Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

50 лесни и най-добри къси прически за жени

Pin
Send
Share
Send

Още в детството ми всички се събирахме близо до баба ми, докато тя разказваше приказки, докато връзваше косата ни в дълга плитка. Тя щеше да разкаже как в детските си дни тя щеше да има много по-дълга пътека, която да прекосява бедрата и как ще се смеем на забавните истории, които ще сподели. Тогава за доста кратък период от време модните тенденции се промениха и фокусираха основно върху средната дължина на косата. След това отново светът каза, че старите дни са златни, а отново се е появила дългата грива. Въпреки че отскоро светът малко се е напомнил за любимите си стари дни, често най-новите тенденции показват, че афинитетът на жените се огъва към спортни къси коси.

Натоварените жени ежедневно искат да се отърват от болката, че трябва да седят през строг процес на обвързване на косата и ето защо модерните жени са се утвърдили красиво с новия стил на прическа, който е мек и кратък и все пак въздействащо. Силата на късата коса е съвсем наскоро разбрана, когато жените прегърнаха новата тенденция и затова продължиха да правят някои мощни модни изявления.

Лесни прически за къса коса 2017: t

Дадени по-долу са някои от най-добрите кратки прически, от които съвременната жена може да вземе реплика.

1. Сладка Боб прическа за къса коса:

Откакто започна тенденцията на късата коса, хората са се фокусирали върху боб доста и затова първият в нашия списък от много хора е класическата бобска прическа. Прическата тук има лека ключалка, която е разделена от едната страна и пада несигурно на челото ви, докато останалата част от косата завършва точно под линията на челюстта, което още повече подчертава това.

2. Късо подстригване:

Следващият списък е ъгловият изглед, който прави своя дял от кръговете, след като късокосният тренд е бил скъсен. Обикновено общата сцена ще включва преден дълъг, по-дълъг от остатъка, изпъкнал в ъгловата мода, падащи наклони по челото. Често останалата част от косата се държи зад нивото на заключване или просто се нарязва нагоре.

3. Почиства прическа за къса коса:

В scruffles прическа тук се нарича шага прическа, където слоевете са в множество лесно надробяват един след друг, за да добавите обем и индивидуалност на вашия поглед, докато се опитва да запази ключалките свободни и пухкави, като ги рязане достатъчно кратко подреждане на място. Отново предният слой е по-голям от останалите.

4. Нова къса дебела прическа:

За всеки, който се страхува да загуби дълбочината на косата си, като съкрати косата си, ето един класически пример за това как можете да запазите косата си в перфектна дължина и в същото време се уверете, че не оставате зад модната линия. Косата е перфектно разположена върху челото ви и е направена в умни слоеве от две. За пореден път завършва под линията на челюстта.

5. Максимална прическа за момчета:

Тази прическа показва най-малкото количество прическа, която можете да рок и в същото време запази тенденцията сеттери на петите. Ако натоварената сутрин е прекалено много за вас, просто изберете класическата прическа с подстригване на момче, като някои от изпъкналите предни слоеве падат точно над веждите, създавайки перфектната комбинация от късата си флота.

6. Ограничени вълни с къса коса:

Косата тук е ограничена до нивото на ухото и в рамките на тази мини боб прическа, ключалките, които са в един слой, са оформени като мека плажна вълна. Предната част е малко по-свободна от гърба, която е стеснена поради натрупването на слоя. Това ще бъде престой на първо място на най-добрите къси прически за жени с прости грижи.

7. Друг ъглов вид на косата:

Това е още една ъглово оформена прическа, малко по-различна от тази, за която вече говорихме. Тази прическа е вдъхновена от ъгловата мода, когато се сдвоява с нашия мини-боб, разработен точно преди това. Подобно на тях, косата отпред е мека и се навива в завихряне, докато останалата част на ключалката, по-къса от предната брава, се притиска и задържа на място.

