Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Ръчно изработени подаръци - 30 творчески и най-добри идеи за всички поводи

Pin
Send
Share
Send

Когато работите с ръцете си, вие създавате красота. Тези ръчно изработени подаръци са най-добрият начин да кажете, че обичате някого. Така че опитайте ръката си в боядисване, шиене или просто поставяне на неща за създаване на елементи на красота. Те могат да бъдат надарени на близки, приятели, съпрузи, съпруги или деца. Ръчно изработени предмети са прекрасни и показват колко сте понесли неприятности. След като изберете подаръците от този списък по-долу, отделете време да създадете най-добрия ръчно изработен подарък за тях.

Най-новите и уникални ръчно изработени идеи за подаръци за любимата личност:

Нека погледнем в топ 30 на ръчно изработени подаръци.

1. Сладък подарък за всички:

Ръчно изработените подаръци са най-ценни, тъй като в него се полагат много усилия. Подаръкът е обвит в кърпа и вързана с панделка. Можете да го направите сладък, като добавите очи и червен нос. Рога могат да се добавят с помощта на почистващи средства за кафяви тръби. Опитайте тази коледна идея за подарък или можете дори да направите всяка тема за деца.

2. Стойки за молив ръчно изработени:

Опитайте ръцете си в изработката на ръчно изработени моливи в различни теми. Те могат да бъдат направени с хартия и лепило. За повече характер могат да се добавят и ленти и очи. Тези ръчно изработени идеи за подаръци не са само за деца, но и за възрастни. Всичко, което трябва да направите, е да помислите върху темата и след това да изрежете цветна хартия.

3. Цветна украса:

Цветната украса с монограма, пълна с цветя, е точно това, което трябва да направите за вашата майка или приятели. Този ръчно изработен подарък за рожден ден е много красив, тъй като е пълен с цветя. Всичко, от което се нуждаете, са метални изрези, които ще се пълнят с пяна. Цветята могат да бъдат подредени в пяната заедно с листата. Това завършва красива украса.

4. Уникален дисплей за картини:

Нищо не казва любовта като ръчно изработен подарък. Този уникален дисплей е изработен от бонбони. Всеки бонбон е боядисан в ярки цветове и след това е залепен. Можете да добавите малки дрънкулки, които работят като куки за снимките. Направете всеки от тези дисплеи колоритен и ярък. Дисплеите могат да бъдат подаръци ръчно изработени за приятели или за деца.

5. Подарък за Свети Валентин:

Направете си красив ръчно изработен подарък за вашето Валентин тази година. Този подарък е направен като монограм на първоначалното име на валентинките. След това можете да залепите снимки на любимия си човек и да попълните монографа. Отделен държач за свещи също може да бъде надарен с вашата снимка в нея, която също е украсена.

6. Малки бележки за него:

Използвай буркана и го украси с панделки. След това напишете няколко любовни записки за вашия съпруг или приятел и ги завържете в малки пакети. Сложете тези снопове в буркана и това е вашият ръчно изработен подарък за мъже. Те ще обичат малките бележки в буркана, които им напомнят за времето, което сте прекарали заедно. Всяка от бележките трябва да е спомен за времето, което сте прекарали. Това прави подаръка много ценен и сантиментален.

7. Изскачаща карта:

Опитайте се да направите една прекрасна изскачаща карта, която е една от най-добрите подаръци ръчно изработени за всеки. Изскачащата карта е пълна с снимки и бележки за любимия човек. Картата изглежда проста, когато е затворена. Но когато се отвори, картата експлодира до няколко слоя. Всеки слой съдържа изненада за любимия човек. Така че можете да залепите снимки или тайни съобщения за тях. Малки нотки в пликове също изглеждат сладки.

8. Ръчно изработен бележник:

Един добър подарък за младежи е ръчно изработен дневник или бележник. Този бележник може да бъде украсен с материал, оставен върху дънки, който се изрязва. Джобът на джинсите може да се използва като джоб за писалки и химикалки. Добавете малки парченца цветя и панделки, за да го направите красив като ръчно изработен подарък за нея. Списанието ще се използва за добавяне на малки бележки.

