Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

Топ 5 съвета за избягване на стречи по време на бременност

Pin
Send
Share
Send

Някога мислите ли за стрии по време на бременност? Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност? Бременността е красиво пътуване до родителството, което идва в живота на всяка жена. С много радост се случват и много физически промени и стриите са едни от тях. Повечето от жените намират стрии, доколкото част от приемането на бебето става чрез памперси, както и от хранене. Но за някои това е основната козметична грижа, която се случва поради бързото разширяване на кожата. Ако усещате дискомфорт в областта около мястото, където кожата става кльощава и розова, тогава може да имате стрии. Ето защо, тази статия се фокусира върху стрии по време на бременност.

Стриите най-често се наблюдават в продължение на 13 седмици по пътя на 21-та седмица от бременността. Веднага след като кожата ви отскача, тя се накланя да се дели в сигурни зони, така че нивото на колаген, както и новите клетки на кожата се намаляват, което подкрепя създаването на стрии. Цветовете на стриите са пурпурновидни или тесни розови очертания, които растат от външната страна на кожата. Те също се признават за стрии или стрии. Понякога стриите също изглежда на гърдите, задника, корема, горната част на ръката, бедрата и горната част на бедрата, а също и на гърдите.

Причините за стречинг по време на бременност:

Стриите са наистина малки сълзи във вторичните тъкани под кожата.

  • В пубертета в противен случай веднъж пускането на иначе губи тегло, но хормонални промени по време на бременност може да повлияе на кожата ви и да ви направи по-перспективни за улов на стрии.
  • Слабостта поглъща тонове от наследственост: Шансовете са, ако майка ти ги е хванала, може би освен това, ако тя се движи над нейната гестационна плоска кожа.
  • Това се наблюдава най-вече в централния слой, след като кожата до известна степен е обтегната, след което разширяването може да разруши дермиса в линии, създавайки стрии.
  • Бързото постигане на тегло по време на бременност също е отговорно за улов на стрии. Не забравяйте, че по-тъмните кожи се очаква да придобият по-малко стрии, отколкото женските със светла кожа.

Виж повече: Как да премахнете Double Chin

Предпазни съвети за стречинг по време на бременност:

Сега тук ви разказваме някои важни съвети, които са полезни за предотвратяване на стрии по време на бременност. Те са както следва:

1. Овлажнявайте кожата си с масло:

По време на бременността, нанесете добър овлажнител на долната част на гърба, корема, бедрата, горната част на ръката, краката и бедрата с кръгови движения, за да се движите в дълбочина достатъчно в кожата. Използвайте различни масла като рициново масло, кокосово масло, тил масло или сусамово масло, за да масажирате кожата. Маслото Cocca също е ефективен вариант. По този начин, по време на бременността леко масажирайте областите, които най-много са подложени на стрии, от всеки един от тези масла два пъти на ден.

2. Питейна вода:

Запазете тялото си добре хидратирано. По време на бременността нивото на кръвта ви се повишава и правите голям воден чувал от името на вашето бебе, за да останете. Има голяма нужда от вода. Хидратацията играе съществена роля за идеалната еластичност на кожата. Препоръчително е да се вземат 8 до 13 чаши вода на ден. Ако се чувствате уморени, сухота в гърлото или устните, липсата на концентрация и главоболие тогава, това са симптомите, които сте дехидратирани.

Виж повече: Как да се отървете от стрии

3. Яжте храни, богати на витамин:

Витамин С, А и Е са прекомерни за вашата кожа. Подхранвайте кожата си отвътре. Храните с витамин C Ви помагат да запазите тонуса на кожата си и да намалите фокуса си върху стриите. Докато витамин А поддържа изцелението на мускулите на кожата, витамин Е помага да се запазят кожните мембрани.

4. Изпълнете Упражнения:

Тренировката като Пилатес е от полза за кожата ви, за да запази нейното подскачане, контролира и повдига движения в тялото, след което ви помага да вдишвате допълнително кислород. Така че, тя помага на кожата да направи по-разтеглива, и по този начин стриите са намалени.

5. Наблюдение на теглото ви:

Консумирайте храната си в умерени количества, но не и за всеки. По време на бременност трябва да се консумира само консумиран калоричен прием.

Виж повече: Как да се отървете от напуканите устни

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Connie the Work Horse Babysitting for Three Model School Teacher (Януари 2021).

Загрузка...