8. Прически с малки опашки:

За да получите този поглед, всичко, от което се нуждаете, е просто пони с меки къси предни слоеве и когато предните слоеве ви притесняват в топлината, просто ги дръпнете назад и ги закрепете в малко пони в короната на главата си.

9. Тъмният вид:

Тази прическа е още една вариация на солидния боб, но този път чертите и текстурите на ключалката са оформени по женски начин, като част от ключалката отпред е мека с четка към челото, падащо от едната страна.

10. Кратката къса коса на страничната ключалка:

Тук имаме още един ъглов изглед, където косата определено е изявление, което е по-голямо от останалата ритуална странична брава, която върви чак до линията на челюстта, докато останалите, за разлика от останалите прически, се държат на минимум с късо. накъсани ключалки.

11. Подстригана прическа за къса дължина:

Сега по-кратките версии на прическите се считат за Pixie и най-добрият начин да се справите с тях е просто да използвате лента в короната си. Косата в тази прическа е доста малка и свежа, благоприятстваща за вашите модни бъгове и в същото време докосване на феминизма се добавя към външния вид, като се използва просто ивица.

12. Вариант 1 на Mohawk:

Сега започваме да изследваме доста хардкорните версии на новата тенденция за къса коса, където Mohawks, която някога е била ограничена само до момчета, се е появявала на страниците на женските списания със знаменитости, подкрепящи външния вид, включително известната Шарън Стоун и Майли Сайръс. Обикновено косата от средата е подпряна в стил Mohawk, а останалите са чисти.

13. Подстригване: t

Шиповете, въпреки че биха могли да изглеждат едни и същи на Mohawk, не е точно същото, когато се различават. Шиповете също като Mohawk имат по-къси страни с по-голяма работа в средата. Обаче, сравнителните шипове обикновено са по-остри с остър ръб в сравнение с Mohawk. Кой не иска да харесва този тип къса прическа, която носи повече аплодисменти от тълпата.

14. Сладката странично бръсната прическа:

Това е още едно разнообразие на хардкорната част, където косата от страната, вместо да бъде чиста, се обръсва, оставяйки само косата в средата да се грижи за себе си. Косата тук е в къси шипове и обикновено, тъй като ухото оголява тук, моден маншет или ушна верига обикновено подхождат много добре с този вид.

15. Класическата баба:

Тези дни много от нашите баби са решили да оставят модата да говори за себе си и следователно тази особена прическа е била възприета от много жени от зряла възраст. Не само, че изважда зрелостта на външния вид, но в същото време ви държи да изглеждате забавни и енергични.

16. Прическа:

Сега започваме с раздела на прическите, където митът за жертване на прически само защото имате по-къса коса е счупен. За да подправите ежедневната си прическа, този път опитайте този страхотен вид. Започнете с отделяне на отделните нишки от страната и ги прикрепете с кръстосан кръст един до друг.

17. Прическите на страничните плитки:

Със страничната плитка ще ви покажем как плитките по цялата си глава могат да отговорят на различни тенденции на прическата. За средните ключалки, които просто няма да се откажат, ето една страхотна идея да се справим с нея. Започнете със страничните ключалки, като ги преплете и просто ги прикрепете към задната част на главата с шплент.

18. Подстригване отпред: t

За предната оплетка се разделят по-малките слоеве отпред. Ако имате ъглово подстригване, раздалечете частта под ъгъл и започнете да го оплетете назад. Често можете да поискате помощ от някого и след това да ги заплете в задната част на главата си и да го закопчате.

19. Новата къса коса на гърба:

За пореден път плитката отзад започва с страничната плитка, но този път плитката е завързана чак до гърба. Този път започнете от двете страни и сближете плитката в задната част на главата си, за да получите перфектния вид.

20. Модерна къса подстригване:

Кой би си помислил, че подобно добро може да се постигне от такава къса коса. Въпреки това, има много повече механизъм и усложнение за този поглед, но след като сте постигнали ще имате вашето време. Започнете с подвижния си косъм от средата и го прикрепете към гърба. Продължете същото с останалите ключалки и след това го закрепете.

