Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

Как да отслабвам от бузите си

Pin
Send
Share
Send

Какво забелязвате най-напред, когато се натъкнете на някого? Какво ви привлича най-много, докато гледате знаменитости по телевизията? Повечето хора се фокусират върху лицето, когато се срещат с човек.

Така че, ако лицето ви изглежда по-тънко и по-умно, хората незабавно ще забележат промяната и ще ви дадат възхитителни погледи. Дори ако можете да се отървете от няколко излишни килограма, това ще доведе до драстична положителна промяна в лицето. Въпреки че не е възможно да отслабнете от определена област, но след като започнете да приемате контрола върху живота си и започнете да губите тегло, първият ефект ще се види в лицето ви. Загубата на тегло от бурените ти бузи ще ви накара да изглеждате по-млади и по-здрави. Някои неща, които трябва да направите, за да загубите мазнините от бузите са следните:

1. Яжте балансирана диета:

Трябва да се консултирате с професионална диета и да подготвите диаграма за здравословна диета. Също така трябва да намалите количеството сол и захар в диетата. Тъй като тези два продукта съдържат голямо количество натрий, това може да доведе до повече натрупване на мазнини. Рафинираната сол и захарта, които се предлагат на пазара, допринасят повече за задържането на вода, като по този начин лицето ви изглежда по-дебело. Също така трябва да избягвате нездравословната храна. Ако сте се присъединили към някоя програма за отслабване, по-добре е да избягвате кофеина през първите 2 седмици.

Вашата диета трябва да включва много пресни плодове и зелени листни зеленчуци. Трябва да приемате поне три порции зеленчуци и плодове всеки ден. Някои плодове като банани обаче не се препоръчват за диета. Можете да изберете антиоксидантно опаковани плодове като портокали, ябълки и грозде. Ако сте жена, тогава е особено необходимо да приемате калциево съдържание. Така че, стойте далеч от пържени храни и консумирайте млечни продукти. Тъй като водата изпълнява жизненоважна функция в нашето тяло, е необходимо да се приема поне шест до осем чаши вода дневно.

Виж повече: Как да отслабвам у дома без упражнения

2. Избягвайте пиенето и пушенето:

Трябва напълно да избягвате пиенето и пушенето, ако искате да се отървете от тези излишни килограми от лицето. 1 грам алкохол съдържа 7 грама калории. Алкохолът дехидратира тялото ни и го прави по-дебел. Пушенето увеличава фактора на стареене на лицето. Така ще стигнете до увиснали линии по лицето.

Виж повече: Как да отслабвам, без да отида фитнес

3. Редовни упражнения:

Трябва да правите редовни упражнения. Това е най-ефективният начин за намаляване на мазнините в лицето. Редовната тренировка увеличава кръвообращението и помага за по-бързо изгаряне на мазнините. Можете да започнете да бягате или да бягате, тъй като това ще помогне за разхлабване на мазнините в лицето.

Ако искате да губите мазнини от областите около очите, след това да държите очите затворени, трябва внимателно да гледате нагоре и надолу. Трябва да повторите това упражнение много бавно. Можете също така да лежи на легло и да държи очите си отворени, вдигнете вежди възможно най-високо. След това ги сведете до нормална позиция. Можете да повторите това упражнение десет пъти.

Виж повече: Как да отслабвам без диети

Следването на тези съвети ще ви помогне да загубите по-бързо маската на лицето и да подобрите физическата си красота.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: 5 страхотни упражнения за стегнато и красиво лице (Януари 2021).

Загрузка...