Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

Алое Вера за лечение на рак - Как работи?

Pin
Send
Share
Send

Алое вера се използва от много векове поради невероятните си лечебни свойства. Това „растение на безсмъртието“ предлага много ползи за здравето на кожата, косата и здравето. Алое вера се е превърнал в играчка в изследванията за лечение на рак. Тъй като традиционно, алое вера се използва за лечение на незначителни проблеми при пациенти с рак, като рани, суха кожа, сърбящ скалп, усещане за парене и т.н., интензивните изследвания показват, че Алое Вера може да се използва за борба със самия рак. Алое вера за лечение на рак е най-изследваната тема в областта на медицината. В тази статия ще разгледаме подробно за лечението на рака от Алое Вера и как чудото на тази природа може да помогне на много пациенти да си възвърнат доверието.

Какво е Алое?

Алое произхожда от Западна Африка, но сега е общо растение, достъпно в много страни. Най-често срещаният вид алое е алое вера, листата от алое вера са пресни и кактусови като малко. Те съдържат ясен гел като материал, който хората използват, за да лекуват проблеми със здравето, кожата и косата. Поради успокояващите си свойства се използва като съставка в много козметични продукти в наши дни.

Защо да използваме алое?

Алое вера се използва предимно за кожни заболявания и кожни проблеми. Но шокиращ факт е, че някои хора с рак използват алое вера, за да лекуват и успокояват изгарянията, причинени от тяхното лъчелечение, дори специализираните медицински сестри, лекарите по лъчетерапия и радиографите също препоръчват употребата му.

Как да използваме алое?

Алое вера се използва чрез изстискване директно от листата на растението и може да се постави директно върху кожата, за да помогне и лекува незначителни порязвания, ожулвания и изгаряния. Също така можете да засадите растение алое на мястото си и да го използвате.

Можете да получите други продукти от алое от пазара като измийте лицето с алое, шампоан и гел! Или някои медицински или здравни продукти, които можете да приемате като алое латекс и сок от алое като течност или капсули от магазини за здравословни храни или химици, за да помогнете за лечение на запек. Алоето съдържа много различни химикали и съединения.

Защо хората с рак използват Алое Вера?

Алое е естествена билка за кожата, а като пациент с рак е добро лечение за вас, тъй като ракът идва с различни странични ефекти, няколко проучвания са разглеждали използването на гел от алое вера директно върху кожата, за да се предотврати и намали кожните реакции от лъчетерапията ,

Алое верата помага да се намали интензивността на кожната реакция, дължаща се на интензивната терапия с радиотерапия, а изследователите също така смятат, че това е полезно лечение. Веднъж Пациентите са използвали лосион за алое вера на половината от зоната на лъчетерапия и нищо на другата половина. Резултатът е, че частта, в която са използвали алое вера, е много по-добра и излекувана от другата част.

Използваният гел от алое вера се използва и за предпазване от възпаление на устата (мукозит) при хора, лекувани с рак. Трябва да използвате алое, тъй като наистина е много полезно да се излекува и алергията към устата. Алое вера омекотява кожата около раните и предпазва от изсъхване.

Виж повече: Предимства на алое вера за диабет

Алое вера може да балансира имунната система или дори да лекува и лекува рак, екстрактите от алое могат да помогнат за стимулиране на имунната система да атакува раковите клетки. Вижте как алое вера може да излекува рака чрез различни изследвания и изследвания:

Лабораторни изследвания:

Едно такова проучване показа, че екстракт от алое, наречен алое емодин, може да блокира растежа на раковите клетки на главата и шията в епруветки.

  • Алое вера за превенция на рака: Emodin може също да спре раковите чернодробни клетки, растящи в епруветки. Затова алое вера е голяма билка, която блокира появата на ракови клетки в тялото
  • Алое вера срещу рака: Доказано е също, че Acemannan, вещество, извлечено от листата на алое вера, може да стимулира имунните клетки на мишки да произвеждат цитокини, които са химикали, които убиват рака.
  • Алое вера за ползи за ракаНякои от химикалите, които се намират в алое, могат да имат полезен ефект върху имунната система и да намалят някои видове рак. През 2010 г. са публикувани две проучвания, които разглеждат ефектите на алое върху рака на кожата при мишки.

Първи изпитвания за лечение - Алое Вера за лечение на рак:

  • Изследвано е, че някои пациенти са имали прием на алое вера заедно с химиотерапия за хора с рак на белия дроб, рак на червата или рак на стомаха, които са се разпространили и са приемали алое тревистост като течност 3 пъти на ден по време на стандартна химиотерапия.
  • Резултатът е, че ракът се контролира или намалява за известно време при 67% от пациентите, които са имали комбинирано алое и химиотерапевтично лечение, и при 50% от пациентите, които са имали само химиотерапия.
  • Следователно, доказано е, че пациентите, приемащи алое вера, са имали по-добро качество на живот и че са имали по-малко странични ефекти от химиотерапията като изтръпнали пръсти и умора.

Виж повече: Алое Вера за псориазис

Пациентите с рак страдат от множество здравословни проблеми, свързани с кожата, косата, храносмилането и т.н. По-долу са изброени някои от начините, по които можете да включите Алое Вера за лечение на рак:

  • Гелът от алое може да се използва за заздравяване и освобождаване от изгаряния и порязвания.
  • Прилагането му локално може да хидратира кожата и скалпа, за да предотврати сърбеж и люспи.
  • Ако страдате от запек, човек може да консумира сок от алое вера в препоръчаните количества.
  • Концентрираната алое вера, наречена T-UP, често се препоръчва като алтернативна терапия за рак, която се инжектира в тумор. Това обаче трябва да се направи само по препоръка на лекаря и се счита за незаконно в някои страни.

Безопасно ли е да инжектирате алое вера за лечение на рак?

Докато клиничните проучвания са в ход за претегляне на потенциалните ползи от алое вера за лечение на рак, не се препоръчва да се инжектира алое вера в пациента. Има съобщения за много случаи, при които инжектирането на алое вера се оказа фатално. Следователно се счита за незаконно да се препоръчва или да се приемат инжекции с алое вера за лечение на рак.

Рецепта на лекар - задължително преди да използвате Алое Вера!

Не трябва да се правят лечения без съвет от лекар. Особено в случая на Рак, самолечението може да се окаже фатално. Алое вера никога не трябва да се използва локално или вътрешно без съгласието на Вашия лекар. Алое вера има много потенциални странични ефекти, които могат да представляват сериозни рискове за здравето и може дори да се окажат фатални.

Надяваме се тази статия да ви помогне да разберете защо и как се смята това скромно растение за лечение на такова опасно заболяване. Тъй като ракът разпространява широко грозните си пипала върху човешкия вид, превенцията и лечението на Рака е необходимостта от час. Докато конвенционалните лечения за рак лекуват хирургия и химиотерапия допринасят за успеха в някои случаи, в повечето случаи животът на пациентите завършва още преди те да осъзнаят. С новото проучване за ползите от Алое Вера за лечение на рак, има нов лъч надежда в пациентите с рак, за да може да прекоси този опасен мост завинаги!

Виж повече: Алое Вера за пърхот

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Отслабване със сок от алое вера 2кг. за 3 дни (Януари 2021).

Загрузка...