Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

15 Красива колекция от златни анклета с изображения

Pin
Send
Share
Send

Малко неща правят момичето по-щастливо, отколкото да притежават нейните собствени златни гривни и ако искате да направите деня си, ще й дадете стилни златни гривни. На тази планета няма никой, който няма нищо против да изглежда привлекателно и добре облечено на другите около тях.

Това е, което именно принуждава жените да носят различен тип орнаменти, които подчертават външния им вид. Флаконът получава името, защото на мястото, където се носи, около глезена. Без значение къде отиваш и какво носиш, ако показваш глезените си, е напълно подходящо да носиш и ноктите. В днешно време, има и златни anklets налични в Индия с различни модели и може да има чар приложен. Наистина, глезена ще добави определен вид елегантност във вашия официален вид, особено ако е направен от злато.

Различни модели на браслети в злато за жени:

Има разнообразие от опции, достъпни за да изберете свой собствен уникален дизайн златни anklet от, с помощта на тази статия.

1. Анклет с верижка от златообразни вериги:

Атрактивната златна верижка с пръчки с мъниста акцентира модно усещане. Този маншет е украсен с малки меки сини мъниста със златната верижка, между сините мъниста, малки златни мъниста, които дават зашеметяващ, но елегантен и прост вид. Текстурата на тази глезена е подходяща за всякакви събития, които придават хладен външен вид.

2. Антена, изработена от злато:

Този лост е направен от злато, полускъпоценни камъни, месингови звънчета и месингови мъниста, които са тъкани с тъмнокафяв восъчен шнур, който придава на традиционния вид и удобството да се носят. Това е персонализиран дизайн и перфектен лост за ежедневна употреба. Тези дизайни на глезените са широко използвани от момичетата и всички възрасти на жените.

3. Дизайн с боси крака в злато:

В съвременните дни, златните брони се използват за украсяване на краката. Те са красиво проектирани с малки чар, мъниста и различни символи като животни, цветя и сърца. Понякога грим се дават на специални приятели, които символизират тяхното приятелство. Тези блузи са свързани със златни и малки черни мъниста и могат да имат модел бос, който се използва предимно за сватбени церемонии.

4. Сърдечно проектиран анклет:

Едно от основните предимства на носенето на златни бижута с маншети е, че те наистина правят краката ви много секси и добри. Това ще ви позволи да се почувствате най-добре, като добавите искра към всяко облекло, което имате. Анклетата, проектирано от сърцето, е направено с малък долар в центъра на глезена, който дава прости изяви.

5. Активни зъбни гривни с очарователна златна верига:

Този прекрасен лошо око е добре изработен със златна верига, съдържаща две пластове вериги. Една от веригите имаше син камък, а друг - оцветени със сини кристали. Злото око е силно полирано, за да придаде лъскав вид. Злото око, оцветено със светъл аква син, придава елегантен и елегантен вид.

Виж повече: Последни дизайни на анклета

6. Обеци за златни монети:

Позлатените анкети са толкова красиви и деликатни, тъй като се състоят от множество златни монети в веригата на глезените. В древните времена народите се надяват, че носенето на такива златни монети в техните гривни ще придадат благоприятно усещане на техния дом. Индийските златни гривни дават по-традиционен вид в сравнение с друг дизайн.

7. Златен анклет с цветен дизайн:

Blossom designed anklet е проектиран със седем черешови цвята, и е свързан с удебелен златен материал, който дава простия и сладък вид на глезена. Можете да носите тези видове глезена, тъй като тя дава хладен външен вид, който е свързан с по-тънка верига.

8. Ръчно изработена златна анклет:

Ръчно изработените златни гривни са ръчно изработени с голяма изработка и съдържат сложните, но перфектни дизайни. Красив комплект от тези ръчно изработени златни гривни са направени от смесени златни материали, украсени с бели камъни и съдържат малки камбани. Тя носи баланс в живота, самочувствие и добро здраве, богатство, спокойствие на носещите хора.

9. Злато-тюркоазена брошка:

Злато-тюркоазена маншет, изработена със златна плоча и подчертана с меки сини тюркоазени мъниста, има две пластове верига, миниатюрни множество мъниста, които дават невероятност и искра. Тя може да бъде перфектно съвпадение за всяко време и навсякъде и подхожда на всички тоалети, които ви придават традиционен и благоприятен вид.

10. Злато украсено бомбе:

В по-ранни дни, черупките на черупките се носят като защита от опасностите за живота или като знак за ранг. В днешно време, момичетата са по-широко харесва да носят тези видове черупки, проектирани anklets в глезените си, тъй като дава прост и най-хубав вид за жени от всички възрасти.

Виж повече: Сребърни дизайни

11. Първоначален анклет със златен дизайн:

Дизайнът на предпазното злато идва в различни форми и стилове за момичетата и може да бъде по-вероятно да се носи от всички възрастови жени. Златни гривни изглеждат чудесно, когато се носят с бижута и са прикрепени допълнителни чар. Тези първоначални anklets могат да бъдат направени с тънка златна верига и можете да добавите ваши собствени първоначални и любимия човек първоначално в anklets.

12. Злато с перла:

Златни дизайн anklets са най-добрият начин за тези, които се преструват, че да ги покаже като висок клас и лукс лукс, за да го покаже, без да излизам като помпозен. Това е начин за носене под коленете и само едно остро око ще забележи нейната красота и стойност. Тези златни гривни са боядисани с малки перли и са свързани с щастлив чар. Този ръчно изработен маншет ще даде уникален вид.

13. Анклет с изискано злато:

Носенето на anklets ви дава чудесен външен вид, който наистина може да ви помогне да търсите най-добре всеки ден. Тази изящна златна глезена е украсена с малки мъниста в центъра на веригата на глезените и тази изящна златна верига е перфектна за вашите глезени, подходящи за всички случаи.

14. Традиционен дизайн на златна броня:

Всяка жена ще се влюби в този вид традиционни гривни, които могат да се носят по време на сватбени церемонии и други функции. Това е абсолютно великолепно ръчно изработено със златен материал и със сигурност ще учуди булката, която гледа напред за този специален аксесоар за нейната сватба. Тя дава традиционен и уникален поглед от други дизайни.

Виж повече: Бижута с диамантени ръкави

15. Злато с дизайн на Jade:

Този златен маншет, направен от нефрит на чакъл с висококачествена прозрачна линия и jades, използва за да придаде великолепен поглед на анклатите. Между мънистата са включени малки цветя, които да дават съвременен вид на грижите. Ако търсите съвременен и елегантен глезен, той ще бъде перфектен избор, който отговаря на вашия вкус.

В днешно време се предлагат различни дизайни от златни гривни, които са подходящи за всичките ви облекла - от случайни до официални, за да съответстват на облеклото на човек. Наблизо има различни начини за носене на глезена. Носенето на златни глезени не е обидно, но вместо това добавя повече красота към оригиналността и модата на човека. Някои жени биха носили прости златни гривни на работното си място и по-големи ботуши за ежедневна употреба или за специални моменти. С тази модерна и култивирана златна конструкция, която определено ще ви даде най-добрата идея за вашите глезени.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: ТРИ КРАСИВИ БАЛАДИ + превод Three Beautiful ballads (Юли 2020).

Загрузка...