Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

Как да се намали корема мазнини за мъжете?

Pin
Send
Share
Send

Искате ли да намалите корема мазнини за мъжете? Искате ли да получите перфектна физика? В момента хиляди мъже изпитват прекомерна корема мазнини. Трябва да знаете, че носенето на екстремни тежести в средния ви участък е много опасно, което ви поставя в по-голяма опасност от диабет и сърдечни заболявания и дори от ракови заболявания. Така, днес в тази статия ви казваме как да пуснете корема мазнини, за да се получи за достойни и подобрен външен вид.

Има големи обеми мъже, които са с висок риск за здравето, а размерът на стомаха им е над 40 инча или 102 сантиметра. Мнозина носят рядък допълнителен килограм в метода на корема на кръвоносната система, червата на бирата и мазнините в корема, които биха били по-здрави от падане поради здравословни причини. Мъжете са допълнително възможни за увеличаване на корема мазнини, в противен случай саксия, от женски - които са допълнително да се очаква да се увеличи масата в бедрата, бедрото и краката области на тялото им. Прочетете внимателно тази статия, ако искате да намалите мазнините в корема.

Как да намалите корема мазнини за мъже: t

Сега тук споменахме някои от най-добрите начини за намаляване на корема мазнини, с които мъжете могат лесно да намалят корема му мазнини. Те са както следва;

1. Консумирайте по-малки количества:

Избягвайте да поставяте толкова много храна на чинията си. Четенето е установило, че най-добрите хора ще консумират допълнително, след като бъдат получени по-добра част. Опитайте да ядете бавно, така че вашето тяло се нуждае от допълнително време, за да прецизира, че са ви помогнали да станете пълни по-рано. Допълнителна селекция е да се консумират 2 малки вечери като алтернатива на едно огромно ястие, което е от полза само за храносмилането на храната. Този метод ще ви помогне да загубите корема мазнини.

2. Тренировка и влак с товари:

Направете всички хрускам, които искате, както и да се съсредоточи върху тренировки, които включват многобройни мускулни колекции и усилие вашата сърдечна система. Например курс по кикбокс или курс по йога. В противен случай само отидете за бягане или бърза разходка, за да изгорите калории. Обучение за комбинирано тегло; също така намалява калориите, въпреки че обучава инсулиновата чувствителност плюс одобрението на глюкозата. Това е един от най-добрите начини за намаляване на корема мазнини бързо и без странични ефекти.

3. Консумирайте повече протеини:

Постенето не трябва да означава усещане за глад постоянно. Тънките протеини, както пилешкото, рибното, пуешкото, така и тофу ви предлагат чрез виталността, която ви е необходима и подкрепа, за да ви задържат заета без подкрепа на излишни калории. Контролирайте яденето на голи въглехидрати, като хляб и ориз, които предлагат лекота в начина на хранене и не се задържайте за дълго.

Виж повече: Начало средства за намаляване на корема мазнини

4. Ограничете употребата на алкохол:

Това е известно като „бирен корем“ за мотив. Приемът на алкохолни напитки от време на време е приемлив, но вземането на няколко коктейла всеки ден след работа не е от полза за тънката ви среда. Като алтернатива на смесването на водка със сладки напитки, смесете я с вода за подсилване, както и с мачка от вар.

5. Витамин С:

Освен това, наличието на приличен лек за простуда, витамин С поддържа равновесието на кортизоловите шипове, които тялото ви носи. Освен това това е от жизненоважно значение за създаването на многократно наречен карнитин, който се рециклира от тялото, за да се опита мазнината да се превърне в енергия. Консумирайте плодове, които са страхотни за витамин С, в противен случай ги купувате в хапче в местния магазин за наркотици.

Виж повече: Диета за загуба на корема мазнини в 2 седмици

6. Премахване на стрес:

Хронично големи нива на кортизолен ефект при извличане на мазнини, особено около средата на тялото. Като много стрес в живота си причини кортизол височини да се увеличи. Равни, ако работите често и консумирате подходяща диета, най-вероятно ще се борите да отслабнете, като повишите нивата на кортизола.

Виж повече: Загуба на корема мазнини в 15 дни

7. Достатъчен сън:

След като тялото ви е уморено от лош сън, тогава има производство на повече грелин, който се превръща в захарно желание и допълнителни диети за изграждане на мазнини. Вашата хормонална конструкция също се променя, като движите нивата на кортизола, които причиняват симпатия на инсулин, което е причина за корема. Опитайте се да уловите най-малко 7 часа сън една нощ, за да избегнете корема. Това е едно от най-добрите решения за това как да се отървете от корема мазнини за мъжете.

