Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9 Популярни и най-добри кремове за брада в Индия

Pin
Send
Share
Send

Кремът за брада е козметика, която използва за овлажняване на кожата отдолу на брадата, както и за да направи мека, лъскава и гладка. Кремовите продукти на брадата се обединяват с масло от жожоба, масло от аргон, масло от кокосово масло, масло от конопено масло от конопено масло и много други, които се занимават с няколко вида брада като чувствителна кожа или сухота, сърбеж и т.н. Няколко марки крем за брада могат да добавят хранителни вещества или витамини. Кремът за брада също ще подобри вашата брада изглежда малко блясък и по-здравословен.

Топ 9 кремове за брада за различни бради:

1. Крем за коса за коса:

Ако се почувствате раздразнени от брадата си, ако искате да изправите брадата си с крем за изправяне на брада, то това е най-доброто решение за вас. Можете да използвате този крем за брада, за да направите малко брадата си. вземете този крем в ръката си, вземете малко вода и преминете през него. Натиснете го с пръсти. трябва да отнеме време да го изсуша. Това наистина ще ви позволи да създадете права брада.

2. Бързо растящ крем за брада:

Няма начин да развиете брадата си по-бързо, но времето може да свърши тази работа. Можете да приложите малък процес, за да го поддържате. За да растат брада, не забравяйте да се бръснете или подстригвате минимум за четири седмици. По това време брадата ще започне да попълва лепенките. За да се запази здравата кожа и косата на лицето, докато брадата расте, трябва да използвате крем за брада. Крем за брада е не само за да растат косата, дори е много полезно да спрете падането на косата.

3. Крем за омекотяване на брада:

Ако търсите дълга и мека брада, тогава този крем със сигурност ще ви помогне да отглеждате брадата си с добри резултати. Това не е по-скъпо и еднократният пакет от крема е полезен за 5 до 6 месеца. Този крем за омекотяване на брадата е добър вместо масло от брада. Има антибактериално свойство, защото ще получите рициново масло като съдържание в него. Ustraa е представил качествен продукт в овлажняващ крем за брада, това е най-добрият избор за мъжете винаги.

4. Крем за мъже за брада:

Мъжете могат да предпочитат този вид крем за брада, за да се грижат и да излекуват брадата си. Този върховен мъжки крем за брада е формулиран и разработен за аномална хранителна, кондиционираща и стилизираща цел на косата. Той поправя или поправя сухата и повредена коса. Увлекателната перспектива за този крем е, че няма да остави никакви остатъци от пингвиди. Това е мъжка замазка, която отразява мъжкото настроение. Можете да използвате този крем за брада вместо плодов и сладък

5. Крем за брада за здравословна брада:

Кремът за брада е от съществено значение за здравата брада. Направен е от растителен екстракт и етерични масла. Той също така овлажнява хляба и подхранва кожата ви. Той намалява сърбежа на брадата, възстановява естествения блясък и поддържа вашата брада здрава и свежа. За по-дълги бради, тази формула е предназначена за стил и форма, без да се чувства обемист или лой. Тя е много по-добра от балсами. Това наистина ви помага за сърбежа и изглежда омекотява брадата.

6. Задайте крем за мокра брада:

Зададеният мокър крем за брада запазва силата ви на брадата. Поддържа брадата ви до 5 часа. Формулата на Алое Вера предпазва кожата ви, за да можете да разцепите брадата си. Комплектът мокър крем за брада съдържа масло за кондициониране, което прави вашата брада секси и по-мека. Животът е парти за вас и вие знаете как да го разтърсите. Charm е вашето средно име и стил е вашата последна игра. Така че продължете с тези видове крем за брада за последен вид. И със сигурност се открояват в тълпата с този крем за отпускане на брада.

7. Балсам с крем за брада:

Можете да използвате и крем за брада като балсам. Това е помпат, направен чрез нагряване, смесване и охлаждане на овлажнители и уплътнители. Качественият балсам, съдържащ уплътнители и всички естествени овлажнители, ще се овлажняват, задържат за оформяне и оформяне, както и ще направят брадата ви по-дебела. За scratchiest бради, омекотяване на най-сухата и овлажняващи на Wild Man брада крем е идеален. Този дълготраен балсам за брада дълбоко омекотява, овлажнява и дава възможност за леко оформяне на брадата. Специално се препоръчва за тези, които имат суха кожа или коса и живеят в сухи или екстремни климати.

8. Силен крем за брада:

Ние сме горди да ви представим предварително омекотяване на формулата за вашите бради. Това е от съществено значение за подхранване на кожата и окосмяването по лицето, след като брадата ви започне да расте. Beardilizer крем е професионално за кожата и косата на лицето. Това е уникална комбинация от масло от карите, слънчогледово масло, маслиново масло, масло от авокадо, масло от кокосово масло и масло от сладък бадем. Това е хипоалергичен крем за брада, който е най-подходящ за ежедневната ви грижа. Така че прилагайте всяка сутрин и, ако е необходимо, разтривайте лицето и тялото на косата на лицето.

9. Крем за балсам с брада:

Кремът за балсам с брада се използва за вземане на брадата и мустаците всеки ден. За хидрат и мека коса това трябва да бъде първият избор. Той намалява пилинга на кожата, който генерира досаден сърбеж по време на растежа. Това гарантира правилната грижа за кожата отдолу. Нанесете този балсам на врата и лицето. Масажирайте го внимателно и пълно абсорбирайте.

Така че кремът за брада е много важен за здравата брада. Прокарайте пръстите си през косата на лицето, започвайки от шията, като се уверите, че разтривайте крем в кожата, където расте вашата брада. Това ще помогне за подхранване на косата на лицето.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: John Runions - Why would a scientist make a glowing green mouse (Януари 2021).

Загрузка...