Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

15 Последни и стилни вълнени курти за жени

Pin
Send
Share
Send

Вълна е благоприятен материал, особено за зимата, когато бризът е готов да ви даде тръпки. Има места, където зимата е с леки ефекти, а има и места, където зимата има напълно нокти. Независимо от това къде живеете, вълнените курти винаги са оставали любими сред жените, както за небрежно, така и за случайно износване.

Най-добри дизайни за вълнени курти за дами:

Ето някои от най-актуалните последни модели на вълнени курти тази година, които трябва да разгледате,

1. Вълнена куртия за врата:

Монтрекс дизайните в куртата са останали доста популярни за редовното носене. Куртито в червено се отпечатва с черно отпечатък върху деколтето с дълги ръкави. Ако се чувствате удобно с дълъг ръкав, то това винаги ще бъде добър избор.

2. Център за печат на вълнен курти:

Когато на фини курти се дава плетен централен печат вълнен, той прави перфектен вълнен дизайн. На гърба и ръкавите на куртите се дава обикновена текстура с V-образна яка. Това е най-добрият избор за сезонно носене, можете да опитате този за редовното ви посещение.

3. Курти с висока врата:

Новата и най-нова колекция от вълнени къртти, която става модерна на пазара, е дизайнът с висок курти. На обикновените курти се дава висока яка на врата с малко цветна нишка. Това изглежда удобно за използване; Можете да опитате и това през зимния сезон. Това е най-добрият модел на куртите, за да подариш някого.

4. Ретро вълнени курти:

Черно-бяла колекция в дълги вълнени кърти се придава на ретро докосване с геометрични отпечатъци, които оформят флорални дизайни. На куртите се дава право нарязани и дълги ръкави. Това е най-добре да се използва за офис време също, момичетата ще се чувстват удобно в този черно-бял модел курти.

5. Вълнен курти в стил мост:

Нов дизайн в коляното куртие, изработен от вълнен материал, получава стил на мост. Куртите съдържат дълги краища откъм страничната и обърната ковчег в центъра. Можете да сдвоите тези курти със сини дънки или гамаши, вземете този курти, за да направите колекция във вашия гардероб.

6. Точкова конструкция Kurti in Woolen:

На жените вълнени курти в този дизайн се поставя пунктиран вид, като се поставят чисти кръгови чар. Вратното деколте, ръкавите и крайната граница съдържат подобен модел за пунктиран изглед. Това е модел в колекциите на kurtis в ежедневни облекла; Опитайте това курти с джинси или гамаши.

7. Шал врата вълнен Курти:

Търсите курти и шал! Тук е сватбена колекция от вълнени къртис, която съчетава вашите нужди. На куртите в черно се дава шал като поглед върху деколтето с къса дължина. Това изглежда най-добре при онези момичета, чийто цвят на кожата е честен; това е хубаво редовно приготвяне на курти за момичета или жени.

8. Покрийте врата от вълнени курти:

Нов дизайн на kurti, който се дава дизайн на покрива на врата, става дива сред тийнейджърите в колежа. На късите курти се дава сгънат вид и капак с различен дизайн на врата. Това е нов модел, който е красив, но все пак прост и стилен курти, този е най-подходящ за вашата редовна употреба за колеж или офис.

9. Ултра-фина туника Вълнена куртия:

Ултраподходящите туники са стилните вълнени кърти, които идват с двоен материал. Простият и обикновен kurti е с многобройни блестящи изгледи с наклонен дизайн на врата с три бутона, подобни на джъмпер. Тези момичета, които имат прическа за бойкот, ще очароват този курти.

10. Традиционен вълнен курти:

Искате да имате малко стар поглед за вашите вълнени курти! Ето и кратък дамски вълнен курти дизайн, изработен с дантели и плетен модел, който придава мода подобна на старите времена. Това е най-добре да се използва за всяко парти време или празник време с приятелите си, да получите някои съвпадащи аксесоари на този kurti, за да направи добър поглед.

Виж повече: Носете парти Kurtis

11. Западни вълнени курти:

Колекция от дизайн на дизайнерски вълнен куртис за дамите е изработена с леки мотиви на риза и върхове, което прави китито кърличка. Шията е украсена с медни черни перли. Това е стилен тип курти, който ще е подходящ за използване на високи партита или можете да опитате на всякакви офис срещи или партита.

12. Огънати вълнени курти:

Куртите от вълна, когато им е даден опакован дизайн, увеличават перспективата му. Един прост курти се дава на два слоя в дъното, където на горния слой се дава обвит дизайн, свързан с големи бутони.

Виж повече: Нови ръце Курти дизайни

13. Симетрични вълнени курти:

Дамски вълнен курти дизайн, когато се дава свободен симетричен модел, дава най-добрия изглед към палацо. В kurti се дава очарователен наклон край и бродерия врата също. това е най-добре да се използва за зимен сезон, този хубав подходящ kurti и напълно удобно в тълпата също.

14. Двослоен вълнен курти:

Моден дизайн в партита, този дизайн на kurti е направен с двуслоен ефект. Вътрешният слой е с гладка текстура, а горният е отпечатан с отворена шия и по-дълъг от вътрешен. Тя изглежда на бели гамаши. Опитайте този стил курти за следващия празник.

Виж повече: Стилен Kurtis без ръкави

15. Етнически вълнен курти:

Вълнената курта, изплетена в бяло, получава етнически привкус с флорални мотиви. Моделите са изработени с дизайн Jodhpuri дизайн, за да го направи по-очарователни и етнически.

Вълнената курта дизайн обикновено се доставя с дълга дължина, дълги ръкави и пакет врата. Те са широко носени по време на зимата, за да придадат топлина на тялото. Вълнените курти могат да бъдат придружени и от сергии или шалчета, за да им се придаде нов деколте.

Pin
Send
Share
Send