9. Подаръци за бебета:

Можете да направите творчески подарък ръчно изработен за бебета, които могат да се дадат като подаръци за раждане или подаръци за кръщение. Това са сърцевидни изрези, които са украсени с бебешки дрънкулки. Можете да рисувате фигурите в розово или синьо в зависимост от пола на детето. Този малък подарък е идеален за родителите да се мотаят в детската стая.

10. Семеен арт камък:

Подарете на семейството си този малък творчески подарък, изработен с малки камъчета. Художествената работа е направена от семейство, седнало на пейка и малко куче. Всяка от тях е направена с три камъка, свързани помежду си, за да формират хората. След това каменното изкуство се украсява с акварел, за да образува дървото и се добавя действителна трева за долния слой.

11. Колие ръчно изработено:

Можете лесно да направите тези прекрасни огърлици за вашите приятели с конец или прежда от вълна. Тези ръчно изработени подаръци са полезни и доста стилни. Те могат да бъдат направени с едноцветна прежда или многоцветна прежда. Всичко, което трябва да направите, е да превъртите преждата около веригата и да образувате деликатни връзки. В огърлицата може да има и набор от обеци, които да вървят с него.

12. Ключодържател на бутон:

Само с помощта на бутоните може да се създаде прекрасна творба. Използвайте различни размери на бутони с различни цветове, за да оформите този прекрасен ключодържател. Можете да направите ключодържателя с едноцветни бутони, но ефектът от мулти-цветовете е просто поразителен. Този прост подарък ръчно изработен е само за деца и възрастни.

13. Помпон Гарланд:

Всеки празник не е завършен без стенна украса. Този помпон гирлянд е направен от няколко цветни помпони, свързани заедно със струна. Резултатът е прекрасен набор от меки цветове, които ще осветят всяка стая. Това е добра идея за ръчно изработени подаръци за нея или него, особено за Коледа и празника.

14. Бебешки букет:

Когато подарявате някого на бебешки душ, това е най-добрият подарък. Този бебешки букет е направен от бебешки дрехи, които са сгънати, за да изглеждат като цветя и пъпки. Можете да добавите и мека играчка. Целият подарък е направен от дрехи, дори саксията с цветя. Този цветен подарък е перфектен като ръчно изработени идеи за подаръци за приятели.

15. Ръчно изработени цветни рамки:

Можете да направите тези изрязвания на цветя, които след това могат да се поставят във вази. Всеки от цветята може да се залепи със снимки на членовете на семейството. Този подарък ръчно изработен за рожден ден е подходящ за баби и дядовци, където можете да запълните снимките на семейството във вазата. Всеки баба или дядо ще бъде много щастлив да има този прекрасен подарък, особено ако е направен от техните внуци.

16. Обложки за чаши за кафе:

Това са лесни трикотажни чашки за кафе, които можете да плетите бързо и да подарите като ръчно изработени подаръци за сестра. Подаръкът може да се използва с чаши за кафе и кафето се затопля още дълго. Цветовете, които избирате, ще зависят от любимите цветове на човека. Те могат да бъдат направени въз основа на теми като Коледа, рожден ден и др.

17. Сърцева стена:

Дайте изненада на всеки, като направите за тях стенопис. Това изкуство е направено от хартиени сърца, които са 3D и червени на цвят. Бялата стена изглежда зашеметяваща с тези различни размери сърца остана в случаен ред. Пълната картина е спираща дъха. Формите на сърцето се изрязват от червена хартия и след това се нарязват в центъра. Този прорез ви позволява да сгънете хартията в 3D форма.

18. Монограма на дантела:

Готините подаръци с винтидж са друг прекрасен стил, който е добър за подаръци. Този монограм е боядисан в приглушени цветове и след това залепен с прекрасни малки парченца дантела. Можете да добавите в цветя, които са изработени от панделки. Прекрасните мъниста и перли допринасят за красотата на това парче. Обикновено това е подарък за жена.

19. Ръчно изработени преносими компютри:

Това цветни книги стил изкуство са страхотни за студенти и за вашите колеги. Книгите са опаковани в блоков печатен материал и вързани като пакет с панделка. Книгите са малки и могат да се съхраняват в чанта или джоб. Всеки един от лаптопите е направен с екологично чиста хартия.

