Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

10 Най-добри снимки на Триша Кришнан без грим

Pin
Send
Share
Send

Индийската филмова актриса и модел Триша е едно от най-забележителните лица на Тамилското кино. Присъединяването й към филма е предшествано от няколко победи в конкурса за красота, включително конкурса "Мис Мадрас" през 1999 г., който проправи пътя за нейното издигане до славата.

С няколко успешни тамилски и телугуски филма на нейно име и трикратен носител на наградата за най-добра актриса South Filmfare, Триша е доказала, че е кралица на красотата с мозъци. Но всички знаем, че истинската красота не е в магическия допир на грима и основата. Тя върви по-дълбоко, излъчвана от топлината на усмивката до приятна личност. Дали това е вярно за Триша? Нека да разгледаме някои от нейните картини, без да си създаде себе си.

Триша Кришнан без грим:

Работа на природата:

Триша е естествено надарена със сладки погледи. Светлите й очи определят нейните фини черти и придават някакъв чар на нейния откровен вид. С младежта на нейна страна, тя може много добре да отиде с грим безплатно поглед, когато тя избере.

Любителят на животните:

Страстната любов на Триша към животните я вижда като посланик на добра воля на PETA. В тази картина тя решава да се слее със заобикалящата го обстановка на излет към австралийската зоологическа градина. Дори и без грим лицето й изглежда оживено, тъй като прави това, което обича да прави най-добре.

Филмова актриса:

Триша изглеждаше гладка и стройна в този филм от филма си Мармайоги. Тя може да направи без грим, както е видно от тази снимка с нищо друго освен един чифт черни нюанси, за да се откроят деликатните й черти. Нейната изправена коса е единствената модификация на нейното естествено лице.

Приятелски екскурзии:

По-млада търси Триша Кришнан на почивка с приятели още в дните, когато дънните камбани и мини чантите бяха в модата. Нейното свежо лице е свободно от всякакъв грим, демонстрираща младостта й красота и очарователна личност.

Приятна гледка:

Когато се намира в чужбина, Триша обича да излиза навън, да се освобождава от всякакви следи от грим. Независимо дали е в търговски център или център на Аквариума, Триша просто носи усмивката си заедно с нея.

Третиране за рожден ден:

Дори и в случай на рожден ден Триша го държи проста с червен връх и черни панталони минус грим. С усмивка като нейната, за да запали стаята, тя изглежда прави по-добра работа от свещите на тортата.

Каквато майката такава и дъщерята:

Най-накрая виждаме от кого Триша е наследила естествения си добър външен вид. Това не е нищо друго, освен майка си, изобразена в крайно дясно. Дадена с такава естествена красота и перфектен тон на кожата, тя не трябва да бъде трогната от грим в реалния живот.

Невинна красота:

Невинността на младостта е ясно заснет в тази картина на Триша по време на нейните моделиращи дни. Нейната дълга лъскава коса и безупречна кожа добавят към нейната естествена красота. Не е чудно, че тя има няколко заглавия на конкурса за красота.

Черна дама:

Не всички ли жени изглеждат добре в черно? За Триша Кришнан тя изглежда завладяваща, като се има предвид, че тя е с малко или никакъв грим. Блестящата прозрачна черна блуза придава блясък на нейните хубави черти, докато контрастиращата бяла триъгълна част на врата подчертава шията. В комбинация с подходяща черна чанта, тя изглежда най-добре зашеметяваща.

Снимка перфектна:

Тази картина на Триша, взета от уюта на дома, ти разказва защо е спечелила наградата Мис Красива усмивка на един от нейните конкурси за красота. Нейната усмивка прави това, което не може да направи четката за грим, т.е. Лисовата й фигура е допълнителен бонус, който прави дори най-простите дрехи да изглеждат добре на нея.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Onision Reclaims UhOHBro God Of Cringe Fakes Abuse For Money Trisha Paytas Lies In Trump Apology? (Януари 2021).

Загрузка...