8. Помощ за повече фибри:

Според някои експерти, ако има повече фибри, това спомага за намаляване на желанието за глад. Това е един от най-добрите начини за намаляване на корема мазнини за мъжете. С правилното приемане на фибри можете да ограничите количеството на калориите и да изгорите мазнините по едно и също време. Един от най-добрите начини за изгаряне на мазнини по този начин може да се каже, че е правилното приемане на протеин. Мъжете, които искат да се напълнят, не трябва да имат никакви проблеми с високата консумация на фибри. Протеинът също е добър за вас, както беше дискутирано по-рано. Според проучванията, повече от 30% от калориите във всеки грам протеин се изгарят в процеса на храносмилането и е повече от количеството калории в въглехидратите, което е едва 7-8%. Колкото повече протеини ядете, толкова повече можете да изгорите калории, което от своя страна ще помогне за изгаряне на мазнини.

9. Обучете се за храната, която ядете:

Това е малка техника, но оказва влияние върху вашето здраве. Казано е, че вие ​​сте това, което ядете. Преди дори да сложите нещо в устата си (годни за консумация субстанции), прочетете какво казва опаковката за тази храна по отношение на храната и хранителната стойност. Някои храни също идват с доста обяснени подробности, че това ще засегне тялото и ако тази храна може да има някакви странични ефекти върху хора със специфични инфекции към тази храна, тогава има червен флаг или предупредителен знак към детайлите на тази храна. ,

10. Смесете движения:

Човешкото тяло е изключително умно. Тя ще се адаптира лесно към тренировките, които правите и по този начин ще спре да се развива или променя. Това ще стане по време на загуба на тегло и по време на мускулния растеж. Това, което можете да направите, е да смесите движенията или тренировките. Промяна на темпото на бягащата пътека или въвеждане на някои супер комплекти техники. Това ще помогне, тъй като е ефективно за повечето мъже. Супер зададената техника е един от най-добрите начини за намаляване на корема мазнини за мъжете, тъй като намалява времето за почивка и позволява да се пот много повече в сравнение с редовните тренировки.

11. Дилърс от копър е добра закуска:

Всяка ухапване няма да осигури на тялото ви огромно количество калории. По този начин може да се направи и това е един от най-добрите начини за намаляване на корема мазнини за мъжете, ако закуска на копър кисели краставички.

12. Рекордни записи:

Задайте свои собствени записи според вашите физически изисквания, които не се основават на възможностите ви. Не знаете какво можете да направите, докато не опитате. Задайте някои подходящи записи сега и се опитайте да ги счупите колкото се може по-скоро. След това поставете нови и направете същото. В този процес ще видите, че един ден сте намалили достатъчно количество тегло. Това е един от най-добрите начини да се губят мазнини по корема при мъжете.

13. Направете някои дворни работи:

Ако имате поле или двор, който е на ваше разположение, препоръчва се да го използвате правилно. Правейки някаква упорита работа на двора няма да ви струва нищо, но волята със сигурност ще ви позволи да хвърлите много. Направете някои трудни градинарски работи, че работи, както добре. Това е един труден начин за изгаряне на мазнини в стомаха за мъжете.

14. Работа на сляпо (временен план):

Понякога е по-ефективно да се работи и просто да се работи без конкретна цел. Винаги се изисква мислене. Ако сте нетърпеливи да постигнете целта си, тогава понякога се отказвате, преди да достигнете и това е, когато ще се успокоите с обикновени резултати, които никога не са били вашата цел. За това ще трябва да работим упорито, без да очакваме никакви очаквания.

15. Поемане на по-големи стъпки:

Това е лесен съвет за тези, които искат лесно да загубят тази корема. Това е доста лесно да се направи и има някакво психическо удовлетворение, когато сте на бягащата пътека и предприемате големи стъпки, тогава можете да покриете повече разстояния в сравнение с времето, когато сте използвали по-малко стъпки.

В тази статия сте получили някои от най-добрите съвети за загуба на мазнини по корема. Тези съвети са изключително ефективни и са помогнали на много хора. Съветите са предоставени от фитнес гурута и експерти и ще се надяваме да работят за вас само ако сте готови да работите.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Как Да Свалим Мазнините От Корема Бедрата Лицето (Януари 2021).

Загрузка...