20. Коледна декорация:

Тези малки красавици са големи като подаръци, тъй като те могат да бъдат окачени навсякъде около къщата. Коледната украса може да се съхранява в комплект или в едно парче. Елементите са лесни за изработка с прости парчета плат, използвани за запълване на коледните снимки. Използваната рамка е обща работна рамка на иглата в малки размери.

21. Ръчни чанти:

Подарете любимите си хора тези невероятни подаръци, които са чудесни за пътуване и пазаруване. Тези еко-приятелски чанти могат да бъдат направени от прости печатани кърпи и след това контрастиращи дръжки за чанти. Торбите са стандартен размер и можете да ги използвате за всички цели. Ярките цветове, използвани в отпечатъците, са най-добри като подаръци.

22. DIY маски за заспиване:

Тези DIY маски за сън правят странни подаръци за всеки от вашето семейство, както и за приятели. Маските за сън са изработени от дебел памучен материал, който след това може да бъде украсен с цветни химикалки или тъкани. Можете дори да бродирате маските в ярки цветове.

23. Комплект за маникюр:

Подарете на приятелката си този прекрасен буркан Мейсън, пълен с всички екстри за маникюр. Бурканчето може да бъде обозначено с ярка розова хартия. Можете да пълните буркана с лакове за нокти в различни цветове. Добавете буфер, памучни топки, почистващ лак за нокти и т.н. Направете бурканчето привлекателно с цветна хартия, изрязана нагоре и поставена на дъното.

24. Часовник с бутони:

Опитайте се да направите ръчен часовник за любимия човек. Тази малка красота е часовник, направен от цикъла на работа на иглата. Цикълът е поставен в плат и бутоните са заседнали на мястото на цифрите на часовника. Механизмът на часовника е поставен в средата. Часовникът изглежда зашеметяващ на всяка стена.

25. Шоколад и вино:

Уникален начин за декориране на обикновена бутилка за вино е да се добавят шоколадови бонбони към него. Тази украса на формата на бутилка от ананас е чудесна идея. Всичко, което трябва да направите, е да обгърнете бутилката с вино в хартия и след това да залепвате бонбони върху хартията навсякъде. Опитайте златни хартиени бонбони за по-добър ефект. След това горната част на бутилката може да бъде опакована със зелена хартия, за да се получи ефект на листата.

26. Комплект прибори за хранене:

Това е прекрасен подарък, който можете да дадете на майка си или жена си. Наборът от прибори за хранене е увит в сноп с канап. Всеки един от елементите за прибори се опакова с цветна хартия върху дръжките. Можете дори да рисувате ръчно тези елементи с ярки цветове, които трябва да са водоустойчиви. Комплектът за прибори може да се използва ежедневно. Можете дори да ги настроите като декор.

27. Ръчно изработени отметки:

Тези отметки са прекрасни за подарък за любителите на книгите. Всеки един от отметките може да се направи уникално с ярки цветове. Можете да направите отпечатъци, въз основа на които давате подаръците. За децата можете да отпечатате карикатурни теми. За възрастни можете да правите абстрактни щампи или флорални дизайни.

28. Цветни гривни:

Тук са доста гривни, които можете да направите за всеки като подарък. Гривните са боядисани с ярки цветове и те също могат да образуват модел. Изберете темата за полка или цветния блок. Гривните, които правите, могат да бъдат широки или тънки в зависимост от стила.

29. Цветни подложки:

Това са сладки колоритни карета, които можете да направите и подарък като комплект към приятели и семейство. Можете дори да използвате остатъци от прежда, разположени около къщата, за да направите тези малки каботажница. Цветовете в този случай могат да варират. В противен случай можете да опитате тема и да получите някои прекрасни цветове, за да направи каботажните.

30. Лакове за нокти:

Тези цветни чаши са лесни за създаване в домашни условия само с вода и лак за нокти. Всичко, от което се нуждаете, е вана с вода. Ще трябва да изпуснете малко количество лак за нокти във водата. След това просто натопете обикновените бели чаши наполовина във водата. Лакът за нокти ще се залепи на чашите и цветът ще се закрепи.

Тези прекрасни ръчно изработени подаръци могат лесно да се правят вкъщи на част от цената на готовите изделия. Ръчно изработените подаръци показват много повече любов, отколкото купуваните в магазините.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Идеи за детски Великденски подарък и Великденска украса на дома (Юли 2020).

Загрузка...