Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9 Най-добри дизайни на площад Шал за жени в тенденция

Pin
Send
Share
Send

Дизайните на площада са прекрасни и модерни. Има широка гама от шалове като памук, коприна, кашмир, вълна и т.н. В зависимост от сезона и стила можете да изберете някой от тези шалове. Тези дамски квадратни шалове са стилни и елегантни. Те са проектирани от топ модни марки. Изрисувайте тези стилни шалове по свой собствен начин.

Има печатни шалове и традиционни, които изглеждат етнически за всички случайни излети. Можете да ги свържете по различни начини. Направете прост възел отпред или отзад. Зависи от вашия избор на мода. Може да се обвие и около врата.

Как да носите квадратен шал:

Има различни начини за носене на квадратен шал, един такъв метод е:

Вземете квадратния шал. Сгънете шалчето на половина, за да направите триъгълник. Дръжте края на триъгълника отпред. И вземете свободните краища на гърба. Направете възел. Заобиколи малко, така че предната част да изглежда чиста.

Как да обвържете квадратен шал:

Има различни начини за обвързване на квадратен шал. Един такъв метод е:

Сгънете шал от един връх към друг. Той прави триъгълник. След това сгънете шалчето отново, така че заостреният край да докосва правилната повърхност. Сега продължавай да се сгъваш, докато получиш малък триъгълник. Сега вземете частта от шалката и увийте правоъгълника около врата и завържете възела отпред или отстрани, в зависимост от вашия избор.

Има още един начин за опаковане на шал. Вземете квадратния шал. Увийте го около врата. Оставете краищата необвързани.

Можете също така да обвиете шал около ръцете си, като го направите като лента с възел. За тази цел изберете някакъв жив цветен шал.

Виж повече: Как да обвържете главата

Най-добри дизайни на квадратни платове за жени:

Тук са няколко квадратни шалове, които можете да изберете от долните 9 квадратни шалове,

1. Плосък копринен шал:

Това е красив копринен квадратен шал. Прекрасен черен и бял шал с големи черни точки. Изработена от чиста коприна. Тя е мека върху кожата. Тъканта е много гладка и блестяща. Границите имат хубава розова подплата. Това е идеален квадратен шал, който може да се носи по различни начини.

2. Печат на копринен квадратен печат:

Изработена от чиста коприна от черница. Той е мек и елегантен, цветовете са толкова привлекателни и шалът може да се носи по различни начини. Квадратният шал също може да работи като шал. Той е голям и отпечатъците са много елегантни. Този голям площаден шал е изключително ръчно изработен и ролният подгъв е зашит от опитни дизайнери, цветовете са много приятни и изглеждат традиционно. Подходящ е за всички случайни и парти събития.

3. Дизайнерски малък квадратен шал:

Това е малък квадратен шал от 40 * 40 cm. Тя има оранжеви и жълти цветя с тил фон. Изработена от чиста коприна. Може да се носи по различни начини. Може да се използва като шал или джобен квадрат. Стилизирайте го по свой начин. Коприната е много мека, а ръбовете са фино подрязани.

4. Цветен печат от шифон:

Това е един прекрасен розов флорален шифонен шал за всички прекрасни дами. Има завършващ пискюл. Шифонът е мек и уютен. Тя е мека върху кожата. Размерите са 100 * 100см. Розовият цветен модел изглежда толкова красив. Точно за пролетния сезон. Може да бъде драпирано със стил по различни начини. Добре пасва с черен ансамбъл.

5. Шал за жълт квадратен отвор:

Вземете този жълт и тъмни райета с мини шал. Изглежда толкова приятно. Изработена е от шифон. Тъканта е мека и гладка. Добавете това към вашия гардероб, за да подобрите чувството си за мода. Обвържете го около врата и покажете шал със стил. Ивиците изглеждат толкова елегантно. Това е идеално за официални поводи. Раираната тъкан придава официалния вид на облеклото.

6. Шал за копринени квадратчета:

Изработена от чиста коприна. Този шал е тъмносин на цвят с точки на полка и верижни мотиви върху него. Изглежда доста готино. Увийте го в стил около врата. Изглежда много готино за случайни излети. Верижният модел на шала наподобява модел на бижу. Коприната е мека и лъскава. Изглежда много стилно. Почти прилича на бижу за шията. Добре е с черни върхове.

Виж повече: Памучен дизайн на шал

7. Шал с каре:

Класически квадратен шал. Ръбовете на пискюлите добавят мода към шалката. Картината на карето е толкова елегантна. Червената и бялата комбинация е красива. Изработен е от полиестер. Има детайл от ресни. Може да се носи на бели върхове. Материалът тук е много мек и лесен за кожата.

8. Ръчно изработен памучен плат

Това е ръчно изработено от най-висококачествената реколта сари. Този памучен квадратен шал има виолетов отпечатък върху него. Изглежда много етнически. Тази работа на занаятчиите в селските райони поддържа нашата култура. Ръбовете се подрязват много фино. Шалът изглежда прекрасен на всеки случайни върхове. Това акцентира на модата ви. Шалчетата се правят чрез наслагване на няколко сари и ги зашиват заедно, за да получите квадратен шал.

9. Голям зелен шал:

Красив зелен шифон с голям квадратен шал. Шалът може да се носи по много различни начини. Увийте го около врата или го използвайте като шал. Изглежда много стилно. Шифонът е мек и гладък. Добре се справя с небрежното облекло. Също така може да се върже около главата и да направи хубава модна декларация.

Прекрасен комплект от женски квадратни шалове. Предлагат се във всички цветове и дизайни. Изберете от най-добрите модни марки и ги изрисувайте със стил. Проверете копринените, които са меки и елегантни. Той отива лесно върху кожата и е подходящ за официално носене. Тези квадратни шалове са толкова елегантни и могат да добавят към модата ви.

Виж повече: Дамски дизайнерски шалове

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Week 0, continued (Януари 2021).

Загрузка...