21. Къдриците:

Къдриците винаги са стигали до най-горния списък и дори тук правилото за къса прическа е получило ново значение, като използва къси къдрици, за да определи колко мощна може да бъде косата за формулиране на личността. Тук къдриците предварително са разхлабени и свободно падащи, докато останалата част от гърба отново е стеснена поради тежките слоеве.

22. Изрязване на косата над очите:

Класическият поглед е сигурен поглед, който сте виждали многократно измазани по първите страници на едно лъскаво списание и сега с малко усилие можете да замесите блясъка и в себе си. Това е още една предна ключалка, по-голяма от тази на останалите и може да се справи много добре с официални и неформални събития. Разбира се, за драматични ефекти винаги се уверете, че предната брава е поставена пред очите, прикрепена точно до достатъчно, за да видите.

23. Модни китайски авангардни прически:

Китайският вид на предния взрив обикновено покрива цялата дължина и ширина на челото. Обикновено гъста като слон и лъскава тази прическа може да бъде избрана в нормален боб или пластове вид. Въпреки това, ако искате да направите някаква модификация тук, уверете се, че се опитвате за този асиметричен поглед със сигурност.

24. Fusion Haircuts:

За да започнете, тази прическа се нарича синтез заради обръснатата си страна, но това, което държи външния вид е различно, са меките ключалки, които почти покриват цялата глава, освен мекото странично бръснене. Цветовите комбинации също са добра модна декларация и следователно тук цветът има огромна роля.

25. Класическа подстригване: t

Това е още една разновидност на прическа, където се изграждат и подреждат добре слоевете на мода, но от вида й прическата изглежда доста свободна и гъвкава. Благодарение на късите ключалки, косата придобива обем, докато фрил погледът добавя към вашата забавна персона.

26. Прическа за къса коса:

Само защото сте ги оставили да нарязват дългите ви ключалки, не означава, че трябва да спрете да обгръщате женските си къдрици. Дори и с класически боб, ако имате нещо за къдрици, тук е идеалният вид за вас. след като Боб се свърши, използвайте прост валяк, за да навийте долната част на ключалките, като по този начин ви дадете тази мека принцеса, която сега можете да обичате. Това е една от най-новите модни прически за къса коса, която е толкова красива.

27. Прическа за къса плетена коса:

Късата коса е способна на много повече от просто клип и тук е жив пример за това. Кърлинг косата ви го обвърже в мека задна кок, а след това използвайте по-дълъг слой отпред, за да го заплете и го донесете по целия път над кифла и използвайте щифтове, за да го закрепите на място.

28. Старинен вид за къса коса:

Банданата и главата са върнати в стария си стил. Обратно в онези дни, шаловете на главата ще бъдат изгаряща модна тенденция и с това малко пони високо на вашата корона сега можете лесно да се откажете за този стар ден домакиня вид.

29. Shag вариант 2.0:

Друга модификация на подстригана прическа, косата тук е изправена, въпреки че все още има отличително множество слоеве, поддържащи външния вид свеж и хрупкав. Косата е успокоила, за разлика от другите прически, които са доста пълни и неспокойни.

30. Tuck In Under Band: t

Ние завършваме списъка с обикновен бандаж на главата през топлите летни дни, когато косата може да се увие около лентата на главата отдолу, точно над тила на врата и след това да я закрепите с дръжка или две на страни.

31. Косата на старата чар чанта е кратка:

Това е една от класическите прически за къса коса и в тази можете да видите, че това също е подходящо за възрастните дами. В този, както можете да видите, късата коса изглежда много ниска при поддръжката и това е един много добър за хората с малко изтъняване на косата. Това е така, защото прическите като тези предотвратяват падането на косата и по този начин можете да запазите обема на косата непокътнат.

