Популярни Публикации

Избор На Редактора - 2020

Топ 9 рок парти дизайн Менди със снимки

Pin
Send
Share
Send

Партито призовава да се обличаш и да бъдеш украсен по най-фантастичния начин. За индийските жени, обличане и рокля на парти за дрехи за случай е непълна без mehendi. Той е един от най-атрактивните бижута на ръката. Това е вековна традиция, която се изпълнява от дълго време. Определено може да се счита за най-любимата традиция във всяка парти повод.

Те помагат за извеждането на вашата красота е най-добрият начин. Можете да носите не само мехенди на ръце, но и на краката и краката. Те са културно значими и в традициите на Индия. Той играе основна роля в различни случаи в Индия, било то сватба или Карва Чаут или други подобни случаи. Предоставяме ви най-добрите 9 дизайнерски партита с изображения, които ще се носят в партита. Прегледайте, за да бъдете актуализирани с последните тенденции.

Удивителни дизайни на партита с изображения:

1. Булчински дизайн Mehendi за страна:

Това е най-популярната форма на мехенди, когато става дума за достатъчно случаи. Те са изпълнени с разнообразен набор от модели като цветя, пауни, мотиви и са създадени по-сложно. Те са много креативни по природа и включват най-фините детайли, за да накарат булката да изглежда забележителна в сватбения си ден. В този форте на дизайна на механди са налични редица дизайни. Намирането на идеалния дизайн може да бъде трудна задача за вас, тъй като изобилието на този дизайн е в огромен брой. Те се правят по начин, който запазва интереса на булката.

2. Прости арабски партита Mehendi дизайни за ръце:

Подобно на индийските дизайни, които се състоят от разнообразни модели, арабските не го правят. Контурът им е направен декоративно. Тези дизайни са много по-прости за изработка, които са проектирани с дебели контури на цветя, листа и лозя. Според последните проучвания, арабските проекти придобиват все по-голяма популярност в наши дни. Въпреки, че те са подобни на индийски дизайн, но все още има модели са различни и някои от тях са много трудни стилове. Този дизайн е много популярен и на сватби, тъй като всяка трета жена предпочита този дизайн на ръцете и краката си. Те изглеждат красиво в случаите със сложните си цветя и венчелистчета.

3. Пакистански партии Mehandi Designs:

Хипнотизираща и зашеметяваща комбинация от арабски и индийски дизайн. Те се състоят от сложни малки проекти, които се правят много внимателно, като се използват тънки удари на мехнди. Те включват комбинация от различни модели като геометрични, пейсли и цветя. Те са идеални за партита като сватби и чудеса за работа като булчински дизайн. Не е лесно да се правят такива проекти, тъй като те се нуждаят от максимално внимание и търпение, за да завършат целия дизайн перфектно. Използването на цветя и сложните уникални модели разкрива красотата на ръцете и краката ви.

4. Марокански мехнди за партита:

Тези дизайни на къна поздравяват тяхната поява от Близкия изток. Те се състоят от по-геометричен модел, който е различен от всички предишни. Тъй като те са с геометричен модел, те имат малки разлики между проектите. Те не се състоят от модели като цветя или пауни и са напълно различни от техните колеги. Със своите геометрични модели те създават много уникален ефект върху ръцете и краката ви. Изработени са от дебел слой мехенди, който помага за постигане на по-ярък и по-дълбок ефект. Те също са много предпочитани сред жените от всички възрасти.

5. Mughlai Mehendi дизайни за парти на ръце:

Този дизайн е създаден по много по-чист и детайлен начин. На всяка крива и къдря се отделя еднакво внимание и се правят смело. Това е една от най-старите форми, а също и най-традиционната. Тя е преобладаваща от векове и е отличителна черта. Дизайнът на Mughlai запазва някои части от ръцете и дланите. Това помага да се даде уникален вид, който е различен от неговите колеги. Той действа като много популярен дизайн, тъй като се състои от фини сложни детайли.

6. Индо-арабски дизайн Mehandi за страна:

Прекрасно съчетание на индийски и арабски стил на изкуството хна. Това е създадено с помощта на деликатни модели, които са традиционни в природата, като в същото време му придават арабски смисъл. Те са в огромно търсене наскоро, тъй като човек получава най-доброто от двата свята, като включва тези проекти. Те също са силно предпочитани в индийските сватби.

7. Намек за индийски дизайн за прекрасния мехнди за парти:

Този дизайн включва различни отличителни мотиви от различни дизайни. Те се състоят от пауни, цветя и друг разнообразен набор от уникални извивки и къдрици. Избягва се прекалено много място между линиите и хипнотизиращите криви, въпреки че пространството варира в зависимост от дизайна и моделите. Те са предпочитани във всички индийски обичаи, тъй като дизайните представят индийските традиции в красив начин като пауни.

8. Многоцветни партита Mehendi Designs:

Масив от красиви цветове, които показват красотата на съответния повод, няма ли да изглеждат невероятни на ръцете ви? Това са съвременни форми на проекти, които са включени наскоро. Те са широко приети сред жените, тъй като помагат да се изведе една цветна същност. Те не само изглеждат красиви, но са и модерни. Можете да изберете този мехенди дизайн за следващото си парти, тъй като той е един от най-модерните дизайни. Можете да бъдете в крак с последните тенденции в дизайна, като поставите този дизайн.

9. Блясък Механди За Партия:

Включено късно, това е още една иновация в изкуството на къната. Тя е създадена с помощта на най-новите тенденции на искри. Той е силно предпочитан сред модните търговци, които предпочитат да поставят най-добрите си модни крака напред. Макар и нова, уникалността й донесе незабавна популярност. Тя е изключително привлекателна в природата, тъй като блясъкът привлича вниманието на всеки по-бързо. Включете този дизайн на следващия път, за да се откроите в тълпата.

Сега, когато имате тези невероятни 9 партии мехенди дизайн, ще бъде по-лесно да изберете дизайн за следващото си парти. С разнообразния набор от дизайни, едва сега ще можете да решите и да носите най-добрия. Нанесете най-добрия дизайн, който отговаря на вашите нужди и се откроява от останалите.

Pin
Send
Share
Send

Гледай видеото: NYSTV - The Secret Nation of Baal and Magic on the Midnight Ride - Multi - Language (Юли 2020).

Загрузка...