Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9 Очарователен Господ Кришна Ранголи Дизайн и модели за 2018 година

Pin
Send
Share
Send

Първото нещо, което ни идва на ум по време на всеки известен индуски фестивал е Ранголи. Предимно от жени, тя е призната за най-прекрасните произведения на изкуството, които ще видите в Индия. Независимо дали това е Дивали или Шри Кришна Джанмащами, всички ние обичаме да накараме господаря Кришна да изиграе празничното настроение. Един от най-известните дизайни, видени до момента, е Кришна Ранголи Дизайн. Ако търсите някакво вдъхновение, ние имаме някои за вас.

9 най-добри дизайни на Радха Кришна Ранголи с изображения:

По-долу ни бяха дадени специални дизайни на радха Кришна и Кришна ранголи със снимки за фестивали като кришнаштами и други фестивали.

1. Дивали Бали Кришна Ранголи Дизайн:

Дивали е най-добрият фестивал в индийския календар. По време на този чудесен празник можете да получите нещо толкова прекрасно, колкото Дивали Кришна Ранголи Дизайн. Тя ще донесе чудесно настроение и ще ви донесе много комплименти. Образът на бебето Кришна, разположен в центъра на зелен лист, изглежда чудесно.

2. Последен дизайн на Радха Кришна Ранголи:

Голям дизайн за ранголи може да бъде дизайнът на радголи Радха Кришна. Образът на тези любовници е толкова красив и романтичен. Можете да използвате този дизайн за всяка конкуренция на Rangoli и бъдете сигурни, че сте си осигурили награда. Комбинацията от използвани цветове е много привлекателна и външният вид е също автентичен.

3. Дия Кришна Ранголи Дизайн за Дивали:

Чудесна идея за дизайн на Кришна Ранголи може да бъде тази. Той е заобиколен от diyas и наистина изглежда доста красиво. Образът на младия владетел Кришна, който държи розов лотос, може да бъде общ дизайн, но ако използвате големи цветове и използвате diyas като бродерия, определено ще получите добри резултати.

Виж повече: Дизайни на Dasara Special Rangoli

4. Модерен дизайн на Радха Кришна Ранголи:

Ако търсите много богата и ярка Rangoli, използвайте модерен дизайн Кришна Ранголи. Красивият образ на Радха и Кришна със златистожълт фон изглежда елегантно. Може да се използва и зелена граница, за да се подчертае нейната красота.

5. Прост дизайн на Радха Кришна Ранголи:

Простият дизайн на Радха Кришна Ранголи наистина е много красив. Можете да използвате креда заедно с някои други ярки цветове, за да нарисувате прекрасна природа, където двойката седи в много атрактивна позиция. Можете да нарисувате това вътре в къщата си и да използвате някои хубави лампи, за да изглеждат по-привлекателни. Това е традиционният колам радха Кришна ранголи с точки.

6. Професионален Кришна Ранголи Дизайн:

Професионалният Кришна Ранголи Дизайн, точно както името му може да бъде направено само от професионалист. Използваните цветове са много ярки и начина, по който е изобразен, изглежда грандиозно. Зеленият фон добавя към този чар и го прави един от най-добрите проекти, които да се видят до днес. Това е един от най-известните и най-нови дизайни на лорд Кришна Ранголи с ярки цветове.

Виж повече: Проекти Холи Ранголи

7. Майката и синът Кришна Ранголи Дизайн:

Дизайнът на майката и сина Кришна Ранголи изглежда много уникален и красив. Тя показва връзката на любовта, която Кришна сподели с майка си Яшода. Образът на добре проектиран съд, пълен с мътеница на гърба, изглежда чудесно. Този дизайн е направен по много модерен начин и ще ви даде много оценка.

8. Бебе Кришна Ранголи Дизайн:

На прекрасния повод за Джанмащами можете да използвате дизайна на бебето Кришна Ранголи. Тя ще извади настроението на щастие и радост и ще направи щастливия сезон щастлив. Можете да използвате някои от любимите си и да създадете дизайн, който да бъде запомнен от всички. Този тип бал Кришна ранголи с точки е много лесен за изпълнение и прост.

Виж повече: Лаксми Ранголи Дизайн

9. Впечатляващ дизайн на Бала Кришна Ранголи:

Спектакълът Кришна Ранголи Дизайн е класиран като един от най-добрите дизайни на ранголи, които някога ще бъдат виждани. Това се използва най-добре по време на големи фестивали или сватби. Образът на бебето Кришна краде масло от червена купа изглежда красива. Стилът, в който е направен този Ранголи, изглежда екстравагантен и много привлекателен.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: GOVINDA mantra SUCCESSFUL START OF ANY BUSINESS ॐ Krishna Powerful Mantras Meditation PM 2019 (Януари 2021).

Загрузка...