Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

9 Най-добър подплатени бюстчета и носещи съвети

Pin
Send
Share
Send

Много елементарно интимно износване, носено от жени по целия свят, сутиен, изненадващо се предлага в разнообразни серии и дизайни. Има различни разфасовки, форми, дизайни и цветове на сутиена, налични на пазара. През годините сутиените са проектирани в много разновидности, за да отговарят на всеки вид облекло, което носим. Твоята най-красива рокля може да развали външния ви вид, ако отдолу носите грешен вид сутиен. Всички пари, изразходвани в тази специална рокля, красиви обувки, скъпи бижута и грим, могат да свършат напразно, ако не изберете правилния сутиен. От разнообразните асортименти на сутиен, нека да говорим за един от най-често срещаните видове, носени от жените. Това е подплатеният сутиен. Със сигурност сте запознати с подплатените сутиени, но нека се запознаем с подробностите.

Ще откриете, че подплатените сутиени са с различно разнообразие, форми и стилове. Какво е специално за този вид сутиен? Е, има подложка, поставена в основата на чашките, която вдига нагоре, което води до появата на по-пълни и по-големи гърди. Този вид сутиени могат също да имат лека подложка в основата на чашките, за да се скрие формата на зърното. Но основните критерии за подплатени сутиени са да вдигнете бюста си и да ги направите по-големи. Тук ще намерите уплътнение в тениски, сутиени с деми-чашка, сутиени за тласкане, сутиени и други. Предимно всички видове сутиени могат да попаднат в категорията на подплатени сутиени, ако подложката е поставена през чашките. Подложките са направени от различни материали като силиконова гума, пяна, а някои дори имат гелове или течности, които се вписват и оформят тялото ви. Предлагат се и подвижни подложки. Този вид обикновено има джоб, направен в основата на чашките, в които са поставени подложките и могат да бъдат извадени, ако е необходимо.

Най-доброто предимство на подплатените сутиени е, че те могат да се носят под всичките ви дрехи. Тъй като подплатените сутиени имат възможност за различни стилове, ще намерите желания стил и дизайн, които да отговарят на вашите рокли. Освен това, там са подплатени върхове и рокли на пазара също. Те са обикновени върхове и рокли, но са снабдени с чашки. Най-често cami върховете, върховете на състезателите, тапите и специално конструираните без гръб или поводни рокли идват с пълнеж. Тези видове върхове и рокли не изискват сутиен под задника подплатата придава покритие и подкрепа, необходими в допълнение към появата на по-голям бюст.

Удобни подлакътници с изображения:

Ето и нашите 9 най-добри подплатени сутиени със снимки, както следва.

1. Пени Bold черна тел с подплатена тениска за тениска:

Това е подплатена тениска на Penny, която е безшевна, оформена и има 3 мм подплънки за гладкия външен вид. Сутиенът е ежедневна необходимост и е окабелен за подкрепа и асансьор. Зашит на ластици, прикрепени отстрани и отзад за по-добро прилягане. Предлага се със затваряне на кука и око отзад. Изработен от найлон и спандекс, този сутиен се предлага в различни цветове и разнообразни размери.

2. Jockey Power Back Подплатени активни безплатен спортни сутиен:

Това е приплъзване на спортен сутиен с двупластов безшевен фронт с подвижни подложки от пяна. Чашките не са окабелени за максимален комфорт и меки, широки презрамки за поддръжка. Той също така има мека тъкан, покрита с еластична долна лента. Този сутиен е изработен от пениран памук, а tannest има стикер на гърба с широки ръкави и е подходящ за йога и джогинг. Предлага се в различни разпечатки и размери.

3. Куко Комфорт Купа с подплатена тел без цветен сутиен:

Този красив цветен дизайнерски сутиен има подплатени и безшевни чаши. Също така е без кабел за необходимия комфорт. Чашките осигуряват 3/4-то покритие и имат детайл от лък в предната част. Този оплетен сутиен Coucou е изработен от памук и еластан, осигурява бюста ви с максимален комфорт и покритие. Сутиенът е снабден с контрастни презрамки, които имат плъзгачи за регулиране. Има затваряне на куката и очите отзад и се предлага в различни размери.

