Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Впечатлете партньора си с тези идеи за подаръци за първата годишнина

Pin
Send
Share
Send

Бракът е много важен етап в живота на човека. Да живееш цяла година един с друг, въпреки всички различия, е още едно важно събитие, което трябва да бъде отбелязано и ценено. Първата годишнина от сватбата е перфектна възможност да споделяме помежду си любовта и привързаността си. Въпреки че можете да декларирате чувствата си устно, можете да го кажете и с перфектен подарък за първата годишнина. Подаръците могат да накарат партньора ви да се чувства специален и да се грижи за него! Изборът на подходящ подарък може да направи голяма разлика в любовния ви живот и да укрепи връзката ви. Подарък на хартиен носител или часовник с лично съобщение е идеално предложен за първа годишнина. Проверете тези прохладни идеи за подарък за 1-ви юбилей, за да впечатлите партньора си и да ги накарате да се побъркат!

Подаръци за годишнина от 1 година:

Можете да празнувате годишнината със семейството и приятелите си или да бъдете тиха връзка с вас двамата. Каквото и да изберете, най-хубавото нещо за годишнината е подаръкът, който си давате един на друг. Много мисъл обикновено се поставя в първия подарък. Тъй като темата за първия подарък за годишнина е хартия, много двойки избират да базират своя подарък на тази тема. Може да е лесно да се представи нещо от хартия, но сърцето и душата на дара е мисълта. Направете настоящето смислено и изпълнено с любов към вашия съпруг. Изберете от тези прекрасни подаръци нещо перфектно за вашия съвършен съпруг. Покажете им колко много ги обичате и колко ви е грижа за усилията, които поставяте, за да направите подаръка успешен.

Първата годишнина обикновено се нарича Годината на хартията. Идеалният традиционен подарък, който трябва да бъде даден на първата годишнина, е всичко направено на хартия. Подаръкът от хартия символизира силата, т.е. фините нишки, използвани за направата на хартия, преплетената връзка представлява силната връзка в брака. Съвременната идея за подарък би била часовници, символизиращи, че любовта е вечна. Заедно с избор на модерни подаръци като часовници, парфюми или чанти, изборът на традиционен подарък е известен с това, че увеличава дълголетието на връзката.

Идеи за подаръци за годишнина от сватбата за първа година:

Вижте тези творчески и уникални подаръци за първа годишнина:

1. Съобщение от хартия с красива верига:

Този персонализиран хартиен подарък идва с просто съобщение, което казва: "Вие сте обичани!". Това е един от най-добрите подаръци, които жената може да получи и идва с 14K златна верига със сладка висулка. Целият подарък идва в кутия и лично подписано съобщение. Това със сигурност е замислена подаръчна идея.

[ Виж повече: Подаръци за 2-та годишнина

2. Перлена огърлица със златни цветя:

Пърл е традиционно надарен за първа годишнина и тази изящна флорална огърлица със сигурност ще привлече любимата ви дама. Деликатната верига е ръчно изработена с купчина златни цветя и пресни водни перли, за да създаде подарък на елегантност и красота. Можете дори да й подарите набор от подходящи перлени обеци, за да завършите изгледа. Това е един от най-ценните подаръци за годишнина от първата година за нея.

3. Ароматна свещ с персонализирано съобщение:

Ароматизираните свещи са модерен начин за честване на повод. Тази сладка свещ от буркан е направена със соев екологичен восък и ароматизирана с успокояващи етерични масла. Бурканът също така идва с персонализирано съобщение, маркиращо датата на събитието. Запалете свещта и бъдете транспортирани до един нов свят!

4. Билети за туристическа дестинация:

Доказано е отново и отново, че хората попадат един за друг по време на почивка. Бягството в далечна дестинация е идеалният подарък, който можете да дадете на партньора си. Не само ще можете да прекарвате качествено време с тях, но и да си давате една заслужена почивка от монотонността на живота. Време е да знаете какъв празник оценява вашият партньор. Това е една от най-търсените идеи за подаръци за юноши.

