Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

10 Снимки на Ели Гулдинг без грим

Pin
Send
Share
Send

Победителят от британската награда Ели Гулдинг е една от най-добре изглеждащите песни, за да стъпи на сцената. Този английски певец изглежда наистина страхотно без грим. Тя има наистина очарователно лице и изглежда добре, докато показва само естественото си лице. Тази жена е в състояние да разтърси екраните и живота на хората с нея в родената красота и това е всичко, от което се нуждаеше тя, без грим за красота. В тази статия ще обсъждаме някои от най-добрите снимки на Ели Гулдинг, където тя показа напълно естественото си лице и изглежда фантастично. Ето ни!

1. Pout без грим:

- Не можеш да видиш знаменитост, която да се надува така всеки ден. Това е напълно без грим пуут и показва истинското лице на Ели. Тя не изисква грим, за да се разкраси. Нейната естествена красота изглежда е достатъчна и затова може да се каже, че тази конкретна картина е един от най-добрите Ellie Goulding без грим картини там.

2. Очарователно лице:

Както бе споменато по-рано, Ели има очарователно лице. Тя изглежда същото, дори когато сваля грима. Това е може би една от най-добре изглеждащите снимки, когато става въпрос за Ellie Goulding без картини за грим.

3. Рокът на Червеното:

Ели изглежда толкова добра в тази червена рокля, дори когато на лицето й няма следа от грим. Тя е може би една от най-красивите момичета на нейната възраст и хората напълно попадат в естествената й привлекателност и затова тази конкретна картина може да бъде наречена като една от най-добре изглеждащите Ели Гуулдинг без да правите снимки.

Виж повече: Рита Ора Няма грим

4. Рокът на хладното облекло:

Това е наистина страхотно облекло, в което Ели изглежда абсолютно невероятно. Тя изглежда наистина добре на тази снимка и това може да се каже, че е една от най-добрите там, която може да покаже естественото величие на това момиче.

5. Cutie:

Ели изглежда толкова очарователна в това детско изражение, което изобразява. Това е може би една от най-добре изглеждащите снимки на Ели Голудинг. Тук можем да видим как тя се занимава с небрежния си поглед, в който изглежда доста привлекателно.

6. Картина на феновете:

Тази конкретна картина на Ели я разкрива без грим лице и това може да се каже, че е една от най-добрите забележителности на нейната напълно естествена красота. Това е една от най-добрите снимки на Ellie Goulding.

Виж повече: Кейт Бекинсейл без грим

7. Подходящ Celeb Vive:

Вероятно сте виждали много снимки на грима на Ели Гуулдинг. Обърнете внимание на естественото на тази талантлива красота. Тук тя се носи толкова ефективно и доказва, че не се нуждае от козметичен продукт, който да изглежда добре.

8. Снимайте безплатно:

Тази снимка на Ели Гуулдинг, която не е грим, е още един пример за нейната естествена красота. Тази жена изглежда може да се удари в горната част на класациите за красота само като покаже естественото си лице, което е без спортна грим.

9. Включване на топлината:

Ели със сигурност може да обърне нагоре нагоре на всяка страна, като разкрие напълно естественото си лице и извади тялото на бикини. Тялото й е подходящо за такава тенденция за облекло и тя също се носи доста добре.

Виж повече: Ема Робъртс без грим

10. В Joy:

Изглежда, че Ели се забавлява много, докато е правена тази снимка. Тя показваше естественото си лице, без никакъв грим. Тя изглежда толкова готино, дори когато не прилага козметичен продукт. Палеца до действителната й красота.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Разкритието на калинката (Януари 2021).

Загрузка...