Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

9 Най-добри плажове в Западна Бенгалия с картини

Pin
Send
Share
Send

Нищо в света няма да ви даде повече щастие и радост, отколкото да излезете на почивка със семейството и приятелите си. Има хиляди красиви места и места в света, които са идеални за почивка, но най-добрият от тях са плажовете. Неговата живописна красота е очароваща за зрението и мекото време ви помага да се отпуснете, да се насладите и да ви подмлади. В случай, че пребивавате в Западна Бенгалия и търсите някой хубаво място за посещение, тогава сте дошли на правилното място. Тук са включени някои от най-приятните плажове в Западна Бенгалия, където можете да се забавлявате, да се забавлявате и да се забавлявате.

Digha Beach:

Плажът Digha е един от най-популярните плажове в Западна Бенгалия. Неговата естествена красота и нежното време са толкова успокояващи за сетивата. Това е известно и като едно от романтичните места за всички млади и младоженци. Елате веднъж на този великолепен плаж и със сигурност няма да съжалявате!

Плаж Junput:

Плажът Юнпут е красота! Той е един от най-уникалните и най-добрите плажове на Западна Бенгалия. Този плаж е толкова красив, че лесно можете да дойдете тук със семейството си за пикници и кратки обиколки. Дългите зелени дървета, които обграждат този плаж, увеличават очарованието на това място.

Виж повече: Най-добрите плажове в Карнатака

Плаж Баккахали:

Плажът Баккахали е дълъг около 8 километра и се простира от остров Баккахали и Фразерюнг. Залетите тук са зрелищни и естествената красота на това място е невероятна. Той е идеално място за колоездене и дълги разходки.

Diamond Harbor:

Разположен в южните брегове на река Хугли, диамантеното пристанище носи историческо значение. Известно е, че е била крепост за португалските пирати в един момент. Ако останете в Калкута и търсите някакво хубаво място да отидете, това е вашата дестинация.

Виж повече: Най-добрите плажове в Андра Прадеш

Плаж Falta:

Плажът Falta е известен със своята екзотична природа и красота. Кристалните му води са толкова очарователни. Тя е основна туристическа атракция в Западен Бенгал и е много добре позната сред хората.

Плаж Sagardwip:

Плажът Sagardwip, известен също като Ganga Sagar, е непокътнат плаж на Западен Бенгал. Той е също много популярно място за поклонение и се посещава от хиляди и хиляди хора всяка година. Ясното синьо небе и дългите бели пясъци наистина правят това място на стойност.

Плаж Shankarpur:

Плажът Shankarpur е девственият плаж Bengals. Той е известен със своите прохладни сутрини, красиво време и рибари. Водата тук е ясна и залезът тук е невероятно да се види. Тук има и много храмове за тези, които имат религиозни цели.

Виж повече: Известни плажове в Гоа

Beach Tajpur:

Tajpur Beach се намира в Западна Бенгалия и е известен още като девствения плаж. Той има богата флора, фауна и водни организми и гледките тук са доста спиращи дъха. Той е известен с червените раци на плажа, които правят книгата пурпурна. Това е прекрасно място, където да отидете и със сигурност ще се забавлявате тук.

Плаж Mandarmoni:

Плажът Mandarmoni е най-известният плаж в Западна Бенгалия. Ако търсите да намерите някаква естетическа и естествена красота, това е мястото, където трябва да дойдете. Тук има много хотели и курорти за настаняване и морски дарове. Тук ще намерите село от едната страна и горски район, от друга.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: Words at War: Lifeline Lend Lease Weapon for Victory The Navy Hunts the CGR 3070 (Юли 2020).

Загрузка...