Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9 Най-добри и ефективни средства за домашно хемороиди

Pin
Send
Share
Send

Хемороиди са често срещани заболявания на здравето и едно, което носи много дискомфорт и болка на страдащия. В преобладаващите термини, тя е известна още като купчини. Вените на ануса и ректума се набъбват в този случай и се възпаляват, причинявайки много проблеми с тежка болка. Възрастта от 45 до 65 години е пиковото време за възникване на този проблем и най-вече при мъжете. Това е определено изискване да се консултира с професионалист и да се вземат подходящи лекарства, когато става въпрос за тази криза, но след това винаги е полезно да се придържат към някои домашни средства, които могат да помогнат за закрепване на процеса на лечение по безопасен и удобен начин.

За да научите повече за най-добрите лекарства за домашни хемороиди, проверете този списък по-долу. Тя ще ви помогне да получите идеалните резултати.

Естествени средства за хемороиди:

Нека намерим тук споменатите 9 най-добри домашни средства за хемороиди.

1. Баня с топла вода:

Добър начин да се осигури правилна хигиена в аналната област, както и да се убият бактериите и облекчението, е поемането на топла водна баня или вана на ден, докато проблемът не спадне. Това трябва да се прави 3-4 пъти на ден и в продължение на 15 минути. Sitz баня е по-удобно за използване.

Виж повече: Начало средства за гадене

2. Ледени пакети:

Леденият пакет компреси е едно от най-добрите неща, които трябва да направите, когато става въпрос за лечение на хемороиди. Прилагането на студени неща в аналния район ще помогне за намаляване на подуването. Това е един от ефикасните начини за следване.

3. Вземете изобилие от вода:

Изобилието на обикновена и филтрирана вода е добра идея да отмиете токсините и бактериите от аналния регион и да регулирате функциите по такъв начин, че да третира възпалението и подуването в района. Това ще помогне за лечение на хемороиди. Уверете се, че имате по 10-12 чаши вода дневно.

Виж повече: Естествени средства за пилоти

4. Сок от червена боровинка:

Като се вземе чаша сок от червена боровинка се установи, че дава ефективни резултати, когато става въпрос за лечение на хемороиди. Най-добре е да го извадите пресни и да консумирате без захар. Следвайте това домашно лекарство, докато кризата не спадне напълно.

Виж повече: Как да премахнем миризмата на краката

5. Ябълков оцет:

Разредете с ябълков оцет с вода и го нанесете върху засегнатите области на хемороиди, ако искате облекчение не само от непоносими болки, но и от дразнене. Това трябва да се прави веднъж дневно за най-добри резултати.

6. Гинко Билоба:

Това е една китайска билка, която има големи ползи, когато става въпрос за лечение на хемороиди. Дозата на добавките трябва винаги да се консултира с професионален билкар. Това трябва да се следва при строг режим за бързото разглеждане на кризата.

7. Прах от манго:

Подсушете семената на мангото под слънцето и след това ги разпратете у дома. Това трябва да се приема два пъти на ден, за да помогне с дискомфорт симптоми на хемороиди като болка и подуване. Това е добро лекарство за доверие.

Виж повече: Начало средства за задушаване хрема нос

8. Предимства за сухи фигури:

Накиснете 3-4 смокини в чаша вода през нощта. Рано сутрин пийте водата заедно с яденето на смокините. Той помага за облекчаване на движенията на червата и по този начин гарантира, че има правилно лечение за хемороиди. Това основно намалява налягането върху купчините, които влошават състоянието.

9. Чудесата на репичките и медоните:

Вземете около две супени лъжици настъргана репичка с малко мед е добър начин да намалите болката и възпалението, свързано с хемороиди. Опитайте се да го имате два пъти на ден за отлично лечение на проблема.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Рейнпел в действие (Януари 2021).

Загрузка...