Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Цветове на косата за вашия тон на кожата - Как да изберем?

Pin
Send
Share
Send

Косата е една от неизбежните части на тялото, с която продължаваме да експериментираме. Често има нужда от прическа или нова прическа. Промените в последните години сега не са толкова модни тази година и затова са необходими някои спа коса, последвани от изправяне на косата. Поправки за коса се предлагат в различни опаковки, но най-често срещаният цвят е косата. Сега вашият тон на кожата оказва голямо влияние върху цвета на косата ви. Тя може да направи или да прекъсне вашия външен вид. Вашият тон на кожата ще повлияе на нюанса, който ще спортувате в косата си и въз основа на това целият ви облик преминава през преобразяване. Сега в тази статия днес говорим за различните оттенъци на косата, с които кожата ви ще съответства.

Предварително определете своя избор:

Когато се обърнете към салона, за да боядисвате косата си, на място решенията може да не са най-добрият съвет, тъй като цвят на косата или вид, който избирате ще остане за известно време, преди да започне да избледнява. Грешен ход би направил плячката на ситуацията. Ето защо, преди да преминете към отделен цвят предварително мисля, че необходимата цветова опция. Оттенъкът може да бъде избран по-късно, но основният цвят трябва да бъде предварително определен. Същото важи и за типа коса, както при избора на ивици, или глобална боя за коса или просто части от косата, може би до края. Обсъдете и знайте своя избор.

Виж повече: Подходящ цвят на косата за честна кожа

Как да избера най-подходящия цвят на косата?

  • Има няколко съвета и трикове за избор на цветове на косата за вашия тон на кожата и можете да направите това просто като знаете триковете.
  • Познайте добре кожата си. Обикновено козметиката може да ви помогне в това. Вашето лице е компактно или корекционно и се предлага в различни нюанси, които ще се съчетаят добре с кожата ви и затова винаги можете да определите цвета си от козметиката, която притежавате.
  • Вашите вени във вътрешната ви китка също ще ви дадат ярка идея. Гледайте внимателно вените си. Ако вените ви изглеждат сини, тогава имате по-хладен тон на кожата и ако изглежда зелен, тонусът на кожата ви е насочен към зелено. Ако се виждат и двата цвята, това ще бъде неутрален тон за вашата кожа. въз основа на това изберете вашия външен вид
  • Вашият цвят на очите също играе важна роля при избора на подходящ оттенък. Можете да използвате цвета на очите си, за да определите кой цвят на косата ще отговаря на най-доброто.
  • Вашите дрехи, типът, който носите, разбира се, имат мнение за глас. Ако се придържате към по-тъмните нюанси през по-голямата част от времето, изборът на по-тъмен цвят определено би бил грешка. Въпреки това, по-тъмните нюанси може да са добре с по-леки дрехи.

Hue Talk:

Сега идва основната част, където различните типове кожа ще отговарят на различните цветове. Има главно четири вида тонове на кожата. Шоколадът е тъмен, маслиновият, жълтеникаво оцветен и крайно бледи или по-скоро розови. Сега бледата кожа, всъщност последните две категории са безпроблемни оттенъци, тъй като почти всичко и всичко подхожда добре на него.

Виж повече: Цветове за червило за светла кожа

Тъмна красота:

Ако имате по-дълбок нюанс на кафяво, може би дори и на линиите на черното, най-добре е да избягвате по-светлите нюанси като светлата руса или огненочервената. Това само ще направи изгледа ви привидно лъжлив и ненужно силен. Отиди за леска, може би светлокафява с фини руси подсветки.

Olive Beauty:

За цвят на маслинова кожа, придържайте се към по-светъл нюанс от пепел от кафяв или червен махагон, който не е точно яркочервен, но външният вид прилича на кестеняво-кафяв. Дори фината руса, за предпочитане ледената руса, би подхождала добре на кожата ви. Не избирайте за ярки червени или сини ивици.

Виж повече: Цвят на косата за тъмна кожа

Изглед на палера:

За по-светъл цвят на кожата сега можете да изберете светъл или светъл червен вид. Опитайте се да не отидете твърде тъмно, тъй като по-тъмните нюанси ще изведат бледността и тонуса на кожата, а оттенъкът на косата няма да ви направи съвместим вид.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: 4 начина да определим кои цветове ни подхождат - Тайната на стилистите (Юли 2020).

Загрузка...