Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

Ден 1 на Гм Диета - план и рецепти

Pin
Send
Share
Send

Да си мазнина е проблем, а натовареният график е повече. Не получаването на време за упражнения ви кара да се чувствате разочаровани. И ако не искате да правите никаква физическа работа е добре! Както тук е началото на вашата диета план. Това GM DIET е 100% полезно и показва резултат в рамките на една седмица! ГМ диетата е седемдневен план за управление на загубата на тегло, който се състои главно от избрани плодове и зеленчуци и строго количество месо. Ако сте решили, че изобщо не е трудно да отслабнете без тренировка! Въпреки това, този план 1 ден на диетата може да се използва за бързи схеми за загуба на тегло, с до 10 паунда. загубени след успешно завършване на една диета седмица!

Ефективен ден на диетата Gm - план и рецепти:

Подгответе тялото си!

Както обикновено ядете или пиете това, което чувствате. Но в тази диета трябва да се яде и да пие това, което се казва и това, което трябва да се направи на много стик!

Хората, които планират да започнат първия ден на диетата, трябва да консумират нишестени храни като картофи, овес и банани в деня преди да започнат, така че да бъдат опаковани с достатъчно енергия, за да издържат следващата сутрин. Те също трябва да практикуват много вода, за да не бъдат дехидратирани в следващите дни. Това е така, защото в първия ден от тази диета, тялото е обект на детоксикация.

Само приготвянето на храносмилателната система не е достатъчно! Тъй като вие също трябва да започнете с много малко и леки упражнения, тъй като това ще направи тялото ви силен да понесе предстоящите препятствия! И вие трябва да правите тези упражнения по време на диетата си! Не ги оставяйте.

Виж повече: Рецепти за Ден 4-та диета

Ден 1 на ГМ диета Закуска:

Закуската винаги се нарича крал на всички ястия, затова закуската е първото важно ястие за деня, а също и в режим на диета с генно модифицирана храна - закуска. Можете да вземете пълна закуска, състояща се главно от плодове като пъпеши и папая заедно с 1-2 чаши вода. Вземането на вода е задължително! Тези плодове лесно правят стомаха пълен, и в същото време сладък зъб доволен, трябва да избягвате жажда за по-изкусителни ястия като пица и паста! И се концентрирайте само върху намаляването на теглото.

Обяд на Ден 1 на диетата

Не пропускайте никакви ястия! Трябва да вземете всичко. По време на обяда трябва да приемате воднисти плодове като ябълки или портокали или дини. Перфектно време за обяд се наблюдава от 12:00 часа до 1:30 часа следобед. Ако се притеснявате, че ще останете гладни, не се притеснявайте, че може да вземете купа ябълки или две чаши дини, които да направят стомаха пълен. Други плодове като киви и манго също могат да бъдат сервирани.

Виж повече: Ден 6 ГМ Диета план

Вечеря за Ден 1 на ГМ диета:

Тъй като сте яли само плодове през целия ден ... По време на вечеря също може да се върнете към пъпеши, киви и портокали, както и 1-2 чаши вода. Пъпешите могат да бъдат тежки на стомаха, опитайте се само с половин купа или избягвайте, ако е възможно, вземете папаята, вместо да я сервирате, за да не се получи тесен стомах по-късно вечер.

Дневни ястия и напитки:

Сега основната част от вашата диета е приключила! Но между тези ястия със сигурност ще се чувствате гладни, или може да почувствате нещо, което да ядете като плодове, които бързо се усвояват! Ето защо, докато основната напитка, разрешена за Ден 1, може да имате свеж портокалов сок и кокосова вода по време на обедните закуски, това помага да се поддържа стомаха пълен до края на деня.

Обедните ястия все още се състоят от плодове, но с различни видове и порции, тъй като трябва да приемате основните ястия като вашата голяма храна и храна в средата на деня като лека закуска. Стафиди, портокали и ябълкови кубчета могат да се консумират по средата на сутринта и следобедите.

Виж повече: Ден на диетата - Ден 7 Вегетариански

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: One year of keto. My 62-pound transformation! (Януари 2021).

Загрузка...