4. Сутиен с тениска с тениска Amante Floral

Това секси парче бельо от къщата на Аманте има сложен цветен дизайн навсякъде. Чашките са формовани и се доставят с 2 мм тънък подложка и са подложени на необходимата опора. Чашките осигуряват 3/4 покритие на гърдите. Лентите са изработени от еластични и са снабдени с плъзгачи за регулиране. Сутиенът има затваряне на куката и очите отзад. Изработен е от полиамид и еластан.

5. Супер гладка силиконова подплатена сутиен:

Ако очаквате с нетърпение да носите облекла с гръб, но все пак искате да изглеждате по-голям бюст, тогава търсенето ви спира тук. Това е стик за сутиен, изработен от силиконов гел с подплатени чаши, който придава на гърдите необходимия асансьор. Чашките са безшевни и безжични. Той има предно затваряне с пластмасова закопчалка и се доставя с подвижни ремъци с плъзгачи за регулиране. Предлага се в различни размери.

6. Панажираща тениска с висока покритие с подплатена тениска:

Този безшевен и 2 мм подплатени сутиен с удобни и меки чаши за пяна е най-интимното износване. Сутиенът е с колоритен диви отпечатък с доста подробна дантела от деколтето. Лентите са регулируеми и по този начин снабдени с плъзгачи. Сутиенът е с прикрепени странични крила с удължител за лентата, за да запази сутиена на място. Изработен е от полиамид, полиестер и еластан. Има затваряне на куката и очите на гърба и се предлага в различни размери.

Виж повече: Памучна бонбони

7. Любим сутиен сутиен с подложка

Вземете добротата на сутиен за гмуркане заедно с подобрение и повдигане на подплатени сутиен с този. Чашките са закръглени, оформени и подплатени с деликатен дантелен дизайн. Той има дълбоко деколте, което е идеално за рокли и блузи с нисък разрез, като не се разтяга, а ширината на дантела е изработена от странични крила. Осигурени с проектирани ремъци и задни плъзгачи. Той има затваряне на куката и очите отзад и се предлага в различни разпечатки и размери.

Виж повече: Булчински сутиени

8. Сутиен с опънати жици без жаба:

Този сутиен от къщата на Жокей е оформен от мека пяна с дебелина 1 мм, които са перо светлина. Този сутиен без жици ви позволява да се движите удобно и лесно през целия ден. Тъй като чашките са безшевни, тя придава гладко покритие под тениски и монтирани върхове. Лентите са регулируеми и меки и са снабдени с плъзгачи. Той се доставя с кука и затваряне на очите отзад. Този оплетен сутиен се предлага в различни цветове и размери. Състои се от памук и еластан.

9. Емайниран лък за печат с подплатена неръждаема сутиен:

Този сладък сутиен за печат на лък от Enamor има меки, формовани и подплатени чаши, които не са свързани с комфорт. Има дълбоко деколте, което е идеално за тези рокли и блузи. Лентите са тънки и регулируеми. Страничните крила са гладки и гъвкави, което осигурява по-добро прилягане. Тя е изработена от памук и ликра и има затворена кука и око отзад. Предлага се в различни размери.

Виж повече: Потъващ сутиен

Подложки за бебета Носещи съвети:

Мислите ли, че нещо не е наред с начина ви да носите сутиена? Ако не се чувствате комфортно и при най-добрия си увереност, докато носите интимното си облекло, тогава определено го правите погрешно. Прочетете следните съвети, за да знаете правилния начин да носите сутиен.

Поставете ръцете си на гърба и закопчайте куките:

Сутиенът, който сте решили да носите, ще има две ленти. Поставете ръцете си през ремъците и ги плъзнете нагоре по раменете си. Вземете ръцете си отзад и се хванете за закопчалките, които обикновено са куки и примки. След това просто поставете куките в контурите.

Регулирайте лентите:

Ремъците на сутиените често могат да бъдат неприятни. Те могат или да се притиснат прекалено силно върху кожата ви, или да висят свободно на раменете си. Повечето сутиени разполагат с плъзгачи в ремъците за настройка. Издърпайте нагоре или надолу плъзгачите по желание, за да получите перфектното прилягане.

Коригирайте позицията на чашките на сутиена:

Следващата стъпка е да настроите позицията на чашките на сутиена на гърдите си. За да проверите позицията на чашките, огънете тялото си и след това регулирайте позицията според изискванията. Той също така помага при проверка на движението на гърдите ви.

Надявам се, че повечето от жените много повече приличат на горните статии различни видове подплатени сутиени и носят съвети.

Pin
Send
Share
Send