5. Вечност Роза:

Една вечна роза е на върха на списъка с идеи за подаръци за първи юбилей. Тази истинска роза е потопена в истинско злато, за да продължи вечно. Вечните рози са най-популярните подаръци за първата годишнина за жена и символизират вашата вечна връзка. Той остава с вас завинаги и ви напомня за най-добрите мигове, които сте имали на първия си етап!

6. Рамка за печат със златно фолио:

Сред топ първите подаръци годишнина от сватбата можете да дадете на вашия съпруг е тази прекрасна рамка. Отпечатването вътре се прави със златен печат, за да му придаде специален вид. Тук можете да отпечатате броя дни, месеци, седмици и т.н., които сте прекарали заедно като двойка.

7. Скролиране на годишнината:

Опитайте тази първа сватба годишнина сватба или съобщение в бутилка идея като подарък. Трябва да напишете малко бележка или стихотворение за съпруга си и след това да ги преобърнете в пакет. Завържете доста малка лента около нея и я сложете в бутилка. Това е един от най-сантименталните подаръци за първата годишнина за него.

8. Кълна в рамка:

Първият подарък за съпруга може да бъде завета, който сте написали за вашата сватба. Можете да го запишете на хартия и след това да го направите. Добавете прекрасна сватбена снимка в центъра, която е изрязана във формата на сърце. Той със сигурност ще обича този ваш жест.

9. Карта на любовта:

Друг обрамчен подарък за съпруг е първият годишен подарък. Тук ще добавите в три карти в рамка. Всяка от картите ще бъде на местата, където се срещнахте, се сгодяхте и накрая се оженихте. Изрежете картите под формата на сърца и след това ги добавете към рамката. Можете също да добавите кукички към рамката, за да ги използвате като притежатели на ключове

10. Двойка Снимки:

Като приятел можете да подарите на някого тази прекрасна рамка на двойката в деня на сватбата си като първи подарък за годишнина от сватбата. Рамката има две снимки на двойката на краищата. Центърът е изпълнен с отпечатан скрипт. Направете това прекрасен момент, за да запомнят.

11. Напомняне за любов:

Като първи подарък за годишнина от сватбата можете да подарите тематичен документ. Това прекрасно любовно напомняне е рамка с думите от Библията. Особеният любовен пасаж е красиво отпечатан върху рамката. Можете да добавите и името на двойката на дъното.

12. Рамка за любов на хартия:

Тази персонализирана идея за подарък за първи юбилей е красива за гледане. Тя е направена от хартия за рязане във формата на картината. Изрезът изглежда прекрасен на черен фон. Можете да добавите и името на двойката и годината на брака.

13. Книга за брак на паметта:

Опитайте тази първа идея за подарък за годишнина, за да дадете на съпруга си нещо специално. Бележникът е направен специално за годишнина. Има малко изрязано от сърце в долната част на бележника. Този бележник може да се използва като напомняне за дните на брака ви.

14. Рамка на сгъване на книгата:

Направете тази специална рамка като подарък за първата годишнина за жена. Рамката е специална, тъй като е направена от сгъваеми страници на книга във формата на инициалите на двойката. Формата на сърцето може също да бъде сгъната по този начин. Книгата е постоянна и отворена за показване на показаните думи. Това е една от най-креативните идеи за първата годишнина от сватбата.

15. Хартиени хартии:

Можете да направите този чудесен подарък за 1-ви юбилей сам за себе си. Всичко, което трябва да направите е да изрежете няколко форми на сърце от книга. Формите след това се залепват под формата на голямо сърце с 3D изглед. След като приключите, можете да поставите това голямо сърце на рамка и да го украсите.

