Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Как да се отървем от черното око бързо

Pin
Send
Share
Send

Може да има много причини, поради които човек се сблъсква с черни очи. Този проблем е не само видим и притеснителен, но и този, който води до проблеми със зрението, дискомфорта и дори болката в много ситуации. Според специалистите причините, свързани с черните очи включват алергични реакции, наранявания в носния проход, ухапвания, челюстни операции, инфекции на зъбите, инфекции на кожата и дори удар по лицето.

Той също така носи и главоболие и подуване в региона, като някои от симптомите. Въпреки това, след като сте наясно с проблема, следващото най-добро нещо е да погледнете в домашните лечебни лекарства за същото. Списъкът по-долу съдържа някои от най-добрите лечебни средства, които могат да бъдат избрани. Това може да се използва редовно за видими резултати от лечението на черното око и по бърз начин.

1. Топло компресиране:

Това е едно лекарство, което трябва да се направи след ден-два от появата на черните очи. Топли компреси могат да се нанасят върху засегнатата област, за да се подобри кръвообращението. Това помага за ускоряване на кръвта и по-бързо заздравяване. Чиста кърпа трябва да се потопи в топла вода и излишната течност да се отстрани, преди да се нанесе върху очите. Това трябва да се прави за 10 минути около 2-3 пъти на ден за резултатите.

Виж повече: Начало средства за сърбеж на очите

2. Използване на лед:

Незабавно нанесете лед върху черното око, ако искате бързо решение на проблема. Това помага за намаляване на вътрешното кървене, както и предотвратява по-нататъшни синини на черното око. Вземете парче лед в муселинова кърпа и го задръжте върху очите за следващите 20 минути. Това трябва да се прави няколко пъти на ден за първите 48 часа.

3. Вазелин и кайенски пипер:

Вземете пет супени лъжици разтопен вазелин и към това добавете една супена лъжица лют червен пипер. Това трябва да се смеси и охлажда. Това трябва да бъде приложено навсякъде около очите, като се уверите, че не влиза в очите. Избършете го с влажна кърпа след няколко часа. Това трябва да се прави 3 пъти на ден при тежки черни очни проблеми.

4. Предимства за вещица:

Вземете чиста памучна подложка и я потопете в вещица. Сега нанесете този памук върху черните очи за успокояващ ефект, както и за закрепване на лечебния процес за черното око. Тази течност е една от най-добрите, които се използват по време на криза с черни очи и е известна като една от перфектните домашни средства до момента. Следвайте идеята всеки ден, докато проблемът утихне.

Виж повече: Начало средства за инфекции с дрожди при жените

5. Арника:

За да се намалят всички видове подуване, свързани с черните очи, арниката е едно от най-добрите лекарства за употреба. Той помага за възстановяване на мускулите на очите, които са се повредили в процеса. Предлага се както в маз, така и във вид на масло на пазара. Започнете да използвате възможно най-скоро за прикрепени резултати.

6. Картофени парчета:

Подуването и болката в черното око може да се лекува с нарязване на картофи. Нарежете го на дебели резени, поставете в хладилник за известно време и след това поставете този парче върху засегнатата област за следващите 30 минути. Картофите също могат да бъдат настъргани и държани на очите за същите ползи.

Виж повече: Избелване на зъби у дома

7. Приложение на Comfrey:

Направете паста от корените на зелените окопи с малко вода и го прилагайте върху засегнатата област ежедневно за най-добри резултати по проблема с черните очи. Можете също така да приготвите черен коренов чай ​​и да натопите кърпа в нея, за да компресирате черната зона на очите.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: QI s08e08 Hypothetical Extended (Юли 2020).

Загрузка...