Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9 Най-добри идеи за дизайн, за да направите своя собствена джоб

Pin
Send
Share
Send

Модният и модерен дизайн на медальоните управляват умовете на много хора, независимо дали са малки деца или младежи или възрастни хора. Красивите идеи за съхраняване на спомени заедно с гънките на медальона управляват умовете на мнозина. В луд медальон висулки правят хората, обвързани да купуват себе си или своите близки готови медальони и дори да ги направи нетърпеливи да намерят начини да направят ръчно изработени медальони висулки.

Най-добри и стилни дизайни, за да направите своя собствена кутия:

Нека да намерим тук с показаните 9 вида медальони, които ще ви помогнат да направите свои собствени медальони във вашия стил.

  • Медальони за бутилка
  • Медальон с морска раковина
  • Медальон със сребърни снимки
  • Медальон на Моана
  • Филигранни медальони
  • Медальон за шивачки
  • Кука за плетене на една кука
  • Оцветена джоб
  • Дървена дървена илюзия

1. Медальони за бутилка:

Най-евтините и най-красивите ръчно изработени медальони могат да бъдат направени с капачки за бутилки от готови бутилки. Кривите на шапките правят дизайнерски вид и горната част може да бъде направена красива с перли и диаманти и друг материал. Медальонът може да бъде фиксиран с обикновен магнит, фиксиран вътре в една част на медальона.

2. Море от Shell:

Медальонните черупки на Sea shell също изглеждат очарователни дизайни на висулки. Просто вземете две морски черупки, които са плоски по форма и носете кукички и щифтове, за да я превърнете в висулка. Оцветете черупките на желания цвят в златисто, сребристо или естествено я държите в перлен цвят.

3. Сребърна фоторамка:

Направете своя собствен медальон с чар с прости сребърни метални части на монетата във формата на монети, които се предлагат от магазините за бижута и прикрепят желаната снимка от двете страни на медальона. Красивият дизайн ще спечели сърцата на мнозина.

4. Медальон на Моана:

Медальоните на Моана са най-известните в днешно време красотата на дизайна на медальона е ума на разпенващ и привлича по-голямата част от обществеността в мнозинството. Естествената тюркоазена сянка и абстрактният дизайн, направен на половината от медальона, са зашеметяващи и невероятни. Изработена от полимерна глина, медальонът на Моана е красив занаят, за да направи свой собствен медальон.

Виж повече: Медальон Медальон

5. Филигранни ключалки:

Филигранът е прекрасно изкуство, което украсява най-впечатляващите и фантастични проекти. Използвайки изкуство от глина или друга среда, можете да направите медальон и да ги проектирате със свои специфични начини с различен вид като този с малки филигранни рози.

6. Медальон за шивачки:

Медальоните за шивашки килими са стилни медальони, които могат да се правят дори от малки деца или тийнейджъри. Карикатурата творения на върха и дъното на двете части на медальона направи смешно, но творческо въздействие върху външния вид на медальона. Хората също могат да правят абстрактни модели върху тях.

Виж повече: Колие с позлатено злато

7. Съединител за плетене на една кука:

Медальонът за плетене на една кука е чудесно прост в безразличен стил на медальон, който може да се направи. Шевът за плетене на една кука, направен като торбичка, запазва незабравими неща, които човек обича да ги носи навсякъде с тях. Медальонът за плетене на една кука е прост стил, за да направите медальон за себе си.

8. Оцветена джобче:

Боядисаните медальони са най-често срещаните и любими видове медальони, които хората обичат да носят, както и да подарят любимите си хора. Хората обичат да правят трайни картини с постоянни цветове и да правят незабравими картини. Те фиксират мини картините в гънките на медальона с медальон, за да ги пази на врата.

Виж повече: Платинен медальон

9. Дървена дървена илюзия:

Дървени илюзионистки медальони са изработени от запалените работници на изкуството и могат да бъдат направени специално за любов. Медальонът изглежда като дървена част, докато може да се отвори със скрит стил, за да покаже любовното послание към любимия човек през медальона.

Модата на медальона висулка определено са донесли огромния брой дизайнерски медальони. Ръчно изработени идеи за изработване на медальони могат да бъдат направени с най-лесните и дори трудни, но невероятни медальони. Тази статия ще помогне на повечето любовници медальон медальон да направи красиви привлекателни медальони за себе си, а също и за вашите близки.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Истината за мобилните телефони и безжичните мрежи - Професор Девра Дейвис (Януари 2021).

Загрузка...