[ Виж повече: Идеи за подаръци за 4-та годишнина

16. Юбилейна възглавница:

Тази прекрасна печатна възглавница е точно като подарък за годишнина от сватбата на първата година. Можете да получите това персонализирани и отпечатани с думите, които обичате. Големият черен печат на възглавницата е идеален, за да бъде забелязан отдалеч. Когато персонализирате, можете да добавите и името на съпруга си.

17. Рамка за възпоминание:

Тъй като първата годишнина е базирана на хартия, тази прекрасна рамка е точно това, което трябва да направите. Рамката съдържа всички бележки на хартия от съпруга ви, както и снимки, които се поставят на случаен принцип върху рамката. Опитайте това като първата годишнина от сватбата подаръци за съпруг.

18. Дърво на любовта:

Изберете този подарък за 1 годишнина за съпругата като идеална изненада за нея. Трябва да изрежете формата на дърво от книга, която обича, или от печатни материали, които са сантиментални. След това изрежете формата на сърцето и напишете вашите имена и датата на брака си. Дръж ги от клоните на дървото.

19. Висящи врати:

Този прекрасен винтидж стил първия подарък годишнина от сватбата за съпруга е класика. Печатът на вратата е стил на скрипта и изглежда зашеметяващ на фона. Така че подарете това на съпруга си или дори на приятелите си на годишнината.

20. Кошница за подаръци:

Съберете всички малки неща, които вашият съпруг обича и ги сложете в прекрасна кошница. Завийте го с панделка и сте готови да дадете първата идея за подарък за двойка. Тази кошница може да има тематични неща на хартия заедно с шоколад и бисквити. Направете елементите достатъчно интересни за двойката, за да отпразнуват деня на съня си.

21. Часовник за хартия:

Хартията е темата за първата годишнина, този прекрасен часовник, направен изцяло от хартия, е идеален. Това може да бъде домашно приготвено или в магазина. Часовникът е добър като първи годишен подарък за съпруга. Накарайте часовника да се откроява, като добавите хартия, която е отпечатана с нещо смислено и сантиментално.

22. Комплект за оцеляване за годишнина:

Ето един забавен и странен подарък за първата годишнина. Комплектът за оцеляване разполага с всички предмети като канцеларски материали и т.н., за да се справи с първата годишнина. Обърнете внимание на забавните неща, които трябва да направите с всеки елемент, така че да е и романтично. Това е страхотен първи подарък за годишнина от брак.

23. Забавление за тоалетна хартия:

Направете първата си годишнина хумористична, като подарите на съпругата си ролка от тоалетна хартия. Тази ролка може да бъде отпечатана на върха с любящи думи от вас с удоволствие. Това със сигурност ще бъде най-добрият подарък за съпруга на първата годишнина от брака.

24. Юбилейна карта:

Направете прекрасна първа годишнина от сватбата си за съпруга. Това ще им покаже колко ви е грижа и усилията, които сте положили, за да направите картата. Украсете я добре и добавете малки дрънкулки. Опитайте се да направите първите годишни подаръци за брак специални и романтични.

25. Ключодържател и магнит:

Вземете тези поръчкови ключодържател и магнит за хладилник като подаръци за вашата годишнина. Думите в пръстена и магнита могат да бъдат персонализирани. Изберете цветове, които са ярки и смели и изглеждат зашеметяващи. Това може да се даде като комплект заедно с карта и може да бъде най-добрият подарък годишнина от 1 година сватба.

26. Гледайте с кутия:

Това е прекрасен модерен подарък за първата годишнина от сватбата. Можете да си купите маркови часовници за вашия съпруг и след това да получите полето гравирано с прекрасни думи. Този първи подарък за съпружески брак е подбран внимателно и надарен със стил.

27. Хартиени торбички за подаръци

Изберете тези прекрасни хартиени торбички за подарък за вашата годишнина, за да дадете на съпруга си малки подаръци. Хартиените торбички са отпечатани с думите „най-добрата година досега“. Това са готини идеи за честването на годишнината от сватбата, тъй като можете да им давате и връщане на подаръци.

