Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

15 Елегантни и прости вериги с мангалсутра

Pin
Send
Share
Send

Традицията е да се носи мангалсутра след брак за всяко момиче в Индия според индуската култура. Но с промяната на времето тенденцията на дизайна на мангалсутра също се е променила. Жените днес не обичат да носят тежки традиционни модели. Вместо това те предпочитат да носят вериги с мангалуси, тъй като са леки за носене и модерни. Те са обсипани с диаманти, смарагд, рубин, златни мъниста и др.

Модни дизайни на вериги Mangalya с изображения:

Нека да хвърлим един поглед на няколко невероятни дизайни на вериги за мангалсутрата, които да носят с простота.

1. Флорална верига Мангалутра:

Цветният мангалутра е нещо, което можете да подарите на любимия човек. Тук е прикрепена обикновена единична струна mangalsutra с висулка от цветен дизайн. Веригата е украсена с черни мъниста между тях и изумрудено проектирано цвете, което допълва красотата му. Такъв традиционен висулка придава деликатен вид на рокли.

2. Проектиран мангалсутра

Дизайнът на веригата mangalsutra в злато е нещо, за което всеки желае. Висящ храм с висулки в черен цвят и злато. Тя дава съвременен поглед на религиозните жени. За да добавят към своята красота черни кристални мъниста се окачват под висулката. Най-добре подхожда в традиционни и други функции.

3. Проста двойна верига мангалсутра:

Тази деликатна верига mangalsutra е лека по тегло и е нанизана с черни и червени мъниста, за да придаде на веригата уникален вид. Има два червени емайла, които са с форма на чаша. Когато се носи над най-простата рокля или сари, тя придава очарователен поглед. Също така се носи за редовна употреба.

4. Дизайн с кръгъл черен мангалсутра:

Верига за мангала, която може да се носи на рокли и сари с етнически вид. Веригата е нанизана с черни средни благородни мъниста и към нея е прикрепена кръгла висулка. Висулката е украсена с черни изумруди с кръгла форма. Тази проста търси мангалсутра добавя към болката на нечия красота.

5. Черна и златна верига Мангалутра:

Искате прост, но вид на въображаем вид с мангалсутра! Опитайте този дизайн на веригата mangalsutra в злато. Основната атракция на тази верига е дизайнът на топката, който носи с черни мъниста и златни мъниста. Тя е проста верига, но придава елегантна визия, когато се взима и на случаен принцип.

Виж повече: Диамантена висулка Mangalsutra

6. Комплект от перли и диамантени мангалтри:

Обичате да носите перли и диаманти! Тогава този красив дизайн определено е за вас. Двойните вериги са прикрепени с висулка, която придава дизайн на черупката. Морска перла е прикрепена с извити клонки на диаманти, което е удивително да се носят със съответстващи обеци. Такъв дизайн е направен така, че да се носи в страни и функции.

7. Обикновена златна мангалсутра:

Дизайнът на веригите Mangalsutra в злато има свой уникален вид. Един такъв прост и елегантен дизайн е на цветята. Висулката на веригата е релефна със златен дизайн. Черната верижка е украсена със златни цветя на известно разстояние, за да придаде различен и привлекателен вид. Носят се на тежки сари и рокли специално с флорални дизайни.

8. Конструирана верига от мангалия:

Златната верига от мангалсутра с няколко изумруда и черна нишка изглежда зашеметяваща на етническото облекло. Дизайнът на листата, украсен с червени и зелени изумруди, придава уникален вид. Шнурът е нанизан с черни мъниста от разстояние. Дизайнът на листа е този на папското дърво, което е набожно и по този начин тази мангалсутра символизира чистота и доверие.

9. Дизайнът на слънцето, проектиран с мангалсутра:

Искате да имате нещо бляскаво за всякакви партийни или религиозни функции. Една проста верига мангалия, която дава традиционен вид, се вижда много добре на етнически сари. Струната е направена със злато и е украсена с червени и зелени изумруди между тях. Докато висулката е вдъхновена от слънцето и е обсипана с червени и зелени малки изумруди. Слънцето символизира властта и следователно тази мангалсутра също символизира силата и силата на женствеността.

10. Мангалсутра с диамантени вериги:

Кратка мангалсутра с камъни придава очарователен вид. Двойната верига, украсена с черни мъниста и прекрасна висулка, обсипана с кубически циркониеви камъни, дава поглед на блясъка. Наред с диамантите има и криволичещ клон от злато. Този дизайн е подходящ за всяко облекло.

Виж повече: Фантастични къси дизайни на Мангалутра

11. Златен и сребърен мангалсутра Дизайн:

Искате да подарите вашата любов нещо много класно! Дизайнът на веригата mangalsutra с комбинация от злато, сребро и диаманти е нещо, за което можете да се сетите. Шнурът е изработен от златни и черни мъниста, а висулката е изработена от сребърни възли и диамантени топчета и в центъра е златен обрат, който добавя своята красота. Този дизайн е много подходящ за традиционните рокли.

12. Двойна струна диамантен мангалсутра:

Деликатен дизайн на веригата mangalsutra, който може да се носи редовно и за специални функции, направени от злато и диаманти. Двойната ни верига е направена с благоприятни черни мъниста. Висулката е изрязана с няколко цветни венчелистчета над прилепването. Листата на венчелистчетата са зашеметени с диаманти вътре и се прибавят към неговите очарователни обеци, съответстващи на висулката.

13. Мангалсутра:

Искате да имате класически вид за ежедневна употреба! Тук е един от очарователния дизайн на веригата mangalsutra. Една нишка от черни мъниста с прикрепена висулка е сърцевидна. Веригата е също така и с червени мъниста между тях. Висулката е с перлена форма с черен, червен и златен релефен дизайн, доста трудна.

14. Рубин висулка Mangalsutra дизайн:

Ruby е привличането на всяка жена. Един прост дизайн с рубин висулка е доста невероятно да се носят на малки функции, докато той придава бляскав вид на етнически. Единичният низ се състои от черни мъниста, докато висулката е обсипана с розов рубин и малки диаманти.

Виж повече: Дизайн на Мангалсутра

15. Черно мъниста и перла проектирана мангалсутра:

Търсите нещо ново, което да носите в партита или бракове! Дизайнът mangalsutra е изработен с четири вериги от черни и златни мъниста и прикрепени с две морски перли и на двата края. Това е нов стилен, изглеждащ, дизайн, който носи вашия стил стъпка напред с традиционен стил.

Хиндуистката сватба е натоварена с множество стратегии, функции и ритуали. Дизайнът на веригата mangalsutra винаги е бил модерен в новите индуски булки. С различни дизайни тя дава на невестата прекрасна благодат.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Hubble - 15 years of discovery (Юли 2020).

Загрузка...