Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9 Стилни дизайнерски костюми Жилетки за мъже в Trend

Pin
Send
Share
Send

Жилетка в Англия, известна като жилетка за костюм в американските страни, вероятно няма разлика, тъй като и двете покриват горната част на тялото и едновременно е без ръкави. Жилетките са удължени до кръста, с подгънат на опашка. С три, пет или само един бутон жилетките се придържат към тялото с фина мярка. Жилетките на костюма обикновено са стилни облекла, които могат да се носят над ризата без сако и вратовръзка, докато талията е малко джентълменска поза, която се носи с вратовръзка заедно с нея. Господарите могат да носят жилетки за костюми с различни цветове и подобни костюми. Някои невероятни дизайн на костюм жилетки може да помогне на един как да се носят жилетки с други тоалети.

Най-новите и модерни костюми за джентълмени в официалното облекло:

Нека трябва да погледнем в топ 9 на дизайнерските костюми.

1. Вълнен син костюм с бленда:

Небрежната жилетка за костюми с вълнена синя смес за мъже изглежда невероятно на непринудена бизнес среща. Синният материал, който е най-добър за костюма, придава богат и елегантен стил на превръзката. Петте копчета и опашките също дават желания професионален вид.

2. Двойно гърди мъжки костюм за гърди:

Инфекциозният мъжки костюм с двойни гърди придържа всеки поглед към него. Блясъкът на двойните гърди може да се види дори и зад сакото. Жилетката може да се носи и сама, отговаряща на най-добрите нужди.

3. Slim Fit мъжки костюм с V-образно деколте:

Жилетката V-образно деколте подхожда на мъжката колекция и е най-често срещаният и най-любим моден стил на жилетки за блейзър. Някои дизайнерски двойни цветни жилетки с V-образно деколте също изглеждат впечатляващо, докато единствената жилетка с обикновен цвят на костюма също дава дълбок поглед.

4. Велосипед за дълбок U-образния костюм:

Дългият U-образен жилетка с черен костюм е най-благоприятният дизайн на мъжките костюми. Гъзът на U-образно деколте изглежда мил, когато се носи на концерти и партита. Мъжете могат да носят дизайнерски връзки заедно с U-neck жилетки, тъй като придават пълно значение на вътрешната риза и вратовръзки.

Виж повече: Външни жилетки за мъже

5. Вест от сив костюм с кръстосан бутон:

Мъжкият сив костюм с кръстосани бутони са кралските цветове на страните, които се отнасят до сватбите и церемониите. Сивият обикновен тон на жилетката изглежда блестящ избор за партита. Кръстният жилетка има големи бутони, които изглеждат невероятно.

6. Стилен мъжки жилетка Slim Fit костюм:

Тънките костюмни жилетки за мъже имат дизайнерско въздействие върху мъжете. Костюмните жилетки за мъже се различават от голямото разнообразие от дизайни, като се започне от обикновени жилетки до дизайнерски двуцветни жилетки, които имат вътрешен един жилетка с бутони, а горният по-тъмен нюанс от три до пет жилетка. Бляскавият елегантен вид на такива жилетки изглежда великолепен.

Виж повече: Жилетка с жилетка

7. Винтидж вдъхновен сух костюм Vest:

Вдъхновени от реколтата мъжки жилетки за костюми, които са сгънати, са брилянтен избор, а не готови жилетки, които могат да се смесват и съчетават. Но смесените и съвпадащи жилетки с различни цветове също ви дават елегантен образ. А кафяво оцветени жилетка изглежда невероятно с различни цвят панталон и риза.

8. Кожен жилетка с тънък костюм:

Кожените мъжки жилетки за костюми са стилен жилетка за мъже, които обичат да извиват вкусовете с други вкусове. Смес от обикновен костюм с кожена жилетка е несравнима комбинация, която изглежда моден стил за мъже, работещи в обществените дела.

Виж повече: Най-добрите върхове на жилетката

9. Ежедневен кафяв костюм:

Ежедневната каишка за мъже е най-модерният дизайн на костюмите. Любимата част от костюмите на мъжете. Карираният отпечатък на костюма и жилетката изглежда фантастично и професионално, което дава зрял поглед на мъжката превръзка.

Някои мъже носят три цвят парче комбинация като панталони и риза и жилетка всички различни цветове се допълват взаимно. Кадифените жилетки изглеждат формално високи за бизнес сделки и партита. Джинсовите жилетки са фънки стил за мъже, които искат да получат спортен и груб вид. Докато кожените жилетни жилетки са фантастичните, които могат да се носят на нощни излети или партита.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Чудотворна Калинка - СТИЛНАТА КРАЛИЦА. Бг Субтитри. Мегачудесата на Калинката и Черният Котарак (Януари 2021).

Загрузка...