Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

10 Снимки на Mohanlal без грим

Pin
Send
Share
Send

Mohanlal, роден като Mohanlal Viswanathan Nair е един от най-добрите индийски актьори, който е добре познат в цял свят заради похвалните му творби в малаяламските филми. Писателят е високо оценен за естественото си действие и гъвкавост. Mohanlal започва филмовата си кариера през 1978 г., като играе ролята на психично увредена слуга във филма 'Thiranottam'. Това е един труден живот за Моханлал, който е отнесъл Моханлал от трудна кариера до първа позиция в кинематографичната индустрия на малаялам. Неговата история на успех е несравнима и вдъхнови много млади ентусиасти. Mohanlal също е горд носител на наградата Padma Shri за приноса си в индийското кино.

Моханлал винаги е намирал място в сърцето на своята аудитория както с неговата екранна и извън екрана личност. Тази статия показва Топ 10 изображения на Mohanlal без грим.

10 Невидим Моханлал без снимки от грим:

Нека трябва да погледнем моханъл без картини за грим.

1. Случайният външен вид:

Това е една много случайна, но загадъчна картина на Моханлал без грим. Актьорът се вижда с жълта риза за точки и изглежда без усилие.

2. Гневът на ядосания младеж:

Mohanlal е ухажвал сърцето на феновете си с неговите по-големи от живота герои в филмите на малаялам. Той точно прави това с тази ядосана младежка визия, която му показва без никаква следа от грим.

3. Донът на малаяламската филмова индустрия:

Mohanlal е актьор номер едно на филмовата индустрия на Malayalam и тази картина на него без грим ни казва точно защо той заслужава мястото. Актьорът изглежда като икона в бял костюм и черни нюанси.

4. Истинският герой:

Това е истинска и шокираща картина на Моханлал, която не само е без грим, но и актьорът също е смел, като разкрива плешивото си изображение. Това, което виждате в неговите филми, не е перука, а техниката за фиксиране на косата е използвана и от много други известни актьори като Джаярам, ​​Притвираж, Яясуря и Кунчако Бобан.

5. Готиният пич:

Mohanlal е ценен и за двете си естествени актьорски умения и естествен добър външен вид. Актьорът не винаги трябва да носи грим, за да изглежда добре; неговият чар може лесно да се види и извън екрана. Спортирайки бяла тениска, това е една от класическите Mohanlal без грим снимки, които е уместно увенчал му младежки икона.

Виж повече: Дънуш няма грим

6. Плешив поглед:

Mohanlal е единствената суперзвезда на малаялам, която е изобразявала разнообразни прически в различните си филми. Смятате ли, че тези стилове са направени от истинската му коса? Е, магията, която се използва, е скъпата техника за фиксиране на косата, която изглежда повече като истинска коса навън. В тази снимка на Моханлал без грим, актьорът за първи път публично разкрива плешивия си поглед. С или без перука, ние го обичаме за невероятната му работа и актьорство!

7. Истинската звезда на малаялам:

Това е усмихната картина на Моханлал без следи от грим, взети в столицата Делхи, където актьорът е дошъл да промотира новия си филм „Akasha gopuram“. В този филм актьорът ще бъде видян да споделя пространството на екрана с никой друг, освен с Джаки Чан. Mohanlal е един от най-добрите актьори, който е получил Национални награди два пъти в цялата си кино кариера. Палци до тази разтопяваща се усмивка и леко брадат поглед.

Виж повече: Грим Зайн Малик

8. Несравнима дуо:

Това не е снимка Mohanlal с грима на известната суперзвезда Mammootty. Актьорите се виждат като се смеят добре и няма следа от съперничеството на екрана.

9. Истинската звезда на малаялам:

Това е много реална картина на Моханлал без грим, където се вижда актьорът, който показва загадъчната му усмивка. Виждайки го, лесно можете да кажете, че една звезда винаги ще бъде звезда.

Виж повече: Без грим

10. Семейният портрет:

Друг Mohanlal без грим снимки, където актьорът се вижда усмихнати с неговото голямо семейство!

Това бяха най-добрите Mohanlal без грим картини, които само добавят към неговия харизматичен стил и персона.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Jimmy Neutron: Boy Genius 110 Movie CLIP - Getting Ready For School 2001 HD (Януари 2021).

Загрузка...