Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2021

Топ 9 на индийските християнски прически

Pin
Send
Share
Send

Християнските сватби винаги са много свещени, но гала-афера, където булката и младоженецът заедно с всички шаферчета и мъже на конярите изглеждат абсолютно зашеметяващи в олтара. Булката минава през дълъг период на грим, през който тя е абсолютно перфектна за младоженеца по отношение на косата и грима, който изглежда абсолютно зрелищно по всяко време.

Има няколко начина за постигане на правилната прическа за индийска християнска сватба и всяка прическа е съвместима с различни хора. Нито една прическа не е еднаква, но всички изглеждат абсолютно небесни. Една добра прическа допълва дългата бяла рокля, която трябва да носите изключително добре, така че избирайте мъдро, но тъй като има толкова много, всъщност сте разглезени за опции. Дадени по-долу са топ 9 индийски християнски булчински прически, които са уникални.

1. Къдрици, аксесоари и усукани кок:

Къдриците са чудесен начин да изглеждате красиви, но елегантни, когато става въпрос за сключване на брак. В аксесоарна кифла комплименти на къдрици изключително добре и има малко пространство на предната част, която ви позволява да поставите тиара, ако искате. Къдриците изглеждат чудесно, ако косата ви е естествено къдрава, но този вид може да бъде импровизиран дори с права коса.

2. Лесно махане с аксесоари за пони:

Това е много прост, но елегантен избор, ако искате да спортувате с много естествен вид на вашата сватба. Рязането на косата ви в дълги бретон е необходимо, защото в края на деня колкото по-дълго трябва да се нагънете зад ушите, толкова по-добре. Цветният аксесоар е шоу-стопер с тази прическа и аксесоар за цветя идва с помощта на тази прическа.

Виж повече: Южноиндийски булчински прически Снимки

3. Bun and Crown Look:

Простият кок с елегантен вид на корона е друг начин за постигане на най-добрата прическа за вашата сватба. Това е по-елегантен дизайн, който се съчетава добре с аксесоара за тиара или корона. Косата се превръща в ключалки в долната част, което придава на вашите прически много царски поглед. Бон в горната част е перфектно изработен за поставянето на аксесоара ви.

4. Еластична и аксесоарна прическа:

Елегантната прическа е друг начин за постигане на прост, но елегантен поглед към вашата сватба. Дългата гладка права коса ще изглежда страхотно, ако косата ви е естествено дълга и права, но ако не е, тя може лесно да бъде импровизирана, за да се постигне желаният от вас вид. Това е много прост поглед, но ще действа като много силна стоп машина на вашата сватба.

Виж повече: Индийски булчински прически за рецепция

5. Прическа за усукана кокошка и завеса:

Усуканата кок и воалът е може би най-популярната прическа, използвана заради екстравагантните си, но прости погледи. Всичко, от което се нуждаете, е нормална нарязана коса, която пада в дъното. Косата ще бъде вързана много ефективно, за да образува усукана кок, която излага ушите ви. Завесата може да бъде прикрепена към кифла като аксесоар, за да се създаде много елегантна среда за вашата сватба.

6. Bouffant:

Прическата на буфан гърба е още една много популярна прическа, която изглежда повече от 90-те. Очевидно е, че е много по-лесна прическа, но изисква професионални ръце като всички останали да постигнат съвършенство. Голямата кифла или буфан на гърба е много добре проектирана, изложена на красивото ви лице по време на сватбата.

Виж повече: Махаращрианска булчинска прическа

7. Пълни къдрици:

Пълна дължина къдрици също са чудесен начин да получите добра булчинска прическа. Пълните дължини на къдриците са лесни за приготвяне, макар че се препоръчват професионални ръце и изглеждат страхотно с цветен аксесоар или бижута за косата.

8. Обикновена прическа с аксесоари:

Ако не искате да отидете твърде екстравагантно с външния си вид, то тази проста прическа, направена с аксесоари, е идеалната прическа за вас.

9. Буфан Бун, Плетеница на млекопитаеща и Пони с ниска степен на достъп:

Това е най-сложната прическа за избор и определено изисква професионална ръка за завършване. Отнема малко повече от 2 часа, за да получите перфектната подредба на косата на мястото си и е перфектната прическа за вашата сватба.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Lady Hamilton 1941 (Януари 2021).

Загрузка...