Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9 Атрактивни дизайни с медальон с имена

Pin
Send
Share
Send

Уникални и дизайнерски висулки за любов са в огромно търсене в тези дни. Любовните висулки са едни от най-сензационните бижута, които показват дълбоката ви любов към любимата ви. Любовта е много повече от обикновените бижута, тъй като притежава силните чувства и емоции на вашата любов. Така че, ако търсите очарователна медальон от любов, за да подарите любовта си, но сте се озадачили между многото дизайни и разновидности, тогава дойдохте на правилното място тук.

Различни видове любовни висулки за двойки:

Тук имаме списък от 9-те най-любими висулки за двойки, които са уникални и различни по свой собствен стил. Нека погледнем:

1. Злато висулка с форма на сърце:

Както всички знаят, че Сърцето е истински символ на Любовта и привързаността, така че златната висяща любов на сърцето може да изрази истинското чувство на вашата любов към любовника си. Сърцевидната висулка може да се намери в различни форми отворено сърце, подпухнало сърце, двойни сърца, сърце и стрела и т.н. Без значение кой ще изберете винаги ще отразява вашите истински любовни чувства.

2. Злато с висулка за любов:

Медальонът на думата любов е уникален и стилен и има чар на собственото си място. Подаряването на златен медальон е страхотна идея да изразите любовта си, без да казвате нищо. Можете да си купите обикновените любовни писма или да добавите малко творчество, което можете да изберете и усуканите.

3. Любовта за заключване в сребро:

Любовта на медальона е много популярна сред младите двойки. Блокиращата медальон има двете обичащи пръстени, свързани помежду си, което показва силната свързаност между двойката.

4. Дизайн с висулка за птици:

Ако искате да дадете нещо уникално и специално, тогава тази медальон на любовната птица определено е за вас. Медальонът на любовната птица е перфектен избор за подарък, тъй като има две любовни птици, които са в дълбока любов един с друг. Вземете тази медальонска любов, за да покажете дълбоката си обич чрез тези две малки птици

Виж повече: Кръстосани висулки

5. Висулка от кръг от любов:

Красивата обиколка на любовта показва любовта между вас и любовника ви. Човек може да намери обикновена висулка с обичаен кръг, но ако искате да добавите малко блясък, тогава можете да отидете за кръг от камъни, осеян с любов.

6. Момиче и момиче Любовта висулка:

Това момче и момиче висулка има силна способност да изобразява любовта и обичта на двойка. Това прекрасно момче и момиче висулка винаги дава уникален стил изявление на собственика. Човек също може да закачи тази гривна и да носи около китката.

Виж повече: Butterfly Pendent

7. Полусърце медальон за двойки:

Медальоните с половин сърце са широко известни сред младежите. Медальонът с половин сърце също е чудесен избор за подарък. Можете да изберете обикновените половин сърца, усукани половин сърца и ако искате да персонализирате своя персонализиран висулка, тогава можете да гравирате някои специални думи на висулката.

8. Сърце и ключови любов висулка:

Сърце и ключови висулка е много красив дизайн в категорията на любовните висулки. Сърцето и ключовите висулки са чудесен символ на това, любовта ви е само ключ към сърцето на любовника ви. Вземете този сладък огън и ключодържател и оставете висулката да покаже любовта ви към другите.

Виж повече: Сърце висулка за двойки

9. Висулка за любов:

Никога не можем да забравим обещанията и обещанията на любовта и това ни показва висулката на възглавницата. Медальонът за любовния възел може да бъде чудесен начин да завържете любовните си обети с това красиво бижу. Това ще бъде идеална любов висулка за двойки да се даде един на друг.

Така че, сега сте преминали през всички най-добре проектирани и топ любов медальон за двойки, сега зависи от вас кой ще изберете да изразите любовта си към любимата си. Вземете кой да е от любовната висулка и добавете друг чар в любовта си. Така че, Подарете любовта си тези ослепителни любов висулки и ценят любовта си моменти с любимата си и ние сме сигурни, че след получаване на любов медальон те определено ще ви възвръщам с тяхната любов и грижа.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: The Groucho Marx Show: American Television Quiz Show - Book Chair Clock Episodes (Януари 2021).

Загрузка...