Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9 Най-добри Барби прически за момичета с картини

Pin
Send
Share
Send

Почти всеки от нас е имал кукла Барби, когато е била малка. Кукли Барби са като спомени от стил и мода. Те ни учат за прически и мода от Барби, откакто растем.

Сигурни сме, че момичетата са се замислили за спортуването на някои сладки Барби. Тук са нашите топ 9 най-добри Барби прически.

1. Прическа на Барби:

Наслоеният вид е много обичана прическа. Това е форма на сладка Барби прическа. Можете да опитате този вид, ако сте отегчени от обикновени пластове прически. Потърсете помощ от опитен фризьор само за тази прическа.

2. Дългите вълнообразни развълнувани прически:

Това е абсолютно класическа прическа на Барби. Трябва да сте виждали тази прическа на собствената си кукла Барби. Можете да спортувате тази прическа също, ако имате дълга и гъста коса. Може да помолите фризьора да ви даде дебела предна бретон. Освен това използвайте голяма желязо за къдрене и лак за коса със средно задържане, за да ви даде обемни къдрици. Разбърквайте къдриците и обратно ги дразнете, за да получите този вид прическа.

Виж повече: Ресни прически за момичета

3. Пълна глава на фронтовата удара Боб Барби:

Пълният поглед на главата Боб е много известен поглед на прическата на Барби. Ако имате гъста коса и обичате прически Боб, тогава тази прическа е идеалният избор за вас.

4. Малката пони пред очите на Барби:

Предната ударена пони опашка на куклата на Барби е много лесна и красива прическа. За тази прическа ще ви трябва дълга и гъста коса. Помолете вашия фризьор да ви даде дебела предна бретон. Вземете всички косми по гърба и създайте висока опашка. Вземете част от опашката и я увийте около опашката, за да изглежда по-зашеметяваща. Опитайте тази прическа в уюта на вашия дом и заслепете града.

5. Предни издатини Пълна глава на Барби:

Тази прическа за Барби е идеална за зимни времена и за всяко парти. Можете да добавите още блясък и блясък на тази прическа с помощта на блясък и блясък за коса. А дразненето на короната ще помогне за запазването на тази прическа за дълго.

Виж повече: Vintage сватбени прически

6. Барби на Pin-Up Pony:

Ще ви хареса тази стилна Барби стил прическа. Определено си струва да опитате. Тази прическа е популярен избор и за пистите. Не е задължително да имате стилист за това. Ако имате къси бретончета отпред, тогава може да стане малко трудно. Вие или нямате нужда от бретон или наистина дълъг бретон. Разделете частите на косата от зоната на короната и ги преобърнете. Закопчайте, за да ги закрепите. Можете да използвате валяка си за това. За останалата част от косата от областта на тила ги вземете под формата на пони опашка. Навийте съветите, за да приключите.

Виж повече: Модерни прически за момичета

7. Прическа за Барби на косата:

Не обичаш ли само малкото момиче с кукли Барби със свинска прическа? Можете твърде спорт назад в училище Барби прическа изглежда като тази по-горе. Лесно е да се получи. Влезте в един добър салон и вземете тези предни бретончета заедно с някои странични ресни. Използвайте четка за коса с подложка и малко серум за коса за блясъка. Направете две пигтейли отстрани и ги преобърнете в върховете на космите.

8. Свободна плетена прическа за Барби:

Сигурно сте видели колко красиви са плетените прически на вашата малка кукла Барби. Не искате ли да носите подобна прическа и да изглеждате толкова красива като вашата кукла на Барби? Плетени прически са много често срещана форма на лесни прически на Барби. Ако нямате дебелина или дължина, опитайте някакъв клип в косата.

Виж повече: Подстригана прическа Снимки

9. Дразни Обикновената прическа на Барби:

Лесно Барби прически всеки? Опитай това. Вземете 2 части от косата от областта на тила. Задъхайте секцията в долната част, закрепете я в подложка за коса и закрепете страниците с някои игли за коса. Допълнително дразнете секцията в короната с гребен за оформяне. Сега оставете другата част да лежи над нея. Поставете лента за коса и прическата ви е завършена.

Барби прически са най-атрактивни и красиви изглеждат най-добрите си и опитайте.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак Песен и танц (Януари 2021).

Загрузка...