32. Козина с перушина:

Това е още един от ретро стиловете и все още е много популярен сред умните момичета. В тази прическа за къса коса задната част на косата може да бъде много дълга и много перна. В този случай можете да задържите предната част къса и изрязана и да изглеждат объркани. Всички краища на косата вероятно са направени с изтъняващи ножици, което прави цялото нещо да изглежда перушино.

33. Обикновени Pixie прически за къса коса:

Един от най-простите от кратките прически и в този нямате толкова голяма част от рисковия фактор, защото дължината е хладна и доста нормална и няма подчертани или поп цветове, направени в тази. Също така този поглед сега върви с всички видове тоалети, защото Pixie е новото хладно сега. Можете дори да спортувате този вид със сари и да накарате псевдонимата си да впечатли всички хора около вас.

34. Красива прическа за Боб: t

Тъй като има по-малко възможности за кратките прически, факторът креативност е изключително важен. В това също ще видите, че е прост боб, но с малко повече креативност. В този косъмът има естествени къдрици, а в този бретонът се прави малко по-различно. Това е по-мек вариант на стария училищен боб. В този бретон бретонът е по-къс по дължина и те са равномерно разпределени по челото.

35. Sharp Pixie Cut:

В тази прическа момичето не е поело твърде голям риск, но избелената коса е с непокътнато творчество. Това е версия на подкопаваната страна, но малко по-безопасна от това. Както можете ясно да видите на снимката, че косата е изрязана от едната страна, но не е обръсната, за да се направи правилно подрязване. Другата страна остава къса, но дълга и не е изрязана.

36. Нова версия на Shag:

Където старата рошава е една от най-новите прически за къса коса, тази е заела по-важна позиция в списъка. В тази коса е дадена по-модерна нагласа и младите момичета също могат да се опитат за това. В тази страна страните се държат малко по-къси и също се правят с изтъняващите ножици. Това е много добър вариант, когато става въпрос за прически за кръгли или овални лица.

37. Обикновена къса прическа за мохаук:

Това е много умен прическа за къса коса и е слоеста версия на Mohawk оформена коса. При това косата от двете страни е по-къса от средната част и по този начин се образуват правилни слоеве, но слоевете са по-къси от нормалните прически. В този, ако поставите косата в типичния стил на могаук, ще можете да видите, че страните имат малка дължина от обичайния мохаук, в който страните са почти обръснати.

38. Шорт Шарм Къс Поглед:

В тази прическа дамата се опитва да се отдалечи от всички конвенционални прически и дори от най-кратките прически. Тук тя е избрала абсолютен момчешки стил, в който косата е класически къса и просто начинът, по който момчетата от училище се решават. Това е и стиловия фактор на тази прическа и зрелите дами биха изглеждали най-добре в този вид прическа.

39. Стилна прическа за къса коса:

За да поддържате равновесие с красивите момчета там, тези момичета за отношение на рокери го правят с много поглъщане, както виждате. Това момиче на снимката е един такъв пример за това как можете да носите творчество със стил. Дори няколко години назад тези прически бяха дори от най-смелите мечти. В това момче нарязаното момче се запазва просто, но горната част или короната се оставя с малко по-голяма дължина и по този начин с острата му версия.

40. Модерна плетена лента за коса:

Пикси с плитка е нещо, за което никога не трябваше да се замисляте, но просто го вземете тук. В това момиче момичето има асиметричен пиксел и едната страна на косата остава по-дълга от другата. За вас, можете да вземете тази дълга страна на косата и да започнете да преплитате по начин, който се движи над короната и се образува като лента за коса от върха на главата и след това закрепете от другата страна.

41. Подстригана и къса подстрижка:

Чувствам, че това е най-простата сред всички прически за къса коса в целия този списък. Както можете да видите на снимката, косата е супер изрязана и разхвърляна, но разбира се далеч не е подкопана, тъй като в нея тя обикновено е изрязана. Сега цялата тази разхвърляна коса е създадена с желиране и изглежда твърда и остра, и всичко е подсилено от всички страни.