28. Юбилейна торта:

Торта е най-любимия подарък за всеки повод. Тази юбилейна торта бележи първата година на двойката. Изберете вкус на торта, който е обичан от двойката. Декорациите на тортата могат да се направят в стил или да се поддържат прости с линии и извивки.

29. Цветя от хартия:

Тъй като цветята са също един голям подарък за всеки повод, първият подарък юбилей също може да бъде тематичен. Тези великолепни цветни хартии, събрани в букет, са просто прекрасни. Жена ви със сигурност ще ви обича за усилията да ви подари този прекрасен букет.

30. Места, по които вървим:

Ето една уникална идея да опитате за подарък за годишнина от сватбата. Това е колекция от любимите места, в които сте били заедно. Изберете най-добрите отпечатъци и след това ги поставете в колекция от карти. Запишете подробностите за всяко от тези места под снимките. Завийте тази колекция и я подарете.

31. Специални тениски:

Направете обичайна риза за първата годишнина от сватбата. Това прави идеалния подарък за вашия съпруг или съпруга. Разпечатайте думите, които са значими и добавете в някои сърца и образи, които показват романтика. Цветовете на тениските трябва да бъдат такива, които са обичани от вашия съпруг. Контраст на цветовете на думите, за да изглежда светло.

32. Декорация на легла:

Подарете на съпруга си най-добрата първа годишнина, като украсите леглото с розови листенца. Поставете венчелистчетата във формата на голямо сърце и след това ги поставете навсякъде. Този поглед върху бяло легло е просто зашеметяващ. Ще изненада, когато влезе в стаята и е един от най-добрите подаръци за първа годишнина.

33. Отметки за книжни червеи:

Хартията е темата, просто е естествено да има отметки направени за тези, които обичат и обожават книги. Тези малки отметки са ръчно изработени и затова са още по-ценни. Можете да напишете някои романтични бележки върху отметките и да нарисувате форми на сърцето, за да покажете любовта си.

34. Персонализирани копчета за ръкавели:

Опитайте тези великолепни копчета за ръка за вашия съпруг по повод първата годишнина от сватбата. Тези ръчно направени маншетни връзки са идеални за първия подарък за годишнина от сватбата, тъй като те са отпечатани с датата на брака и инициалите на съпруга. Можете да ги направите в какъвто и да е метал, но бялото също изглежда добре.

35. Дървена табелка:

Тук е хладен подарък годишнина, че можете да дадете на вашия съпруг на първата годишнина. Дървената плоча е боядисана в черно, а след това се използва перфектна калиграфска техника за отпечатване върху нея. Изберете думи, които показват любов и романтика. Можете да направите това сами, ако сте творчески квалифицирани или го направите от експерт. Направете плаката изглеждаща зашеметяваща и красива, за да виси на стена.

36. Пощенски картички с различни картини:

Въпреки, че пощенските картички могат да изглеждат малко остарели в модерните времена, пощенски картички с красиви изображения могат да правят обекти, които си струва да се събират. В зависимост от избора на интереси, има много пощенски картички, като например човек с интерес към приключенски спортове може да хареса карта, която има картина на ски или рафтинг.

37. Календар със снимки на двойката:

Това е много често срещана идея за подарък за първата годишнина. Днес има много компании, където можете да получите персонализирани календари, направени със снимки на двойката за всеки лист. Можете да го персонализирате според вашите нужди и възможности. Например, можете да добавите снимка на вашата сватба за месеца, в който се показва датата на вашата сватба.

38. Изкуство:

Изкуството винаги се прави на парче плат (хартия). Ако човек се случи да обича изкуството и да събира различни произведения на изкуството, даряването на произведение на изкуството би било идеално. В зависимост от бюджета, можете да отидете за много прости до изключително скъпи. Изборът, когато става въпрос за това, е неограничен.

