Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

15 Последни деликатни чанти за пране за пътуване и дом

Pin
Send
Share
Send

От много десетилетия торбите са изиграли важна роля в живота на хората. Независимо дали става въпрос за чанти, чанти за колички, чанти, кошници за чанти, торби за боклук или всякакъв друг вид торба, те винаги са помагали на хората по свой собствен начин. Един от всички тези полезни чанти е торбата за пране. Те помагат да се запазят дрехите, които трябва да се мият отделно, така че да не се смесват с измитите дрехи. Те се използват и за поддържане на бели дрехи, различни от други цветни дрехи.

Обикновени чанти за пране в различни размери и дизайни:

Чанти за пране също се предлагат под формата на кошници, които се съхраняват в тоалетната, за да могат хората да си сменят дрехите. Следват няколко чанти за пране, които са широко достъпни на пазара:

1. Персонализирана чанта за пране:

Фантастичните флорални торбички са доста модерни в наши дни. На торбата за пране от памук се придава форма на торба, която може да бъде затворена отгоре с малко въже. Те помагат за запазване на вонящите дрехи отделно от другите дрехи, които трябва да бъдат измити. Този тип памучни торбички също могат да бъдат направени у дома.

2. Нетни чанти за пране:

Широко използвано от богатствата, нетните чанти за пране са изработени от стоманени пръти и нетна материя. Тя се дава дълбок дълъг чанта тип стан, който се съхранява много дрехи в даден момент. Чантата от тип количка също има колела отдолу, за да се премести лесно от едно място на друго.

3. Създадена чанта за куфар:

С развитието на дизайните на чанти за пране, специални пътни чанти за пране са широко достъпни на пазара. Те са подобни на куфарите и са изработени от пластмаса или памук. Те са сгъваеми и могат да се носят по време на пътуване за няколко дни.

4. Чанта, предназначена за чанта:

Вдъхновени от ръчните чанти, такива чанти за пране са широко направени от твърда пластмаса. Дава се дизайн на чанта, който може да се носи лесно. Такива чанти се използват и в хотелите за пране, за да се разделят дрехите от различни помещения.

5. Изтъкана чанта за пране:

Искате да дадете на вашата тоалетна класически вид с древни предмети! Вземете торба за пране, която е изтъкана с фибри, пластмаса или въжета. Те са вдъхновени от старите кофи за въже, използвани за пране. Тя може да бъде покрита с капаци, изработени от подобен материал.

Виж повече: Кристиан Диор грим чанта

6. Конструирана торба с търговски барабани:

Моделът на пластмасови чанти за пране, широко използвани днес, е чанта за пране на барабанен тип. Изработена от тънък карбон, тя се предлага в различни размери, цветове и дизайн. Такива чанти също могат да се мият и регулират.

7. Малки чанти за пране:

Искате да разделяте вътрешното облекло, чорапи, чорапи и др. От други големи дрехи! Малка чанта за пране ще ви помогне в този случай. Можете да съхранявате малките си вещи в тези торбички по време на пътуване или за редовна употреба у дома. Изработена от пластмаса, тя ще ви помогне да запазите миризливи и оцветени дрехи отделно от другите.

8. Изящни чанти за пране:

Искате да имате нещо фънки и декоративни за вашето пране! Големите торби за пране са изработени от твърда кожа с перфектен дизайн на обувките. Той придава нов вид на чантата ви. Въпреки че са големи, те заемат само малка част от пространството в банята.

9. Чанта за пране с тениска:

Не желаете да харчите пари за скъпи кофи за пране! Можете да го направите и вкъщи, като използвате тениска, която няма никаква полза. Като залепите тениската отдолу, можете да го направите като торба, която също може да бъде закачена зад вратите за съхранение на дрехи за пране.

10. Пране с дизайнерски торби с пот:

Искате да получите традиционна визия за кофите за пране! Пластмасовите торби за пране са тъкани и придават на чантата вдъхновен пот дизайн, който може да бъде направен от размера, който искате да имате. Той също така съдържа подходящ капак, за да спре миризмата на мръсотия от разваляне на атмосферата в помещението.

Виж повече: Как се правят хартиени торби

11. Вълнени торби за чували:

Голяма торба за пране, изработена от полистирол тип Woolen, е доста известна сред хората, особено за мокрите дрехи. Чантата се предлага в различни цветове и размери. Малките дупки в чантата помагат на въздуха да влезе вътре, което не кара дрехите да се размиват.

12. Мрежа за пране:

Широко използван от дома, където можете да намерите няколко деца, такива торбички за пране са доста полезни. Торбите се доставят с гъвкав материал, който може да се сгъва и да се държи настрана в шкафа, когато не се използва. Те също имат материал тип мрежа, който помага на лошата миризма да напусне дрехите.

13. Цветни чанти за пране за деца:

Детската стая е доста разхвърляна с играчки и дрехи. Ако искате децата ви да пазят дрехите си по подходящ начин, вземете чанта за детско пране и ги вдъхновете да пазят мръсни дрехи в него. Тъй като дрехите на децата са пълни с кал, петна и т.н., можете да използвате пликове за пране с пластмасови капаци. Създайте ги в чудовище, любим супер герой, кукли, любими карикатури и т.н., за да бъде привлекателен.

14. Мешове за пране:

Нов сорт в малките торби за пране е този с съоръжение с цип. Чантата е изработена от найлонова мрежа и цип на отворения край. Тъй като е също така миещ се, можете да опаковате малки дрехи в него и директно да ги поставите в пералната машина за отделно пране. Такива чанти широко се носят от жените, които имат бебета за пикници и поводи.

Виж повече: Ръчно изработени чанти

15. Сгъваема чанта за пране:

Разтревожени, че торбите за пране ще заемат много място във вашата тоалетна или у дома! Тук сте със сгъваема чанта за пране, която може да се използва винаги, когато пожелаете и да се държи настрана, като я сгъвате. Тя е направена от платно и дърво, желязо или фибри.

Независимо дали става дума за дом, хотел или пътуване, торбите за пране винаги са били полезни, за да запазите чистите си дрехи от замърсяване, като ги поставите отделно от мръсните. С различни дизайни и материали, те са изиграли основна роля в поддържането на дома чист. Предлагат се и специални чанти за деца, които също могат да се използват за миене на меките им играчки без никаква вреда.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Our Miss Brooks: First Day Weekend at Crystal Lake Surprise Birthday Party Football Game (Януари 2021).

Загрузка...