42. Твърде креативна модна прическа:

Това е една от най-модерните геометрични прически за жените с коса. Това е риск, тъй като това е преди всичко нова тенденция и косата е нарязана по такъв начин, че да отнеме много време за растеж и ще трябва да поддържате стила до този момент. По този начин отрязъкът на бобът отново се отрязва от краищата близо до ушите и след това се постига геометричната версия на обикновения боб.

43. Невинна Боб къса прическа за момичета:

Тази прическа е най-подходяща за момичетата и дамите с къдрава коса. Тя е много ниска при поддръжката и е чиста. Можете да получите този подстригване за по-сладък и по-сладък поглед, защото невинността в вас е най-добре изразена чрез тази прическа. Можете просто да получите това и дори да не се притеснявате за това какво да носите, защото това е подходящо с всичко, което искате да се изрисувате.

44. Броуд сухи Боб къси прически:

В тази прическа ще намерите просто от най-простите прически, които изглеждат по-секси, отколкото обикновено. Няма нищо и никакво допълнително усилие, което трябва да поставите, защото косата е просто изсушена и нищо друго. Това е обикновен боб с хубав взрив отпред. Косъмът се изсушава и затова изглежда много тежък и разхвърлян.

45. Емо кратки прически:

Когато правим списък на всички кратки прически, е като грях да не споменаваме много модерния емо отрязък. В картината ще можете да видите по много добър начин как простото изрязване на емо добавя толкова много стил към външния вид. Това не е много смел и затова не е нужно да се притеснявате прекалено много, преди да направите това. Единственото нещо е, че ако сте повече в сливането или индийското облекло, това не е за вас.

46. ​​Дебели и ретро прически за къса коса:

Този стил на боб е ретро версия на късите прически и е по-подходящ за жените, които имат гъста коса. Сега за това нямате нужда от много добро чувство за стил, защото този тип прическа дори не се нуждае от твърде много стил. Просто е по-добре да бъдете оставени по-небрежно за по-добър поглед.

47. Мъжка Pixie прическа за жени:

Това е по-хубава версия на нарязания пиксел, който се комбинира с прическа за рязане на Боб. В тази коса се нарязва равномерно от двете страни, но на гърба се дава докосване на пикси. Сега отпред ресните покриват челото и правят лицето ви по-малко. Дразнената и объркана коса прибавя към драмата и вие изглеждате по-красива по този начин.

48. Поразено емо поглед:

Вече споменахме нормалното и просто емо изрязване и сега нека да преминем към още по-креативност. Тази версия на емо нарязана е за момичетата, които не се страхуват да експериментират и могат да изнасят най-безумните прически със същия стил. В този цвят косата има емо поглед отпред и отзад цялата коса е вдигната нагоре и е направена така, че да изглежда изцяло. Какво отношение!

49. Прическа на късата страна с модерни къдрици:

Това е драматична прическа и изглежда страхотно за всякакви специални събития или дори случаи на червен килим. В тази прическа, както виждате, косата е къса и се разресва много добре. Сега се прави странично разделяне и след това цялата коса се поставя на едната страна на главата. Тук тя е закопчана, а къдриците - така хлабави. Закачената част изглежда абсолютно права и по този начин прави страхотна комбинация.

50. Виж косата на късите реколти:

Повече от стила на Клеопатра, това е много стил в една рамка. За всички дами, които имат къса коса и планират да посетят следващото голямо събитие с рокля или класически костюм, не може да има нищо по-добро от това. В това просто вземете всичките си коси от едната страна и след това ги закачете. Сега направете вълни върху тази част и гел правилно, за да ги поставите. Сега вижте как привличате всички очи в събитието.

Вярно е, че получаваме сравнително по-малко възможности, когато става въпрос за прическа за къса коса, но едно нещо е сигурно, че не можете да изглеждате по-умни от краткото подстригване.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Януари 2021).

Загрузка...