Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9 Идеи за дизайн на детски кожени кутии

Pin
Send
Share
Send

Децата обикновено не обичат дизайнерски или деликатни висулки. Момчета като груб и тежък дизайн в висулка и момичета предпочитат меки дизайни. Децата изглеждат прекрасни, когато носят висулката. Малкият деколте изглежда красив. Децата обикновено обичат дизайна на анимационни същества, супер герои, приказки и т.н. Те винаги избират такива неща за тях.

Най-добри и сладки детски медальони:

Нека да намерим тук с различни видове медальони за вашите деца, за да получите страхотен вид.

1. Детски цвете:

Тези медальони за деца са много удивителни за сладки момичета. Има разновидности на цветни дизайни върху златни монети. С тази висулка е прикрепена мъниста. Някои висулка има снимка релефно върху него, докато някои са с дизайни, направени с керамика също.

2. Детски медальони в стил слон:

Това е такъв възхитителен детски медальон на Elephant design. Той е проектиран толкова творчески и изглежда много малък. Има големи уши и прекрасни очи. Този висулка може да бъде добър подарък за вашето дете. Този висулка е в злато и изглежда като играчка.

3. Детски медальони в стил Теди:

Този очарователен детски медальон има дизайн на плюшено мече. Един голям плюшено мече е поставен със сърцевиден син камък. На краката на плюшеното мече е закръглено един кръгъл бял камък. Тези камъни добавят блясък към това мече и го правят по-привлекателен.

4. Английски Детски Медальони:


Това е персонален детски сребърен медальон с Ангел. Има прекрасна висулка от ангелско същество с крила. Над ангела с помощта на бели диаманти е създаден кръст. Този ангел висулка е благословия за децата. Тя винаги ще предпази детето ви от злини.

Виж повече: Медальон с бухал

5. Барби фигури за деца:

Този очарователен детски медальон е гравиран с фигурата на Барби. В овална форма е изчертана една фигура на Барби, а около нея има камък с червен цвят. Децата имат големи луди зад кукли Барби. Тази картина на Барби се рисува много фино.

6. Флорални принцеси за деца:


Това е невероятен медальон за деца с флорален дизайн. Между тях има усмивка и половината част е покрита с розови листенца. В останалата част на половината се прави дизайн, подобен на лък, който заедно изглежда като цветна принцеса. Тя ще изглежда наистина добре в деколтето на малките момичета.

Виж повече: Ключодържател за ключове за снимки

7. Детски медальони от вида Tiara:

Медальонът на това дете е висулка с формата на диадема. Това е половин диадечен дизайн, направен в този медальон. Тиара е нещо, което всяко момиче обича да носи. Така че това е очарователна форма е дадена на този висулка. На тази форма са направени четири малки кръгли зали и има и един прав пласт.

8. Малка принцеса висулка:


Тя може да бъде най-добрата висулка, която бащата може да даде на дъщеря си. Този медальон за деца е медальон, където децата могат да вмъкнат семейната си снимка. Една хубава линия е написана над висулка, че момичетата са принцеса за нейния баща и също е вярно.

Виж повече: Златен кръст Медальон

9. Детски медальони:

Медальонът на това весело дете е с гневно животинско рисуване като Тигър. Има кръгъл сребърен медальон с черен фон, а над него се излъчва изображение на тигър. Картината на оранжев тигър изглежда толкова невинна и мирна.

Виждайки такива очарователни проекти, аз също се чувствам като да нося този и отново да бъда дете. Децата могат да получат такъв фънки тип дизайн, което означава много за тях. Тези дизайни са ценни за децата и те ги обичат. Детските медальони са проектирани с грижата да вземат под внимание техния избор.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Януари 2021).

Загрузка...