Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

9 красиви черни коланчета за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send

Anklets са аксесоар, който може да бъде ръчно изработен с минимални изисквания. Въображението и креативността на човек могат да бъдат поставени ясно, докато правите глезена. Anklets са перфектният аксесоар, който трябва да се съчетае с дълги поли, цветни рокли и дори западни дрехи и т.н.

Дръжките са символ на взаимоотношения и приятелство и това е уникален аксесоар, който може да се добави към всяко облекло. Те са лесни за правене у дома и са чудесна идея за приятели и семейство. За да направите макари с черен конец, се нуждаете от много минимални неща като основната черна нишка, или черните струни, чар, мъниста, украшения, ножици, лента, лепило, скоба или закопчалки, за да закрепите глезена и т.н. творчески и въображаем ум. Основната черна нишка може да се използва като такава или може да бъде оплетена, сплетена, плетена и т.н. според изискванията и дължината на глезена. По-нататък малките неща, които трябва да бъдат вързани към глезена, могат да бъдат нарязани с шарки, а скобата или закопчалката трябва да бъдат регулирани и обезопасени. Voila, ето го. Черните конзоли са готови да се изрисуват.

Най-новите черни каишки в новите стилове:

Нека сега разгледаме 9-те най-хубави черни контури за мъже и жени в тази статия.

1. Черна кожена струна за мъже:

Това е прост маншет за мъжете. Това е направено с кожен шнур или шнур и е черно, което всъщност се носи от мъжете като щастлив чар. Това глезена дори се носи от много известни личности.

2. Ръчно изработени черни нишки за мъже:

Това е страхотно гледам глезена в черно за мъже и дори момчета. Това е тясно плетена плетена глезена с черен памучен конец. Това е регулируем лост за мъже.

3. Черни коланчета с Charm за мъже:

Това е страхотна глезена, за да бъде обвързана с небрежно облекло за мъже. Това е черен конец от черен конец с келтски възел. Шалът на келтския възел има религиозно значение за него и е специфичен модел на модели и възли, които мъжете могат да спортуват в този прекрасен черен конец.

4. Черни Multi Stringed Anklets за мъже:

Това е направено само от обикновена черна нишка, но е навита, за да създаде многопластово черно глезена със златни мъниста, осеяни тук-там между тях за различен поглед към глезена. Също така има и възли, направени с черни нишки. Така че комбинацията от черни възли, златни мъниста в слоеста черна нишка глезена изглежда страхотно.

Виж повече: Сребърна верижка за глезена

5. Черна плетена кърпа за жени:

Макраме е начин за заплитане на конеца. Черният макламе е добре оплетен, че е прост, но идеалното ежедневно носене на глезена за жените. Лобката има краища, оставени свободни, които могат да бъдат завързани според дължината на глезена.

6. Черна дантела за жени:

Това е прекрасно гледам елегантен глезена за жени в тъкани тъкани черна дантела. Това е готин разтеглив глезена и изглежда много ретро и отива страхотно с всяко облекло. За дизайнерски елемент, тънка черна верига също е свързана с черната нишка, завързана с телбод.

Виж повече: Заколки за мъжки

7. Етнически черни нишки за жени:

Това е прекрасно гледам етнически глезена за жените. Тя е изработена от нишки от черна вълна, които се навиват с дебели и златисто оцветени камбани, които са привързани към него. Това е перфектният лост за това етническо усещане и е идеален за традиционни облекла и фестивали.

8. Сребърна мъниста черна нишка за жени:

Това е много прост регулируем черен конец с малки сребърни мъниста на няколко места върху глезена. Това е ежедневно износване на глезена и също може да бъде направено в интересна комбинация с други.

Виж повече: Черна кристална броня

9. Черни чорапи за жени:

Това е стилен чорапогащник за жени. Апликацията се прави, като първо се поставя чокера с черна нишка и след това черните и златните мъниста се връзват заедно със златна верига. Добавеният чар е сладка малка златна цветна камера.

Черните нишки са основно за предпазване от лош късмет и дори свързването на обикновена черна нишка на един крак е това, което дори се прави от известни личности. Обикновено черните нишки са красиви и елегантни, тъй като са много минималистични, а не прекалено.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: SESTRI DINEVI - SHTERKOLYOVATAKALINO, RADO Сестри Диневи - Щеркольовата Калино, Радо, 2016 (Януари 2021).

Загрузка...