39. Списание или лексикон:

Тази идея, макар и стара, никога не може да бъде остаряла. Списание или лексикон връщат огромен брой спомени. Можете да добавяте снимки на интересни събития или писалки, които един или друг цитираха, които все още остават в ума ви и са записани парчета от спомени. Можете да оставите вашата креативност да поеме водеща роля в този подарък.

40. Книга:

Класически подарък, който никога няма да избледнее с времето, книгата винаги е най-добрият спътник на човека. Ако човекът е ненаситен читател и обича да чете всичко и всичко, тогава не е нужно да се замисляте за закупуването на хубава книга, която може да привлече човека към нея.

41. Бижута за хартия:

На тази планета няма жена, която не обича бижута. Хартиената бижутерия е изцяло тенденция в момента. Колиета, обеци, висулки - назовете украшението и то е на разположение. Те се предлагат в различни цветове, а гъвкавостта на използвания материал улеснява изработката на уникални бижута.

42. Ръчен часовник:

Ръчни часовници винаги са били невероятен подарък за всеки повод. Много часовници също са започнали да предлагат часовникови комплекти за двойки, състоящи се от два съвпадащи часа - един за мъжа, а другият за съпругата.

43. Pocket Watch:

Джобните часовници са антични часовници, които обикновено имат капак, покриващ циферблата на часовника, с разширена верига, която виси извън джоба. Рядко срещано парче, джобните часовници правят изключителен подарък. Клапата на часовника обикновено има способността да държи снимка.

44. Слънчеви часовници:

Слънчевите часовници са друго антично парче, което показва времето. Тя се използва в древни времена, за да се знае времето, основано на сянката, създадена от слънцето. Те са обекти, които си струва да бъдат събрани. Това е една от творческите идеи за подарък за годишнина.

Как да представя подаръци за първата си годишнина?

След като направите своя избор, най-важната част се появява. Как искате да изненадате партньора си? Разгледайте тези творчески идеи от нашите експерти:

 • Създайте най-добрата изненада за партньора си, като поставите подаръци на леглото и ги изчакайте да станат и да ги забележат.
 • Можете да попълните цяла стая с балони и цветя и да поставите подаръка в центъра. Просто го направи, когато не са у дома и ги изненада!
 • Ако партньорът ви е забавен човек, можете да създадете малка игра за лов на съкровища и да им дадете доза приключение.
 • За тези, които се наслаждават на интимни и романтични времена, се насладете на приятна вечеря на свещи.
 • Можете да обгърнете подаръците в красиви подаръчни документи, за предпочитане в цветове като червено или бяло.
 • Не забравяйте да напишете лично съобщение на картата и да завържете сладка лента.

[ Виж повече: Подаръци за годишнина от третия брак

Как да отпразнуваме първата си годишнина с партньора си?

Зависи от това какъв момент търсите. Някои двойки предпочитат да празнуват със семейството и приятелите си, докато другите обичат тихи интимни моменти. Можете да имате комбинация от двете с тези велики идеи:

 • Подарете си топла прегръдка първото нещо сутрин и прекарайте няколко минути на леглото, разговаряйки помежду си.
 • Направете чаша кафе и направете закуска заедно.
 • Ако искате да включите вашия близък кръг, поканете ги у дома и хвърлете хубаво парти.
 • Поръчайте персонализирана торта за партньора си и им дайте заслужена изненада.
 • Затворете партито малко по-рано, за да прекарате доброто време, преди всеки часовник да удари дванайсет!

Първата годишнина е началото на много годишнини, които идват и показва годината на брака. Темата е хартия, можете да подарите няколко вида подаръци, които са направени с хартия. Кадрите винаги са опция и в тях можете да добавите изрязани хартии или карти. Много хора смятат, че хартията е остаряла и следователно може да бъде заменена с подаръци от съвременния ден, изброени по-горе. Надяваме се, че тези първи идеи за подарък за годишнина ще ви помогнат да съживите дългогодишните си спомени и да заздравите връзките си още повече!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 М1, М2, МЗ, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Играта, клип 10 (Август 2020).

Загрузка...