Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

Топ 9 на Karva Chauth Mehndi дизайни да се опита през 2018

Pin
Send
Share
Send

Карва Чаут е много популярен фестивал в Северна Индия. Това е най-очакваният ритуал сред всички останали. Индийски жени След брака това идва с молитвата към Бога за дългия живот на съпруга. Особено за не-бенгалските жени този ритуал е толкова специален, колкото и бракът. Сесията Mehendi е най-святото и необходимо нещо сред тях за фестивала карва чаут.

Има много стилове и типове модели, които се използват в декорацията на ръцете на краката и т.н. Сега моделите се подреждат според важността на фестивалите. Всеки случай има уникален модел, направен изключително за сезона. Тук даваме списък на дизайна на karva chauth mehndi заедно с изображения, които са подходящи за всякакви поводи и със сигурност ви вдъхновяват.

Karva Chauth Mehndi дизайни със снимки:

1. Традиционни дизайни на Mehandi за Karva Chauth:

Състои се от няколко модела, вдъхновени от предшествениците на любовни истории или исторически любовни истории, които са известни с любовта си. Декорациите са вдъхновени от историческите модели. Това са основните неща от този модел, които съдържат два исторически характера на крал или кралица, които са били известни с любовта си.

2. Два в едно Karva Chauth Mehndi Дизайн:

Този модел следва два различни мотива в една форма или обект, заедно с моделите на бръшлян. Той използва някои форми и ги покрива с някои случайни форми. Свържете ги с пръст, заобиколен от листа с извита линия с няколко точки, които правят форма на цвете.

3. Случайни модели на Mehandi в Karva Chauth:

Този модел следва някои абстрактни стилове и ги привлича по непрекъснат и разделителен начин, започвайки с една или половината кръгове или всякакъв вид фигури. Тогава, след като очертанията са направени, тя прикрива с някои малки проекти понякога има някои модели с покрити блокове и кубчета. Това е един от най-добрите и най-новите дизайни на karva chauth mehndi, които придават по-голяма привлекателност на ръцете ви.

4. Специални ръце и крака Mehendi дизайни:

Това са комбинацията от най-добрите модели и линии, произволно изтеглени, които могат да се използват в двете повърхности на ръцете и краката. Моделите могат да бъдат направени от някои прости вариации на нормално разпределени линии. Изглеждат невероятно. Те могат да бъдат разменени и гъвкави за повърхностите на ръцете, краката, дланите.

5. Арабски дизайни за Karva Chauth:

Това са най-популярните и усъвършенствани мотиви, използвани сред всички останали модели. Повечето от моделите се правят, следвайки този стил. Състои се от цветя и листа. Свържете тези две с крива линия с някои покрити линии. Това се използва и върху областта на шията.

6. Птиците и рибите мехнди проектират на Карва Чаут:

Този най-нов дизайн се състои от декорациите на крилата на птиците. Най-често се използват танцови форми на паун, заедно с някои непрекъснати линии. Освен това има много птици от фантастичен свят, които могат да бъдат декорирани толкова добре, както и украсените рибни модели.

7. Декоративно изкуство Механди за Карва Чаут:

Тези видове дизайн се основават на стила и моделите на всякакви орнаменти, които са направени за врата и ръцете. Прилича на гривни, вериги и гривни. По принцип тези модели се използват за запълване на всякакви форми, които приличат на някоя от орнаментите.

8. Сложни дизайни Mehendi за Karva Chauth:

Тези видове дизайни, които се състоят от повтарящи се модели с някои декоративни форми с различни размери, украсени с линии за прости стилове. Тя покрива цялата ръка до лакътя. Има някои извити линии. Те също изглеждат като просторно образуване на цветя или листа и т.н.

9. Раджастански мотив:

Тези модели се използват в много претоварени стилове. Както подсказва името на мястото, дизайните се оформят с разнообразие от модели, взети от декорацията на някои исторически места. Местата за толкова известни за декорацията са основните вдъхновения за това, което следва случайно.

Тъй като това се разглежда като част от ритуалите, сесията трябва да бъде по-красива, заедно с уникалност и елегантност. Има много повече дизайни, които се използват в някои прости модели и го правят по-красива и декоративна. Всички дизайни на Mehendi трябва да бъдат класически модели.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Top 9 Karva Chauth Mehndi Designs 2018 With Images (Януари 2021).

Загрузка...