубила около 15 паунда, следвайки тази диета. Подобно на другите диети, които хората следват лудо, дори банановата диета не се различава. Той е известен и като сутрешна бананова диета. Както подсказва името тази диета е всичко за да се наситите с банани по време на закуска. Кога, колко и някои други фактори са споменати в тази статия. Така че, ако искате да изхвърлите допълнителните килограми с минимални ограничения и сте изключително любопитни да съберете информация за банановата диета, тогава тази статия се вписва в законопроекта.

Виж повече: Лимонова диета за отслабване

Произход на банановата диета:

Концепцията за банановата диета се формира от Sumiko и Hitoshi Watanabe, които принадлежат към областта на лекарствата. Hitoshi го последва и загуби 37 фунта. Тази диета стана известна през 2008 г., когато двойката основател публикува подробности за тази диета на японския сайт "Mixi" и много хора започнаха да я следват, тази прищявка стана толкова популярна, че някога Япония имаше дефицит на банани.

Насоки:

Докато следват банановата диета, трябва да се придържате към определени насоки, за да успеете. Това е много проста диета, която може да бъде свързана с няколко плана за хранене, като условието за поддържане на бананите е основната храна в храната. Някои други насоки, които трябва да се следват, са споменати по-долу.

1. Само банани и вода за закуска:

Първото условие е, че закуската трябва да се състои само от банани и вода на стайна температура. Няма ограничение за количеството банани; човек може да продължи да яде, докато се чувства напълно пълен.

Виж повече: Ябълкова диета за 3 дни

2. Няма условия за обяд и вечеря:

Тази диета е сравнително лесна за следване, тъй като няма уговорки за обяд и вечеря, което означава, че човек може да яде нещо по време на другите ястия.

3. Алкохолът и млечните продукти са забранени: t

Всеки вид алкохол и млечни продукти са строго не-не. Те включват мляко и млечни продукти като сирене от сирене. Така че, докато можете да имате нещо за обяд и вечеря, не забравяйте да изключите млечните продукти и алкохола.

4. Време на хранене: t

Задължително е да се поддържа храненето в тази диетична програма. Трябва да се внимава да приключите с вечерята преди 20 ч. И да ядете храна в кратки интервали. Докато следвате тази диета, трябва да запазите разликата между два часа между вечери и сън.

5. Избягвайте преяждането:

Строго се препоръчва да се консумират малки порции храна на по-кратки интервали. Човек трябва да избягва да се отдаде на храни. Тази диета изисква човек да насити стомаха си само с 80% храна. Поддържането на стомаха с 20 процента глад помага за намаляване на калориите и благоприятства диета.

Предимства на тази диета:

Тази диета е идеална за онези хора, които не могат строго да ограничат хранителните си навици. Второ, тази диета е много достъпна и може да бъде последвана и от по-малко привилегированите хора. Тъй като тази диета подчертава консумацията на закуска, за разлика от другите диети, тя се оказва здравословна, тъй като убива глада, който може да доведе до избор на нездравословна и хранително лоша храна през деня. Това е една програма за отслабване, която не само помага за отслабване, но и работи едновременно върху добрите и здравословни хранителни навици. Тъй като включва ядене на банани в добро количество, то дава директен тласък на метаболизма и по този начин прави човек по-енергичен.

Виж повече: Плодова диета за отслабване

Недостатъците:

С плюсовете съществуват и минусите, като едно от основните е, че тази диета може да бъде доста подвеждаща. Тъй като на диетите е позволено да ядат всякакъв вид храна по време на хранене, те са склонни да гуляят с висококалорична храна и така да изхвърлят основната цел на тази диета. Друг страничен ефект е, че може да причини запек при няколко души. В крайна сметка това е една диета, която има повече предимства, отколкото недостатъците.

Тази диета е много лесна за следване и има много основни ограничения. Ако се опитвате да хвърлите няколко килограма и искате да опитате тази диета, направете го по всякакъв начин, но преди това разберете дали здравето ви позволява да опитате тази диета.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Яна - Кои са храни засилват метаболизма ни и подпомагат отслабването? (Юли 2020).

Загрузка...