Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

15 красиви дълги мангалутри с изображения

Pin
Send
Share
Send

Сватбата е един от важните случаи в живота ви и мангалсутрата, най-важното украшение, което трябва да се носи този ден. За да изберете най-добрата за жена си, е необходима много упорита работа от ваша страна и да намалите броя на вашите роуминг за най-доброто mangalsutra.

Най-новите и стилни дълготрайни дизайни на Mangalsutra за дамите в тенденцията:

Донесохме 15-те най-дълги модела mangalsutra, за да изберем този за Вашия много важен сватбен ден.

1. Обикновено дълги мангалсутра дизайни:

Мангалсутрата в картината е простият и трезвен за намиране. Дългият мангалсутра има черни малки мъниста със златен дизайн и златен медальон обсипан с огърлицата. За простата и сладка сватба, която искате да имате, тази мангалутра е идеалният избор за вашата булка.

2. Тънка дълга мангалсутра с медальон:

Мангалсутрата има основния дизайн на мангалсутрата със златните и черните мъниста в тънката верига, но с кръглия медальон отдолу. Медальонът има уникален дизайн с половин цвете в долната част и черния пунктиран дизайн на върха и висящите бижута отдолу. По-малко тежък и трезвен мангалутра, който да се използва за сватба, това е добър вариант за хора с подобен избор.

3. Дълъг мангалсутра с двойна дръжка:

Mangalsutra с двата медала са уникален орнамент. Със сложния дизайн и дърворезба по веригата, мангалутрата е модерна, която се купува. В случай, че планирате да имате тази пищна великолепна сватба, mangalsutra е перфектният избор да бъдете включени във вашия списък.

4. Инвертирани лотосови конструирани дълги мангалутри:

Мангалсутрата е ярка, с червени дълги перли, привързани към мангалсутрата и много уникалния дизайн на обърнатия лотос в червения цвят. Медальонът в златист цвят носи тежък дизайн, както и с огромни резби и порязвания. Колието има тънка верига с тежкия медальон и е доста по-малко претеглена манголатра, която се купува. Така че, купи това за вашата сватба!

5. Swirl Long Mangalsutra:

Мангалсутрата в обикновената златна верига е сложна украса, която се купува за вашата сватба. Веригата има черен дизайн, прикрепен към него, а дъното се завърта в атрактивен дизайн. Един добър вариант да си купите за вашата сватба, купете това и направете вашата сватба специална!

Виж повече: Златни къси мангалутри дизайни

6. Дълга мангалсутра във формата на сърце:

Мангалсутрата е изключително проста с черните мъниста по цялата златна верига. Медальонът има златен дизайн с формата на сърце, с кухи точки на повърхността и малък златен медал, оформен като капчица. Mangalsutra е перфектна покупка за хора с прости желания.

7. Моден дизайнерски дълъг мангалсутра:

В mangalsutra с лъскав тъкан верига в златист цвят с червени цилиндрични активи златни приставки, както добре. Mangalsutra е много различен дизайн от обичайните и по този начин е добра покупка, за да изненадате жена си на вашата сватба. Тя може да се използва толкова лесно като огърлица за вашите поводи и партита и никога няма да ви позволи да носите тежестта на носенето на мангалсутра винаги. Идеална елегантна мангалсутра, това трябва да се купи за всички мъже с модерни съпруги.

8. Черна дълга мангалсутра:

Мангалсутрата е много елегантна с тежката черна верига и закръглените привързания към веригата. С изключително яркото златно покритие на прикачните приспособления, mangalsutra е великолепен за носене. Така че купи това за жена си и я остави да изглежда по-красива!

9. Pearl Long Mangalsutra:

Мангалсутрата носи една и съща черна верижка във всяка верига, но с перлите и златния аксесоар, като предназначената привързаност към нея. Перлите са очевидни, за да изглеждат елегантни и привлекателни, а когато в мангалсутрата, те увеличават красотата на техния вид. Това е една такава мангалсутра. Идеална покупка за вашата красива съпруга!

10. Цвете Long Mangalsutra:

Мангалсутрата със солидната златна верига също има черна тъкан. Той има златно цвете под него с много остри листенца и голям черен овал между тях. Едно добре оформено колие, което да бъде надарено на жена ви в деня на сватбата, манголсутрата трябва да бъде купена от вас.

Виж повече: Големите мангалсутри в злато

11. Множествена верижна мангалсутра:

В mangalsutra носи няколко вериги с черни мъниста и червени и зелени мъниста по-горе, mangalsutra изглежда като конвенционален mangalsutra да се използва за вашата сватба. Цената на най-разумната цена, можете да планирате да закупите това и да го използвате за вашата сватба.

12. Камък, проектиран дълъг мангалсутра:

Мангалсутрата с основната златна верига и черните мъниста с нея имат медальон, прикрепен към камъка, със сложен дизайн и ярки камъни, което придава привлекателен външен вид. Mangalsutra е добре проектирана и красива огърлица, която може да бъде купена за вашата сватба и така да я купите!

13. Религиозна тема Дълги мангалутри:

Мангалсутрата има една и съща златна верига с черните мъниста с петте овални плочи на богинята лакшми, прикрепена към нея, и правилната златна подплата над нея. Мангалсутрата е традиционна с вида, който носи и е перфектна за вашата религиозна съпруга.

14. Jhumka Designed Long Mangalsutra:

Мангалсутрата в златната верига с черните мъниста има джумката, която е проектирала активи между тях и медальона с джумка с черните мъниста под тях. В mangalsutra е добър етнически купуват за вашата сватба.

Виж повече: Малки дизайни на Мангалутра

15. Sober Long Mangalsutra:

Мангалсутрата е трезвен с златната верига и червения обикновен медальон в дъното. Трезвен и красив за жена ти, купи това за сватбата си!

Списъкът завършва с най-доброто от мангалусите, които ще намерят вашата сватба незабравима. Простите, посредствените или тежките, имате всички възможности за избор от списъка. Изберете най-добрия дълъг дизайн на mangalsutra за вашия сватбен ден.

Pin
Send
Share
Send