Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

Топ 9 центрове за трансплантация на коса в Ахмедабад

Pin
Send
Share
Send

Проблемът с преждевременната загуба на коса и плешивостта не е само генетичен, а може да се дължи на други фактори като недохранване, излагане на замърсяване и нездравословен начин на живот. Град Ахмедабад се развива във всички аспекти. Създаването на индустриални комплекси играе хаос върху здравето и също е основна причина за преждевременно плешивост при мъжете и жените. За да се противопостави на този проблем, се наблюдава бързо нарастване на броя на трансплантационните клиники в и около града.

Центрове за трансплантация на коса в Ахмедабад:

Прочетете, за да намерите най-добрите клиники за трансплантация на коса в Ахмедабад.

1. Клиника по трансплантация на коса Dr. M:

Това е една от най-добрите клиники за трансплантация на коса, която ще намерите в Ахмедабад. Клиниката се ръководи от д-р Махадевия, която е квалифициран пластичен хирург с трудов стаж над 17 години. Той е и известен член на ISHRS, международен орган за възстановяване на косата. В клиниката по трансплантация на коса д-р М използват далеч по-добри методи за присаждане на фоликули, за да дадат забележителни резултати.

Уеб сайт: www.goodbyehairloss.com

Виж повече: Центрове за трансплантация на коса в Пуна

2. ADHI Индия:

Адхи Индия е успешна верига от козметични и трансплантационни хирургически съоръжения в страната. Те имат добре установени центрове в шест големи града, включително Ахмедабад. В Адхи екипът им от обучени хирурзи използва метода Fue за възстановяване на косата, тъй като е по-ефективен и по-малко агресивен. Посетете линка по-долу, за да научите повече за този специализиран център за трансплантация на коса в Ахмедабад.

Уеб сайт: www.besthairtransplant.com

3. Академия за коса на Васа:

Vasa Hair Academy е революционен център за трансплантация на коса в Ахмедабад. Те предлагат най-иновативната техника Feather Touch Tm за възстановяване на косата. Те имат екип от международно обучени хирурзи за трансплантация на коса, които се стремят към съвършенство и предоставят изключителни услуги чрез своята уникална техника и лечения. Академията за коса Vasa си струва времето и парите ви.

Уеб сайт: www.drvasa.com

Виж повече: Клиники за трансплантация на коса в Чандигарх

4. Център за пластична хирургия на Козис:

Cut is Cosmetic Plastic Surgery Center е пионер в областта на козметичната и трансплантационна коса. В Кутис се стремят да предложат най-добрите и достъпни трансплантационни операции на хората от Ахмедабад. Всички техни процедури и техники са в съответствие с международните стандарти. Посетете уебсайта, за да научите повече за техните услуги.

Уеб сайт: www.cutiscosmeticplasticsurgery.com

5. Д-р Айяпан Тангавел:

Д-р Айяпан Тангавел е специализиран хирург за трансплантация на коса със седалище в Ахмедабад. Той използва най-добрите методи за присаждане на фоликули, за да даде най-задоволителен и приятен опит на своите пациенти. Д-р Т Айяпан е и престижен член на IBMS. Всички техники, използвани в неговата клиника, са много иновативни и рентабилни. Посетете неговата клиника, за да си назначавате среща сега.

Адрес: La Diva Център за козметични трансплантации и коса SAL Hospital, Opp. Полицейско управление Vastrapur, шофиране в Road, Ахмедабад - 380054

6. Клиниката на DHI Ahmedabad:

Клиниката DHI в Ахмедабад използва най-забележителната техника за директно имплантиране на косата за лечение на преждевременна загуба на коса и плешивост. Те имат изключителна база от доволни клиенти в Индия и в чужбина. В DHI експертните хирурзи използват високотехнологични техники, за да дадат бързи и безопасни резултати.

Уеб сайт: www.dhiindia.com

7. Естествена трансплантация на косата:

Естествена трансплантация на коса е специализирана клиника за трансплантация и възстановяване на коса в Ахмедабад. Тук те предлагат ултра модерни и високотехнологични лечения за плешивост и косопад. Процедурите за имплантиране на коса, използвани при трансплантацията на коса, са по-малко инвазивни, безболезнени и дават 100% успешен растеж на косата.

Уеб сайт: www.naturalhairtransplant.co.in

Виж повече: Трансплантация на коса в Индор

8. Д-р Бийпал В Парек:

Д-р Bijpal V Parekh е успешен хирург за трансплантация на коса в Ахмедабад. Той е усвоил почти всички козметични хирургични процедури и е специализирал в процедура за екстракция на фоликуларна единица за възстановяване на косата. Д-р Парек предлага и индивидуални лечения за косопад.

Уеб сайт: www.bijpalparekh.com

9. Център по трихология на Richfeel:

Ако търсите трайно решение на проблема с косопада или плешивостта, просто си назначайте среща в Richfeel Trichology Center. Те имат най-добрия екип от хирурзи за трансплантация на коса с най-модерни технологии и услуги. В Richfeel всички процедури за възстановяване на косата са безопасни, безболезнени и резултатите са видими след една сесия.

Уеб сайт: www.richfeel.com

Дадените по-горе центрове за трансплантация на коса са най-търсените и утвърдени клиники за възстановяване на косата. Там услугите и лечението са несравними.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Hair Transplantation-720 graftsТрансплантация на коса-720 присадкид-р Зарев (Януари 2021).

Загрузка...